SundhedKvinders sundhed

Atrofiske coleitis: Symptomer og behandling af kvinder, især lidelser

Mange af messen køn hører fra hendes gynækolog diagnosticeret med atrofisk coleitis. Symptomer og behandling af kvinder - at vi bør vide om det? De kan udvikle alvorlige komplikationer?

Hvert af disse spørgsmål kræver en detaljeret forklaring til kvinden kunne ordentligt levere behandling og undgå alvorlige sygdomme i det reproduktive system.

Hvad er atrofisk coleitis?

I medicin, kan det have flere navne: senil, postmenopausal vaginitis - er en inflammatorisk proces i den vaginale slimhinde. Som det fremgår af medicinsk statistik, i overgangsalderen, hver anden kvinde hører fra lægen denne skuffende diagnose. Hver sjette i den fødedygtige alder ved, hvad atrofisk coleitis, symptomer og behandling af kvinder.

Årsagerne til vaginitis

Atrofiske coleitis, symptomer og behandling af kvinder, er årsagerne til sygdommen direkte påvirket af ændringer i hormonelle niveauer. Dybest set, er kvinder begyndt at føle ændringen i 3-6 år efter menopausen. Desuden er disse funktioner er typiske for naturlig og kunstig overgangsalder. Kvinder kan få en diagnose af den fødedygtige alder, hvis de blev opereret på æggestokkene, undergik kemoterapi eller strålebehandling.

Da kroppen mister balancen på udviklingen af kvindelige hormoner - østrogen, kan begynde at følge ændringer:

 • forstyrret naturlig proces vaginale epitel proliferation, over tid vil blive minimeret;
 • på grund af manglende fuld renovering slim opbrugt;
 • begynde intermitterende vaginal kirtler arbejde, der provokerer tørhed;
 • lactobaciller, der opretholder normal vaginal pH bliver lavere, hvilket fører til afbrydelse af mikroflora;
 • mukøse vægge bliver sårbare, vises tørhed;
 • Det begynder at aktivt at formere patogene mikroflora, så eventuelle bakterier udefra trænger let gennem og tilpasse sig.

Mekanismen for infektion sammenføjning

Da kvinder interfererer med den normale funktion af slimhinden minimeres naturlig beskyttelse, kan bakterierne være fæstnet ved de mindste mikrotraumer. Mange kvinder fejlagtigt tror, at hvis de ikke er seksuelt aktive, du får en infektion eller microtrauma ikke kan. Overtrædelser af slimhinden kan forekomme under lægeundersøgelsen procedurer.

Gynækologer siger, at diagnosen "atrofisk coleitis" (symptomer og behandling for kvinder vil blive beskrevet senere) kan leveres ikke kun på grund af skader, men også ved manglende overholdelse af de elementære regler for hygiejne. Iført syntetiske tøj, ignorerer morgen og aften kjole - den mest almindelige årsag, der fører til udviklingen af patologiske processer hos kvinder i alderdommen.

Hvad er symptomerne peger på udviklingen af sygdommen?

Atrofiske coleitis, symptomer og behandling af kvinder, kan udviklingen af patogene organismer være i de tidlige stadier for at identificere dig selv. Det er nok til at være opmærksom på de signaler, der giver kroppen.

Blandt de mest markante manifestationer af lægerne henvist til følgende:

 • Smerte. Den manifesterer sig hele tiden, mens ro og hvile, bekymrede ved vandladning.
 • Udflåd. De har en mærkelig lugt, kan den hvide farve observeres blodpropper.
 • Intens kløe i vulva.
 • Ubehag i vulva-regionen under hygiejniske procedurer.
 • Smerter, ubehag under samleje.
 • Ufrivillig udledning af urin med lidt fysisk anstrengelse.
 • Hyppig trang til at lade vandet, som forårsagede atrofi af blærevæggen.
 • Ved gynækologisk undersøgelse lægen ser altid betændt, rød vaginale slimhinde.
 • Skaldethed pubis, hvilket indikerer en krænkelse af hormonal baggrund.

Diagnosticering af sygdommen hos kvinder

For ikke at blive konfronteret med spørgsmålet, hvad er de atrofiske coleitis, symptomer og behandling for kvinder i overgangsalderen, bør du regelmæssigt gennemgå en underlivsbetændelse eksamen. Denne overvågning bør være systematiske, mindst to gange om året.

Diagnosticere udviklingen af inflammatoriske processer er mulig ved hjælp af disse metoder:

 • Speculum. Det vil gøre det muligt for lægen at se betændelse i slimhinden, tilstedeværelsen af patogene organismer, specifikke udledning, mikrorevner.
 • smøre mikroskopisk undersøgelse. Her vil lægen kunne indstille antallet af vaginale sticks, hvide blodlegemer, tilstedeværelsen af patogene mikroorganismer.
 • Udførelse cytologiske analyse.
 • Undersøgelse af pH balance i vagina.
 • Detaljeret kolposkopi. Denne analyse vil fastsætte niveauet for pH og atrofiske forandringer, der gennemgik en slimhinde.

Nogle gynækologer ordinere yderligere test for kønssygdomme, som nogle symptomer på sygdommen ligner hinanden.

Hvad er de behandlingsmuligheder, der tilbydes af moderne medicin

Hvis diagnosen "atrofisk coleitis" symptomer - og behandling hos kvinder (narkotika) og genoprettende procedurer vil blive fokuseret på forebyggelse af tilbagefald.

