HobbyHåndarbejde

Heste, hækling, til børn og voksne

I dag forsøger vi at binde hesten på mange måder for voksne og børn. Hæklet er enestående i, at produktet passer ind hurtigt og nemt, og samtidig holde enhver form. Og heste, hækling, dekorere børneværelset og soveværelset og stuen, og selv i køkkenet, men første ting først.

"mur" dyr

Fra indviklede navn er det klart, at vi vil fokusere på paneler med heste. Sådan strikket klæde kan dekorere ethvert rum. De kan arrangere puder, billeder, duge, gardiner, sengetæpper. Det hele afhænger af din tålmodighed og fantasi.

Heste, hæklede til paneler kan vises i din egen bevægelse på et ark i et bur, eller du kan finde færdige ordninger. De vil blive avlet HØJREB mønster (gitter), så ordningen kan være af to typer:

  • baggrund strikket mesh, og mønsteret er strikket kolonner;
  • hele billedet er strikket kolonner og hovedlinjerne i gitteret.

Vi går nu over til mønster paneler. Først ringet kæde af sting, hvis antal er lig med bredden af produkter eller ordninger. Derefter strikket mønster "mesh", som består af tomme og fyldte firkanter:

  • tomme firkant sammensat af skiftevis barer og luft sløjfer (bunke og loop-luv og sløjfe);
  • Det er strikket helt fyldt kolonner.

Således sådanne paneler passer kolonner uden sc, im 1 eller 2 fm. Alle vil afhænge af typen af garn og størrelsen af produktet (jo mindre produkt, mindre sc).

Hvordan til at binde en hest krog for barnet?

Legetøj er for at spille og sove. I det første tilfælde hesten skal holde sig i form, hun passer i en kolonne, uden fm. I det andet tilfælde, bør det være blødt, er det bedst at strikke kolonner med fm.

Hest, hækling (diagram nedenfor), er lavet ganske let.

  1. Lad os starte med en oval krop. Vyvyazyvayut cirkel, hvis diameter bestemmer tykkelsen af kroppen. Derefter intet fald (ligesom strikke huer) kropslængde er strikket. Legemet kan være en regelmæssig oval, eller uregelmæssig, dvs. kryds bredere. Fylde vyvyazanny oval syntetisk polstring eller andet fyldstof og lukke sløjfen.
  2. Vyvyazyvayut 4 fødder oval. For nemheds skyld kan stammen være en særlig markør at bemærke tykkelsen af benene og begynde at strikke med produktet. Så fyld med syntetisk fyld og slut strikning. Eller kan være separat bundne fødder og derefter sy dem til kroppen.
  3. Nu er det strikket hals sædvanlige klud, der er syet til siden (indtil enderne ikke rører).
  4. Det er fortsat den mest vanskelige - hovedet, som står over for den smalle ende, og strækker sig til ørerne. Det passer med næsen, med en lille cirkel, der definerer diameteren af fladerne. Derefter derfra uden tilsætninger strikker øje (ca. halvdelen af hovedet). Næste løkke til at fordoble, triple, for at få en bred rundt hoved. Er fyldt med syntetisk fyld og lukke sløjfen.
  5. Sy øjne, ører (strikkede firkanter, foldes til en trekant). Hovedet syet til halsen, og hans position syntetisk fyld er forbundet med kroppen. Det er nu op til at gøre det man og hale på princippet om frynser, trække trådenderne gennem løkken og stram dem.

Heste, hæklede til souvenir

Ifølge denne type af strikket legetøj souvenir lille størrelse (5-10 cm). De er let i vægt og kan dekorere nipsgenstande, spejle, biler, mobiltelefoner. Til deres produktion, bortset tråd og krog, skal du ledninger og polstring polyester.

Det er strikket ovalt legeme. Det er indsat umiddelbart bøjet tråd (ben), der er pakket hår (den er bundet med lim). Trunk proppet med syntetisk fyld og dovyazyvaetsya. For ham også syet strikket lange hals til hovedet. Ørerne kan også ske fra en ledning viklet hår.

Den endelige touch er de runde hove, som er syet til benene (til dette formål enderne af tråden bøjes i en ring). Sy manke, hale og bånd, hvorpå der kan hænge hesten.

Som du kan se, heste, hækling, kan være af forskellige former og størrelser. De kan være relateret tøj, hovedtøj, sadel, hat og forskellige attributter. En model kan tage legetøjsbutik eller tegneseriefigurer. Bare tænde fantasi, tage krogen i hånden og skabe!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.