TravelingRejsetips

Hvad skal du medbringe fra Portugal: Rejsetips

Portugal - en charmerende europæisk land med en rig historie, unikke kultur, spektakulære landskaber og ekstremt gæstfrie mennesker. Enhver, der går til en turist tur, ønsker at dele et stykke af deres oplevelser med venner. Den bedste måde - at lave en gave, der repræsenterer landet og sender det til atmosfæren. Hvis du spekulerer på, hvad at bringe fra Portugal, vil denne artikel hjælpe dig med at lære et par ideer.

Elementer af kork

I modsætning til populær tro korkegen er ikke kun anvendes til fremstilling af flasker til blokeringer. Dette er en uovertruffen materiale fra, som gjorde en række unikke gaver, tilbehør og beklædning. Den mest almindelige af dem - det er alle slags punge, håndtasker, tegnebøger, etuier til briller eller mobiltelefoner, kosmetik, står under de varme retter, hatte og sko. Også i souvenirbutikker kan findes lightere, kuglepenne, notesbøger, dæksler, nøgleringe, visitkort, postkort, magneter og endda smykker. Listen bliver ved og ved, som proppen - det er ikke kun de originale souvenirs, og ganske praktiske ting.

Dette materiale har en række fremragende funktioner såsom frastødning fugt, vandbestandighed, lethed, miljøvenlighed, modstandsdygtighed over for mekaniske skader og inflammation. Hertil kommer, det er behageligt at røre ved og har en lang levetid. Takket være den specielle teknologi af forarbejdning korkeg er et råmateriale til skabelsen af en meget høj kvalitet.

En væsentlig del af den samlede mængde af sådanne produkter på verdensmarkedet, lavet i Portugal. Du kan købe dem i specialbutikker, på udstillinger eller messer. Den gennemsnitlige pris for en lille kork produkter, såsom punge og notesbøger, der spænder fra 5 til 10 euro.

azulezhu

Keramiske fliser dekoreret med udsmykkede fliser, er yderst usædvanligt. Udseendet af den første hvide-blå malede vægge har sine rødder i dybden af middelalderen, da de portugisiske lande blev regeret af maurerne (arabere og berbere). På det tidspunkt, malerne malede kun dekorationer: ornamenter, symbolske mønstre og geometriske former som billeder af levende væsener er i strid med islam. Senere har indflydelse arabiske kultur gradvist mistet sin styrke, og kunstnere begyndte at sætte i væggene i bygninger af forskellige mytologiske motiver og scener af historiske begivenheder.

På trods af at azulezhu - kun keramiske fliser, i Portugal det fra konventionel beklædning materiale forvandlet til et sandt mesterværk af kunstgenstande. Som en souvenir kan købe en lille ler eller keramiske fliser udsøgt malet kvadratisk form i blå og blå farver.

Souvenirs med symbolerne på havet

Dekorative elementer nautiske tema fremherskende i den iberiske halvø. Her finder du figurer af delfiner, hav enheder i glaseret ramme, plader med billedet af de skibe, miniature Caravel, bakker i form af fisk, skaller og genstande lavet af dem. Sådanne souvenirs fra Portugal er meget symbolsk, da kombinerer et stykke kulturarv af landet og det store hav afgrunden.

Rooster af Barcelos

Portugisisk hane betragtes som en af de nationale symboler. Han legemliggør retfærdighed, ærlighed og integritet. Der er en middelalderlig legende, der uretfærdigt dømt og dømt til døden af en fremmed fra Spanien benyttede sig af retten til det sidste ord og besluttede at bevise sin uskyld temmelig usædvanlig måde. Eftersom alle tidligere formaninger og forsøg på at retfærdiggøre mislykkedes, under sit ophold i huset af den anklagede dommer udbrød han i fortvivlelse, at alle anklagere vil lide Guds straf. Så pegede han på den ristede hane på spisebordet, og sagde, at afgifter uretfærdighed vil blive bevist, når fuglen kommer til livet og krage. Ingen af de tilstedeværende ikke lægger megen vægt på ham. Men når en fange førte til galgen, hans profeti gik i opfyldelse, ristede hane i live og reddet derved vandringsmand.

