HobbyHåndarbejde

Kostume dværg: gør det med babyen!

Når nytår nærmer sig eller en anden ferie, når børn elsker Skift tøj, vi alle, forældre, tænk på karneval kostume til vores børn. Selvfølgelig præsenteres i dag i butikker et stort udvalg af tøj til sådanne tilfælde. Imidlertid vil det være meget mere interessant og spændende at lave et kostume selv ved hjælp af et barn.

Inviter dit barn til at blive et magisk gnome i løbet af ferien, vil han næppe nægte! Desuden er det ikke svært at gennemføre en sådan ide.

Først og fremmest, lad os finde ud af, hvilke komponenter gnombørnenes kostume skal bestå af. Normalt er disse eventyr karakterer afbildet klædt i korte bukser, en vest, en hue, golfs. Derudover skal enhver skjorte være slidt. Jeg synes, at denne genstand er i hver drengs garderobe. Men resten af elementerne skal arbejde.

Først skal vi lave trusser. Se i din drengs skab. Der vil sikkert være gamle bukser, som vil være en ideel mulighed for at lave et kostume gnome. Det vigtigste er, at de sidder komfortabelt i toppen, ikke hæmmer bevægelserne. Først og fremmest forkorter vi bukserne til en længde lidt lavere Af knæet. Vi måler omkredsen af barnets ben i slutningen af bukserne, tilføj et par centimeter og skærer ærmerne af den resulterende længde, sy.

Vi begynder at sy en vest. Hvis bukserne, der er forkortet i det foregående trin - er bred nok, kan du klippe den øverste del af kostumeet ud af de udskårne klapper. Ellers skal du vælge det rigtige stof. Det er endnu nemmere at lave en vest fra en gammel jakke eller sweatshirts. Når du skal skære, skal du overveje, at dette element af kostummet skal være ret kort. Kanterne kan behandles med en skrå bage. Vesten, der kommer ind i karnevalsdragt af gnomes, er ikke fastgjort, men det er muligt at sy på ærmen med pompoms. For at lave dem, skærer vi cirklen ud, sweep langs kanten, sætter synthiponen og trækker den sammen. Forresten, den samme pompon er nyttig på emhætten.

Gnomes hovedbeklædning og knæhøje kan syes fra enhver jersey i to farver. Du kan Tag en gammel mors kjole eller en fars T-shirt. Hætten er i form af en trekant, syet med to sider. Nederst er manchetten syet af det kontrasterende væv. Til det kan du også vedhæfte kunstige krøller. På toppen af hatten fastgør vi pomponen.

Uden golf vil gnomes kostume være ufuldstændig. For at lave dem skærer vi bånd af kontrastfarver. Det er ønskeligt, at de er af lige bredde. Vi bruger dem, skiftevis. Vi måler omslutningen af dit barns ben på flere steder og bruger golferne, så de let kan tændes, men at de ikke hænger ud. Hvis stoffet er elastisk nok, vil du opnå dette.

For at gøre billedet mere effektivt, er det ønskeligt at tilføje en gnome-pakke med et bælte med et spænde. Lignende tilbehør kan dekorere babyens sko. Derudover ville det være rart at give hænderne på en ny gnome en pind med en knude. For at gøre denne rekvisitter, er enhver gren taget, forsigtigt slibet for at undgå mulige splinter. En knude syes fra enhver klap i fint mønster og er fyldt med skumgummi eller aviser.

Den endelige berøring - vi tager rød læbestift, vi tegner kinder og næse. Nå, du kan beundre frugten af din indsats, kostume gnomen er klar!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.