Moderne medicin kan tilbyde to behandlingsmuligheder: det hormonale og ikke-hormonel.

hormonbehandling

Grundlaget for denne behandling er lokal, og hormonbehandling. I løbet af lægemiddelterapi anvendte stearinlys eller topiske salver. De er indsat i vagina i 14 dage.

Parallelt at anvende plastre eller tabletter til systemisk behandling. Denne effekt bør gennemføres inden for 5-6 år. Mange gynækologer øver brugen af fytoøstrogener. Naturlig oprindelse af disse midler er med til hurtigt og effektivt at genoprette hormonbalancen, reducere de ubehagelige symptomer på sygdommen.

Nødvendigvis tildelt kausal behandling. Hun er ikke kæmper med symptomerne og årsagerne til sygdommen. I tilfælde af problemer med vandladning uroseptiki kan anbefales, med antibiotika.

Hvis atrofiske coleitis, årsager, symptomer og behandling hos kvinder er associeret med cancer, kroniske patologiske forandringer i det cardiovaskulære system, den eneste antiinflammatorisk behandling kan anbefales. Denne urtebade, douches, som hjælper med at reducere inflammation og genoprette den naturlige mikroflora i vagina.

Ikke-hormonbehandling

Atrofiske coleitis, symptomer og behandling for kvinder, funktioner i flowet, tilstedeværelsen af kroniske sygdomme har tvunget læger rundt om i verden for at lede efter muligheder nonhormonal terapi.

Til dato er det bevist, at hormonbehandling er kontraindiceret vægt, kan det medføre, at udviklingen af brystkræft eller tumorer i de reproduktive organer.

Blandt de ikke-hormonelle lægemidler er meget populære stearinlys på grundlag af calendula. Ekstrakten af denne plante og pentadecylsyre indeholder salicylsyre. Anvendelsen af disse gnist udøver antibakteriel, sårhelende, anti-inflammatorisk virkning. Calendula hjælper også til at berolige centralnervesystemet, reducerer forhøjet blodtryk.

Sådan hjælper dig med traditionel medicin?

Atrofisk coleitis behandlet med traditionel medicin kan kun anvendes som et yderligere middel til fjernelse af ubehagelige symptomer mulige. Gynækologer understrege kvinder på det faktum, at brugen af de populære metoder er kun mulig efter samråd med din læge. Mange af komponenterne kan øge eller mindske virkningerne af narkotika.

Blandt de mest populære og effektive recept er følgende:

 • Bouillon celandine. Fra en lille mængde af græs forberede en bouillon. Tag dette middel behov med ekstrem forsigtighed, da græsset kan forårsage alvorlig forgiftning. modtagelse ordning består af bouillon dråber bør starte en dråbe tre gange om dagen, gradvist at øge dosis af en dråbe hver dag.
 • Bouillon fra kløvergræs, lakridsrod, hyben, pebermynte, salvie (1 spsk. Spoon) kogt vand og infunderet i en og en halv time. Acceptere filtrerede bouillon behov 3 gange om dagen i 50 ml.
 • Hvis en kvinde er bekymret over den alvorlige kløe, svie, kan du tage hver dag badet med et afkog af Rosenrod. Hvis der ikke er allergiske reaktioner, kan sammensætningen tilsættes enebær.
 • Perfekt lindrer betændelse i aloe juice. Indtast det i skeden kan være ved hjælp af en gaze vatpind dyppet i vand. Proceduren bør kun udføres i fravær af Aloe på allergiske reaktioner.
 • Perfekt hjælper med kunstig overgangsalder afkog af plantain blade i form af lokale bade. Bouillonen filtreres og indgives i form af varme inde.
 • Tinktur af calendula kan bruges til hverdagsbrug udskylning i alle aldre og i forskellige sygdomme. De unikke anti-inflammatoriske egenskaber af denne plante med til at genoprette den normale mikroflora af mukøse, fjerne patogene bakterier.

Forebyggelse - garanti for sundhed og levetid

Forebyggende foranstaltninger - dette er den vigtigste metode, der vil eliminere atrofisk coleitis. Symptomer og behandling af beskrevet i artiklen kvinder.

Desuden har lægerne gjort anbefalinger skal følges af enhver kvinde:

 1. Komfortabel og naturlig undertøj. Det bør være ikke kun smukke, men for at opfylde sit primære formål - at beskytte kønsdelene fra den direkte indtrængen af patogene mikroorganismer, varme i koldt vejr.
 2. Everyday hygiejne i morgen og aften.
 3. Ikke at engagere sig i tilfældig sex for at undgå seksuelt overførte sygdomme eller tiltrædelsen patogene mikroflora.
 4. I overgangsalderen atrofisk coleitis, vil symptomer og behandling for kvinder være i stand til at identificere den gynækolog. Under udførelsen af sine anbefalinger, idet der naturmedicin, er det altid muligt at reducere symptomerne på overgangsalderen.
 5. Underkastes regelmæssig hormonelle undersøgelser, der begynder med 35 år. Mange kvinder er ikke klar over, at mængden af hormoner begynder hurtigt at stige eller falde indtil starten af helbredsproblemer. Der er altid en mulighed i tid til at starte hormonbehandling og for at undgå sådanne sygdomme.

Sygdommen er lettere at forebygge

Atrofisk coleitis, symptomer og behandling af kvinder, udvikling af mekanismer, komplikationer, forebyggelse - det er de grundlæggende begreber, der har brug for at eje alt. Desværre, aldersrelaterede ændringer, hormonelle forandringer venter på enhver kvinde. Derfor bevidsthed, opmærksomhed på de tegn, der indikerer sundhedsproblemer, vil være det vigtigste våben i kampen mod mange sygdomme på et tidligt tidspunkt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.