Hvis du endnu ikke har regnet ud, hvad der skal bringe fra Portugal som en gave til deres kære, skal du vælge den originale statue af den førnævnte hane. Det kan købes på enhver souvenir shop eller butik keramik.

keramik

Udover fliser og figurer unghane i souvenirbutikker har forskellige portugisiske keramik: te og kaffestel, figurer, plader. Retter dannet i forskellige stilarter. Der kan findes som almindelige-farvede produkter, såvel som usædvanlige salat blad eller kål ananas. Meget populær er alle former for plader og bakker, malet i stil med azulezhu. Har også retter med billedet af arkitektoniske strukturer i forskellige byer.

broderi

Tekstiler med dekorativt broderi besætte sidste plads på listen over bedste gaver og vil helt sikkert blive værdsat af kunstelskere. Needlewoman Madeira personligt indrettet servietter, duge, forklæder, grydelapper og viskestykker, påføre dem billedet af nationale symboler og usædvanlige ornamenter.

Filigree smykker

Filigree - kunsten at gøre fine smykker fra de fineste guld eller sølv wire. Lokale håndværkere stort set lykkedes i denne branche og skabe en virkelig unik og unikke kunstværker. Priserne afhænger af producent og materialer. Selvfølgelig vil guldbelagte smykker være billigere end guld.

alkoholiske drikkevarer

Portugisiske vine, hvis navne er kendt over hele verden vil være en vidunderlig gave.

Port - en hedvin, der er produceret i den nordøstlige del af landet. Dette navn kan bæres kun drik lavet af en bestemt teknologi fra druer høstet i dalen af floden Douro. På dette område er det dyrket mere end 80 druesorter, men kun nogle af dem er brugt til produktion af portvin. Eksponering varer fra to år til flere årtier. vinen I løbet af denne periode er holdt i egetræsfade, særlige kar at gære eller flasker. Forskellige sorter af druer, modning metoder og eksponeringsforhold kendetegnet ved en overflod af port stilarter, som hver har sine egne unikke funktioner.

Palm i smagen hører til den kategori af portvin Vintage. Til fremstilling af denne vin på basis af druer plukket en bedre høst. Vintage port er lagret på egetræsfade i to år og derefter på flaske, hvor modnes til et par år, at finde subtile, unik smag og mild smag.

Madera - unikke egenskaber hedvin, der er produceret på Madeira. Anvendes til fremstilling af i alt fire druesorter: Sersial, Boal, Verdelho og Malvasia. Der er mange typer af Madeira: fra tør til dessert, fra lys rav til mørk rød. Produktion teknologi kræver opvarmning i særlige ovne til at udtrække en bestemt temperatur og i tønder, hvilket giver drikken en unik fulde smag.

Vinho Verde - Vinho Verde, som oversat fra portugisisk betyder "grøn vin". Dens navn den skal ikke blomstre, og den korte periode eksponering. Dette tør hvidvin lavet af umodne druer i nord, i provinsen Minho. Lys, let mousserende drik med den friske duft af fæstningen er mindre end 9%. Denne unikke grønne vin tilrådeligt trække proppen kort efter anskaffelsen indtil det mistede sin friskhed. Til bordet serveres afkølet og bruges primært som en appetitvækker.

eksotiske frugter

Cherimoya - en af de mest lækre eksotiske frugter. Delikat saftige frugtkød af moden frugt kombinerer en lang række lækre varianter. Du kan få en smag af ananas, jordbær, banan, papaya, mango og fløde. Den frosne konsistens ligner sorbet, så frugten modtog sit andet navn - "is træ" Imidlertid bør det erindres, at kimen til cherimoya giftige. Det anvendes i form af et snit under anvendelse af en teske. Det er også almindeligt anvendt i produktionen af desserter, drikkevarer og salater.

Når du køber frugt, er det ønskeligt at prioritere en fast, lidt umodne frugter. Dette gælder især for mennesker i Rusland, der planlægger at slippe væk fra frugt intakt. Efter et fly Moskva - Lissabon tager mere end fem timer.

Bananer - en tropisk frugt af vin, der er kendt som "Monstera". Den vokser primært på Madeira. Lokale kalder det Fruto delicioso, som oversat fra portugisisk betyder "raffineret smag". Smag og smag minder om banan og ananas.

