TravelingRetninger

Skal jeg gå til Grækenland i bil? Dokumenter, rute, vej, rejsetips

Rejs til Grækenland i bil - ideen er ikke så tosset. Turister bliver dristigere, turde at organisere sådan en vidunderlig og rig eventyr rally. Oftest arrangere venner eller kendte mennesker, at Grækenland i bil ikke at gå alene. At gå til en meget glædelig selskab og rejse direkte campingvogne - tre eller fem biler. I denne artikel vil du lære, hvad det er - første tur til Grækenland i bil én, og næste gang - med dine venner. Det skal bemærkes, og huske på, at næsten alle EU meget alvorligt, som det kommer til at transportere. Så før du går til Grækenland i bil, er du nødt til at indsamle absolut alle de nødvendige papirer. Personlige dokumenter vil blive diskuteret specifikt og direkte i første række.

på dokumenter

For det første er det nødvendigt at tage sig af at købe forsikring. I alle de lande, som bliver nødt til at passere på ruten Moskva-Grækenland, har sin egen forsikring, men at købe dem separat er meget dyrt og besværligt. Udgifterne til grønne kort er meget lavere, og at det vil være en skytsengel i Schengen vejen, hvis du kører din egen bil. Det er muligt at opnå ret til den by, hvor du bor. Omkostningerne ved et grønt kort - omkring syv hundrede og halvtreds rubler, vil det afhænge af karakteren og tilstanden af din bil, samt den valgte rute. Erfarne folk advarer om, at vi ikke kan håbe på at chancen! Forsikring er bedre at købe en på hele turen, under rejsen til aldrig vende tilbage til dette spørgsmål. Og mange ekstremt uønskede problemer kan undgås. En tur til Grækenland for at være en ferie, så må den ikke udsættes for truslen om sammenbrud. Faktisk et grønt kort, du kan endda trække online, direkte til dit hjem. Ikke for meget af en besværet.

Nu endnu et vigtigt skridt. Fremstilling af papir til visum. Ja, jeg har brug for et visum til Grækenland for russerne! Et sæt af standard papir. Enhver, der går til udlandet er ikke første gang, og denne rejse til Grækenland på din egen bil for ham - bare at få en ny turist oplevelse, er ikke overrasket listen over dokumenter, som det er almindeligt. Det er et pas, et spørgeskema, fotos, bevis for beskæftigelse, en fotokopi af et russisk pas - det er alt. Hvis du går til Grækenland i bil fra Moskva, dokumenterer lidt mere, men igen, der er ikke noget særligt behov for. Du har brug for et kørekort, registreringsbevis køretøj, sygesikring, efter betaling af gebyret visum og den anslåede rute, som opregner de transitlande. Det er alle de dokumenter til en tur til Grækenland. Med undtagelse af ét punkt, det vigtigste, med undtagelse af et grønt kort.

Meget vigtigt!

Og dog i den pakke af dokumenter skal være af absolut alle dine hotel, hvor du skal bo. Derfor samtidigt med indsamling af dokumenter, du har brug for at booke hoteller, beslutte varigheden af turen, beregne den tid, så den opfylder. Fordi du har brug for at komme tilbage fra en rejse i tid. Og at bryde ruten til Grækenland kan ikke anbefales. Ved udarbejdelsen af denne tur et af de vigtigste punkter - booking af hoteller, som har at gøre punktlig og selv pedantisk.

Der er særlige steder i booking med mulighed for at annullere din reservation gratis i tilfælde af behov, og ingen dårlige konsekvenser for dig i dette tilfælde ikke. Bekræftelse vil blive sendt automatisk, så at præsentere det på konsulatet ikke kan. Hotellet har brug for at kontakte og bede om faxen, stemplet og underskrevet. Alle checks indtil udgangen af turen skal opbevares - og parkeringspladser og kryds med broer og vejafgift russisk-Grækenland på betalingsvej, og, selvfølgelig, for hvert ophold.

rute

Vi er nødt til at prøve så præcist som muligt at pakke på ruten, som blev præsenteret på konsulatet. Du kan for eksempel ikke, at stoppe i lang tid i transitlandene, fordi de ikke får lov til at gå til Grækenland i bil fra Moskva længere end de dokumenter, du angiver, hvor lang tid der er afsat til at stifte bekendtskab med den faktiske oldtidens Grækenland. Valget af dette land for første tur med din egen bil, er imidlertid meget vellykket. Selvfølgelig, i Grækenland har brug for et visum til russere, der ønsker at rejse, men oftere nægtes til andre lande.

Grækenland heller ikke ødelægge denne tur, visa giver næsten altid. Selvfølgelig vil det ikke gøre uden besværet, men disse behagelige gøremål, fordi ganske hurtig og forholdsvis let tur får et visum til Grækenland. Moskva, med sin travlhed og arbejde, har folk glemt de første par kilometer. Og jo mere vil den stærkere blive glemt. Og den mest "sød" Grækenland - på dets øer. Og måske ingen steder ikke fungerer så godt færger der, det betyder, at bilen ikke vil være en hindring, tværtimod - hjælp.

