Mad og drikkevarerOpskrifter

Suppe af svinekød - fortælle børnene en historie

Det så sker, at vi har middag i hjemmet er sjældne. I ugen børnene spiser først i børnehaven, min kone og jeg - på arbejdet, at drage fordel af de nærliggende cafeteria tjenester. I weekenden vi ofte inviteret til middag på en af vores mødre. Bedstemor trukket sjæl, forbereder pickles til børn: både den første og den anden og den tredje som en kompot med pandekager, godt, eller noget i den retning. I de sjældne tilfælde, hvor vi har middag derhjemme, konen forbereder. Således jeg stadig konfronteret med behovet for at forberede første kurser, det vil sige, borscht, eller supper, som har specialiseret sig hovedsageligt i tilberedning af kød, nogle gange nogle af desserter.

Og nu, på tærsklen til næste weekends kone sagde, at deres virksomhed er tilfreds med den udflugt i landet, og alle ansatte gå ud af byen for en ferie. Jeg har intet imod virksomhedernes, jeg fortælle hende: gå videre, slappe af. Her er blot samtidig min mor ringede og sagde, at enkle, og mor-in-law arbejdede i dag - i almindelighed, børnene til mig.

Nå, ja og morgenmad med middag, jeg kan gøre, men hvad med middagen, børnene, fordi der er varmt vil du have? Hvor vi ikke forsvinde, gik han til at gøre en revision i køleskabet. Kød kun svinekød frosset - trukket ud, sætte frigives. Så det vil være meget velsmagende suppe af svinekød. Derefter kontrolleres han grøntsagerne: så spiser kartofler (en pose), der er løg, gulerødder, greens har frosset i fryseren, hvor alle slags krydderier, selv er persillerod fundet (med de sidste par madlavning rødder til venstre). Venstre sin mor til at ringe og finde ud af, hvordan hun forbereder suppe med svinekød.

Notering, mor indgav en værdifuld idé: små børn, ikke altid spiser først med jagt, men hvis du laver lidt hakket svinekød kødboller, er det muligt hele historien om dem til at komponere. Lev, siger, i et fad, som i havet, lille fisk (hav pindsvin, krabber, der ønsker at), og vi vil være dristige fiskere nu opgivet deres fiskestænger, skeer og fange alle de fisk til en enkelt. Doshkolyata og værdsætter historien, og frikadeller. Med større børn lettere - her det vigtigste, at det var velsmagende.

Jeg har indført idé, en opskrift dikteret af moderen, sat foran ham og begyndte at forberede suppe af svinekød med krymmel.

Når kødet frigive (og jeg hjalp ham lidt, skær den i stykker og læg dem i koldt vand), jorde kødhakkemaskine to gange. Jeg tog svinekød 300 gram. Tilføj til hakkekød æggeblomme, knust fed hvidløg, lidt peber, lidt salt, toast gnides på et rivejern, og fyldte den med en lille mængde kogende vand, kiks hævede, og der også. Færdig stopning tog lidt spoon, smuldre lidt mel og dannede små kugler og derefter smide dem i kogende vand i en gryde.

Når alle kødboller blev nedsænket i kogende vand, jeg tilføjede lavrushki få blade, persille rod og afskallede pære som gennemboret med en skarp kniv i et par steder. Børn Jeg kan ikke lide løg flyder i suppen, og løg, kogt hele, alle dens saft vil give bouillon, og så er det let at trække ud.

Efter i suppen af svinekød smide grøntsager, men i en bestemt rækkefølge. Jeg tog 4 kartofler og skær dem i små tern, der blev placeret i børns mund. Jeg kastede alt i puljen. Gulerødder plukket en stor en. Fra hendes skære en tredjedel, skåret i tynde plader og skåret ud af dem et par stjerner. Vi får endda nogle undersøiske indbyggere - havet stjerner. Resten af gulerødderne gnides på et rivejern og sat ud i 10 minutter på en pande med vegetabilsk olie. Så indholdet i gryden, jeg skiftede i puljen, hvor kogt hævn min suppe af svinekød.

Med grøntsager regnet ud, det var turen til pasta. Derhjemme, fandt jeg en særlig, tynd vermishelku allerede finthakket - perfekt til min suppe. En advarsel - pastaen skal være lavet af hård hvede, eller koge og slå til grød.

Efter 7 minutter, så snart pastaen er kogt, suppen jeg slukket. I en gryde kastede den hakkede persille og klemte en halv citron. Jeg hældte suppe med svinekød kødboller (fisk) på pladerne, kaldet fyrene ved bordet - og fortællingen er begyndt! Det er overflødigt at sige, spiste naturligvis alt, så meget for deres ører poppet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.