Portugisisk mad

Portugisisk olivenolie, dens egenskaber og smagen er ikke ringere end den spanske og italienske. Det er en integreret del af den nationale køkken. Oliventræer af forskellige sorter dyrkes i seks regioner. Lokale føje den til næsten alle retter, idet der som salatdressinger, stegning af kød, grøntsager og madlavning andre retter. Hvis du planlægger at købe det som en gave, anbefales det at vælge en metalkasse. For det første vil det lette processen med transport, og for det andet, disse pakker har en smuk gave design.

Det hævdes, at blandt europæerne mest kaffe forbruges portugisisk. Stort set alle lokale drikke 4-5 kopper stærk kaffe på daglig basis. Hvis du endnu ikke har besluttet, hvad der skal bringe fra Portugal, kaffen - et godt valg. Hvad angår kvaliteten det ikke indrømme sine latinamerikanske kolleger. Du kan købe det i ethvert supermarked. , Hvis du befinder dig i Lissabon, er det bedst at gå til Carioca butikken.

Krydderier - væsentlige ingredienser i portugisisk køkken. At alle former for urter og krydderier giver de nationale retter raffinement og originalitet. Derfor, hvis du ønsker at genskabe derhjemme er en af de kulinariske lækkerier at behage dem og deres kære, kan ikke undvære krydderier.

Bortset fra ovenstående bred folkelig skaldyr, fiskekonserves, ost, oliven. Priserne er gennemsnitlig europæisk som resten af de europæiske lande bruger den samme valuta som Portugal (Euro).

traditionelle slik

Portugal er berømt for sine udsøgte delikatesser. Udvælgelse af slik er meget stort. De mest berømte kager - pashto-de Belen og pashto de nata. Også i portugisiske cafeer, kendt som "pashtelarii", kan du købe mandel kiks, bolo de kridt (honning kage) og andre søde sager. De vigtigste ingredienser, hvoraf de fleste former for kiks og kager - sukker, æggeblommer og mandler. Om transport og opbevaring af delikatesser under en tur bare rolig, da turist kager stablet i særlige kartoner.

sæbe

En anden interessant idé om, hvad at bringe fra Portugal - håndlavet sæbe. Dette er ikke blot en naturlig hygiejne middel, der har kosmetiske og medicinske egenskaber, men en reel brand. Nogle virksomheder er involveret i fremstilling af disse produkter siden det 19. århundrede, hvilket bringer produktionsteknologi til perfektion. Ud over det faktum, at ægte portugisisk sæbe med naturlige olier eller har en delikat blomstret frugtagtig, det er tilgængeligt i pakker af stilfulde. De gave kurve kan også indeholde duftende stearinlys, hav salt, body scrub flydende sæbe, parfume vand, barbering fløde. Hvis du vil købe sådanne produkter er det ønskeligt i specialiserede forretninger.

Tøj og sko

I dette land er lavet af den højeste kvalitet poster. Mange designer og varemærke-produkter i kvaliteten ikke er ringere end deres italienske og franske kolleger. Priserne i Portugal er mere overkommelige end i andre europæiske lande. Her kan du købe varme uldne trøjer og kasketter, læder tasker, handsker, håndlavede sko, hatte, silke sjal med hånd broderi og mere.

oversigt

Alle, der går på en rejse, er det tilrådeligt at tale på et af de sprog, der tales i landet: Portugisisk, engelsk eller spansk. Der er endda et regionalt sprog - mirandsky tilhører Romance filial, har status af den anden nationale sprog i et land som Portugal. Euro - den vigtigste valuta, der blev indført i omsætningen i 2002, men der er også lokale pengesedler, kaldet "portugisisk euromønter."

Dem, der planlægger at finde billige billetter Moskva - Lissabon, bør tage sig af dette på forhånd. En af de bedste måder at spare - vælg flyforbindelser med en forbindelse i et af de europæiske lande.

Ud over disse elementer og produkter har ganske romantiske og utraditionelle ideer. For eksempel i den vestlige punkt i Europa Kap Roca (Kap Roca), kan du få et personligt certifikat, som du besøgte jordens ende. For at give et konkret svar på spørgsmålet, hvad der skal bringe fra Portugal, er næsten umuligt. Hver rejsende vil finde til dig selv noget særligt og mindeværdig.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.