SundhedKvinders sundhed

Bump på skamlæber

Bump på skamlæber vises, hvis en kvinde har betændte en stor jern (hendes læger kaldet Bartholin), som er placeret ved indgangen til vagina. Dette sker på grund af en absces, som opstår som følge af blokering af endokrine kirtler.

Hvorfor starte Bartolini - uspecifik betændelse i prostata? Årsagerne til dens opståen kan være patogener, bakterier og andre smitstoffer. Visse sygdomme, såsom trichomoniasis, klamydia, gonoré, kan stafylokokker også forårsage dannelsen af pus i vestibule.

Hvis en kvinde har menstruation urenhed, efter levering, hvis du kan lide at bære tøj lavet af syntetiske materialer, det kan også være årsag til uddannelse i skamlæber. Derfor er det vigtigt altid at observere personlig hygiejne og bære tøj lavet af naturlige stoffer.

Derudover kan de bump på skamlæber vises efter en abort, når en Bartholin kirtel kan begynde purulent byld.

Hvis bolden skamlæber optrådte under graviditeten, indikerer tilstedeværelsen af skeden eller urinrøret infektion, et fald på immunitet i kvindens krop. Bartolini i udførelsen periode af barnet kan udgøre en risiko for fosteret, og endda forårsage abort. I dette tilfælde er den vigtigste ting - at identificere den sygdomsfremkaldende agens fordi Trichomonas og gonokokker årsag, hvis det kommer ind i kroppen af et barn forskellig patologi og påvirke dets udvikling i livmoderen.

Afgørende periode af graviditeten, hvor eventuelle bump på skamlæber. Hvis den tidlige fase (før den trettende uge) - barnet kan dø. Derfor er forekomst af strukturer på skamlæber gravid hårdt brug for at se en specialist til at identificere oprindelsen af disse kogler, og begynde behandling med specielle antibiotika. Traditionel medicin til behandling af bartholinitis bør anvendes med stor forsigtighed. Under nøje overvågning af en læge og med omhyggelig gennemførelse af alle sine instruktioner og opgaver Bartolini under graviditeten kan helbredes uden nogen konsekvenser for fremtiden for barnet.

Hvis gynækolog efter gennemgang diagnosticeret "Bartolini" behandling bør starte med det samme. Efter at have kørt i en sygdom kan være ledsaget af feber, høj (op til 40 ° C) temperaturer, mangel på energi, irritabilitet, purulente sekreter, hovedpine, almen utilpashed. Bump på labia, hvis venstre ubehandlet, kan vokse i en sådan grad, at de er smertefulde og vanskelige at flytte rundt og vil have behov for kirurgi med åbning og fjernelse af absces. Selv hvis bylden vil afsløre sig selv, ikke det faktum, at efter et stykke tid igen ikke vises en ny formation på skamlæber.

Hvilken som helst sygdom, hvis venstre ubehandlet, til sidst bliver kronisk. Og Bartolini vil ledsage en kvinde for livet, hvis det begynder denne sygdom. Bump på labia, smerte, sår og så videre. Vises, så snart kvinden SuperCool, syge forkølelse eller virussygdom. Ved at reducere sin immunitet, selv med normal menstruation kan komme igen undervisning om seksuel læber, trække smerter i det berørte område inficerede Bartholin kirtel. Når du foretager samleje en kvinde kan føle ubehag og smerte. Og over tid, måske genfødsel bold ind i cyste er stort.

Sådan gendannes fra uddannelse skamlæber? Lægen udpeger normalt terapi i flere etaper. Indledningsvis er sygdommen behandles med varme: bakker og komprimerer med urter, derefter fjernet kuglen (eller cyste). Sideløbende behandling med antibiotika. Der er traditionelle behandlinger bump på skamlæber, men en sådan behandling skal udføres omfattende med den ordinerende læge.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.