ComputereNetværk

Hvordan finder jeg ud af, hvem der er tilsluttet til mit WiFi-router hjælp

Siden indførelsen af produktions- massemarkedet prøver af Wi-Fi trådløse kommunikationsenheder har været mere end 15 år. Det er usandsynligt, at de første brugere og udviklere kan forestille sig, at der i en temmelig kort periode, er denne standard blevet så almindeligt, at for at finde et par snese SSID vil være tilstrækkeligt til at udføre scanningen ved hjælp af budgettet mobiltelefonen frekvensbånd, mens du sidder på sofaen derhjemme. Trådløs tilslutning giver dig utrolige muligheder. Er det noget under en så høj popularitet af Wi-Fi? Men for at oprette forbindelse til et ubeskyttet netværk password er tilstrækkeligt at angive sit SSID og klik på "Connect" end kærlighed at nyde naboerne, forbipasserende, kolleger. Det er forståeligt, at hver anden ejer af adgangspunkt i en sådan situation, at spørge "Hvordan finder jeg ud af, hvem der er tilsluttet til mit WiFi?»

Behøver jeg at bruge kryptering

Der er to former for Wi-Fi: åbne, når at tilslutte tredjeparts enheder til netværket er ingen kode er der ingen grund til at komme ind, samt kodet, kræver kendskab til en kode kombination. Selvom udbredelsen af ubegrænset high-speed internet trafik problem aftog, mange ejere af routere har at gøre med, hvordan man kan finde ud af, hvad der er tilsluttet netværket, samt om reglerne for magtanvendelse kryptering. To hovedårsager. For det første er det meget ofte fremmede elskere af gratis internet er begyndt at tilstoppe kanalen, herunder forskellige torrentokachalki og se videoer med "Yutuba", på grund af hvilken ejeren af adgangspunkt til at være tilfreds med resterne af den oprindelige kapacitet. For det andet brugen af åbne Wi-Fi-netværk teorien gør det muligt for del for at fange datastrømme, læring fortrolige oplysninger. Men bortset fra, at det er til tider nyttigt at se, hvem der er tilsluttet WiFi. For at kontrollere eller andre formål.

Sådan får du adgang routerindstillingerne

Så du er plaget af spørgsmålet: "Hvordan finder jeg ud af, hvem der er tilsluttet til mit WiFi" For at gøre dette, skal du åbne router konfiguration værktøj og se en liste over tilsluttet Wi-Fi-enheder. For at gøre dette, på den computer, som er tilsluttet routeren, starte en browser og skriv i adresselinjen 192.168.0.1 kombination. Her og nedenfor mener vi standardindstillingerne. Der vises et vindue, der kræver et brugernavn og en adgangskode. I begge linjer, indtaste ordet admin, så glem ikke at klikke på "Næste". Dette trin er det samme i alle populære modeller af routere. Af den måde, hvis der ikke er adgang til en computer, kan du bruge enhver Wi-Fi-enhed, bare ved hjælp af hans browser (præ-behov for at blive forbundet med udsendelsen netværk).

Produkter i selskabet TP-Link

Routere af dette selskab fortjent respekterede ejere. Og det er ikke kun de lave omkostninger og pålidelighed. De routere fra TP-LINK bruges, selv en nybegynder grænseflade, firmwareopdatering mulig i et par museklik på en knap, og så videre. Så at have en router, vil du ikke nødt til at kæmpe for at løse problemet med "Hvordan finder jeg ud af, hvem der er tilsluttet til mit WiFi». Du behøver ikke at selv læse flere siders manual. Efter indtastning konfigurationssoftwaren vil åbne informativ vindue, der viser adressen på MAC-udstyr, navnet på den SSID, kanal, der bruges, driftsform og så videre. For at finde ud af, hvem er tilsluttet WiFi, skal du bruge listen på venstre side af skærmen, vælge, der har ansvaret for den trådløse tilstand. Et klik - og menuen åbnes. Der er stadig et punkt til et referat af din statistik trådløs tilstand. Viser en nummereret liste, som vil blive trukket tilbage, alle forbundet til routeren Wi-Fi-enheder og deres MAC-adresser og antallet af overførte datapakker. I dette vindue er det "Opdater" -knappen, hvilket er nyttigt i det mindste en gang for at presse på for re-polling tilstand.

Modeller fra D-Link

I routere dette selskab bruger en lidt redesignet grænseflade i forhold til samme TP-Link. Vi vil ikke sige, der er bedre, i hver skal har sine positive og negative sider. Det er vigtigt, at problemet "hvordan man finder ud af, hvem der er tilsluttet til mit WiFi», løst så enkelt. Efter fremkomsten af vinduet konfiguration, du har brug for at finde bundlinjen, "Advanced Settings" skærm, og klik på det med venstre museknap. Så skal du bruge posten "status", som er "Kunderne" sub. antallet af kundens Wi-Fi-enheder vil blive vist, tilsluttet routeren.

Løsninger fra Asus

Måske, med hensyn til klarhed, konfigurationsprogrammet i dette tilfælde er mest informative. At gå ind i indstillingerne, skal du klikke på indstillingen "Network Map", og derefter vil aktivere fanen "Kunder". Som et resultat, vil skærmen vise oplysninger om antallet af tilsluttede "forbruger Internet" -IP-adresse og som i høj grad forbedrer din evne til at identificere fans af "freebies", netværk enhedsnavne. Også her er der en opdatering knap, som får routeren til at opdatere sin nuværende status oplysninger.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.