Om penge

Transport omkostninger bilfærger kan variere fra tyve til omkring halvfjerds euro, hvis øen er placeret langt som, for eksempel, Kritisk Santorini. Færgebilletter er også praktisk at booke på forhånd ved særlige steder. Betalingsveje, bør også tages deres antal i betragtning og opføres på listen over omkostningerne. I udlandet, og især i Grækenland sådanne websteder er meget, meget. Desuden er mængden af betalingen afhænger helt af, hvilken type køretøj, hvor du rejser. Omkostningerne ved en tur til Grækenland i forhold til andre lande er meget lav, men for at opfylde dit budget, skal du omhyggeligt beregne selv de mindste udgifter.

For eksempel Egnatia rute for hvert af de seks områder kræver fra to til syv euro, Attiki motorvej - om det samme som for den tur på den berømte Rio-Antirrio bro kommer til at betale tretten euro. Så, dråbe for dråbe, og køre over en uventet beløb, medmindre, selvfølgelig, giver ikke mulighed for dem på forhånd. Et enkelt ord om parkering. For eksempel i Athen kan gæsterne i landet være tre timer at parkere gratis (om natten og i klokken eftermiddag tre koster seks euro), men kun hvis der er en særlig hvid mærke for besøgende. Ja, og benzin i vejen i Grækenland, som faktisk i hele Europa. Transport af dunke er forbudt, så forvente, at så godt. Ninety-ottende værd 1,8 og 95:e brændstof - 1,7 euro. Kun brændstof ikke mindre end femogtyve til tredive tusind rubler bør udskydes til, at et par uger, som er planlagt til afslapning. Denne samlede beløb er gennemsnittet, vil det naturligvis variere, da det afhænger af den valgte rute.

transitlande

I gamle dage, rejsende normalt efterfulgt af Ukraine, men nu er denne rute er næsten lukket. Men hvis du ikke overbevise indtryk turde stadig at krydse grænsen i det vestlige Ukraine, valget er dit. Nu hovedparten af den sovende rejser gennem Minsk og Polen. Så er du nødt til at krydse det område af Slovakiet interessant. Alle husker at drysse ikke? .. Og som du vil! Så, på den måde vil der ikke være mindre fantastisk Ungarn, for hende - Rumænien, og derefter Bulgarien.

Selvfølgelig, denne rute er meget længere end i Ukraine, men dens varighed er fuldt ud i stand til at behage en masse tid. For det første - de vidunderlige veje. I Ukraine, det er ikke bare dårligt. Der motorvej nogle gange bare ulækkert. Det eneste kompensation for tvungen hyppige stop - fremragende mad langs hele sejladsen tværs Ukraine. Men for at følge i lande som Slovakiet, Rumænien og Ungarn, er det nødvendigt at købe en vignet. Det tjener som bevis for betaling af vejafgifter på motorveje. Det er billigt, kun et par euro. Men straffen for hendes fravær vil være tre hundrede euro. Apropos sanktioner - et enkelt ord.

uforudsete udgifter

Hold på den sikre side urørlige finansielle margen, fordi alt er simpelthen umuligt at give. For eksempel i Grækenland, alle passagerer skal fastgøres ved sikkerhedsseler. Sanktioner for uvidenhed om bare håbløst højt. De kan endda fratage rettigheder! Via telefon ved rattet kan ikke tale, eller rettere, du kan, hvis du har en ekstra hundrede euro. Men du kan bruge headsettet. Jeg må indrømme, at bøderne ikke er klart defineret. Her så heldig. Nogle gange for at overhale pålægge en sanktion otte euro. Vær sikker på at holde i bilen hele stole kit til nødsituationer, brandslukker først. Hvis han ikke er til stede, når du kontrollerer bøden ikke kunne undgås, at den samme - temmelig stor.

Advarselstrekant, reservehjul, refleksvest, redskaber for mindre reparationer, førstehjælp kit, slæbe reb - alt dette skal-have. På glassene bør ikke have nogen skader og toning. Der bør være et klistermærke Rus. Barnesæde til et barn, hvis han går med dig. Og fjerne fælden advarsel i god tid før krydse nogen grænser. Manglende overholdelse af disse regler vil resultere i en meget store bøder. Der er en masse nuancer, men i en artikel at nævne alle på én gang, er ikke mulig.

omtrentlige rapport

Rejser til Grækenland i bil åbner nye horisonter for opfattelsen af verden. Det er en uforglemmelig og eksklusiv episode af eventyret i livet i hver bilist. Gennem hele vejen venter på gode og ikke meget velkommen - varm og kold, men under alle omstændigheder er domineret af sin egen absolutte uafhængighed med bevægelsesfrihed, hvis rejsende overholde de fastsatte regler. Seks og en halv tusinde kilometer, rige med møder, erfaringer og kendskab med fantastiske steder - såsom turen kan ikke være lyse? Man ville helt gå til den følelsesmæssige sfære af erfaring, men læserne af denne artikel, der vil Grækenland i bil, har brug for fakta.

Og det er derfor, vi vil forsøge at frigive den følelsesmæssige del af revisionen af en tur til Europa på et stort køretøj (fx Land Cruiser), der fungerer som en diesel. Uret behøver ikke at bytte op til grænsen til Hviderusland og Polen. Destination land halter bagefter Rusland kun en time - det er tidsforskellen med Grækenland og Moskva. I aften har du i tolden i Belarus, tage til udlandet i Domachevo, er der en grænseovergang. I det hele proceduren tager omkring en time og et kvarter. Dagen gik næsten tusind kilometer. Timer kan oversættes på vejen, fordi tidsforskellen med Grækenland og Moskva er den samme som med Polen. Sove bedre i Radzyń Podlyanskom at gå om morgenen i retning af Slovakiet. På grænsen af erhvervet slovakisk og ungarsk vignet. Den første er værd elleve euro, mens den anden - næsten femten. Du er nødt til at betale kontant, der modtages ikke.

sti

I Slovakiet, reparation af veje, ser det ud til, er at være overalt. En masse bliver nødt til at gå rundt, bør tiden margen være endnu mere end planlagt. Men turister vil se på Death Valley og mange andre attraktioner undervejs. Du kan overnatte på et hotel eller camping (på Tisza - ni euro per person). I Serbien indtaste hurtigt, men på den anden side - for at indtaste - alle maskiner er normalt længere, det er bedre at tilpasse ruten tilbage i tiden eller territorium. I betaling point for brug af veje efterlader i alt tretten og en halv euro.

Den næste dag, du er i Makedonien, hvor du nødt til at fylde næsten til kapacitet, fordi den dieselolie og benzin er den billigste i Europa - mindre end halvfems cent per liter diesel. Ved frokosttid vil du have i Grækenland på vej til den ønskede ø Korfu. Turnpike vejafgift næsten alt. Eller rettere, ikke betaler næppe fanget, men de siger, de er.

ø

Havnen i Igoumenitsa er alle meget glade, hvis Makedonien gættede tanke op. På vejen ikke en eneste tankstation, den har brug for at bevæge sig ned fra hovedvejen og tanke op i enhver by. Sporet er direkte støder op til havnen, hvorfra vil blive fremsendt til Korfu. Færgen er dyrt: i bilen - og fyrre euro og ti per person. Afhænger af servicemedarbejdere, kan de samme billetter komme i et par euro dyrere eller billigere.

Folk vil undre bil størrelse, ryster på hovedet og argumentere ligesom Gogols "Døde sjæle", han vil passere gennem gaderne i Korfu - Korfu By - eller ikke passer til bredden af en af dem. SUV bevægelse er klart vanskelig. Og øen er nødvendig for at udforske op og ned - så megen skønhed her. Gennem Moskva trafikpropper værre - til havnen i femten kilometer, og bliver nødt til at gå mere end en time.

visa

Lad os nu betragte nærmere kun på at opnå visum. Mens krydser grænsen til Ukraine er værdig til et særskilt kapitel, men det, der sker der nu, sandsynligvis uden os alle ved. Forberedelserne til turen juli begynder i april. For det første er overvågning er nødvendig for at finde billige hoteller, så hentede de nødvendige programmer på en bærbar computer, udvalgt og indkøbt radio navigator. Indsamling af dokumenter til visum og registrering af grønne kort for motorkøretøjer fra alle lande kan være afsluttet i blot en måned, tager det præcis 2900 rubler. På samme tid, du har brug for at bekymre sig om forbindelsen med hjemmet - køb den rette SIM-kortet. Få et visum er nu komfortabelt. Den græske ambassade åbnede et visum center, som leverer tjenesteydelser, selv i udarbejdelse af dokumenter og overføre dem til konsulatet. Dem, der ønsker at komme ind Grækenland er altid meget. Omkring fyrre vinduer for at modtage de dokumenter til at klare alt, alt hvad der er elektronisk, hurtig, uden crush. Meget europæisk.

Direkte i alt forklare nogen point, hjælpe med at lave en kopi, udfylde de resterende dokumenter. Det virker med wi-fi internet adgang, så du hurtigt kan komme til at sende noget fra en glemt dokumenter. Tilgængelige printere og kopimaskiner uden nogen ekstra udgifter. Med visum problemet er ikke set. Det er i Moskva. Her for eksempel, i Minsk, hvor de kan være venner, kammerater, er det ikke så er der ingen græske ambassade. Visum udstedes i Litauen (på litauisk og langsomt). Men her, den græske ambassade i Moskva hjælper: proxy kan udstedes visum til hviderussere, selv uden deres tilstedeværelse. Og lige så hurtigt. Moskovitter de koster femogtredive euro, og hviderussere - tres. Men det er ikke sammenlignelig med de gener, der ville have til at udholde i den litauiske ambassade.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.