HjemlighedReparationer

Indvendige døre - Gøre det rigtige valg

De fleste af os i udvælgelsen af indvendige døre er det vigtigste kriterium, og det lyder så: - "Like", "ikke kan lide". Selvfølgelig først gøre vi en følelsesmæssig valg, og efter at vi har forsøgt at bevise ved hjælp af rationelle argumenter, rigtigheden af vores valg. Nu forslag til så meget, at gøre det rigtige valg er normalt meget vanskeligt.

Når du vælger indvendige døre nødt til at overveje ikke blot det overordnede design, farve, størrelse, men også tage hensyn til det materiale, som gjorde døren. Da den indvendige dør er den primære, mest synlige del af interiøret med soderzhatelstvom sæt af funktionelle kvaliteter. Nu i enhver butik med speciale i salg af døre, døre temmelig stort udvalg af forskellige modeller og farver, fremstillet af forskellige materialer, finér, MDF, døre af massivt træ. Dette gør det muligt for kunderne at vælge præcis den dør, som er velegnet til dem.

Døre skal være fremstillet udelukkende af miljøvenlige materialer, og naturligvis opfylde de etablerede statslige standarder, konstruktionskrav og standarder for brandsikkerhed. Også et vigtigt spørgsmål forbliver i udvælgelsen af indvendige døre - producenten. At købe produkter afprøvede og betroede mærker, får du en garanti for, at døren vil vare mere end et årti, gemme alle de originale specifikationer.

De vigtigste typer af indvendige døre:
Foldedøre (såkaldte døre, fold "harmonika", hvor pladsen er begrænset, de er bare nezameninymi, da de optager meget lidt plads);

Svingdøre (den vigtigste form for indkommende og indvendige døre, de åbner op til ydersiden eller inde i rummet, fastgjort til dørrammen på de særlige loops);

Skydedøre (når du åbner design bevæger parallelt med væggen, ganske belejligt dør, de fylder et minimum af nytteareal).

Det optimale valg af indvendige dør - døren er af den re-array, dvs. dørbladet består af træ søjler med forskellige retninger af fibre på overfladen lag, som er bundet forskellige værdifulde træarter. Tykkelsen af dette lag er ofte ikke mere end 8-10mm. Sådan proces teknologi gør det muligt at undgå processen med deformation af dørbladet, hvilket ofte sker under drift under optimale "hjem" tilstand, ved standard temperatur og fugtighed.

Det er også nødvendigt at se på de indvendige døre af massivt egetræ. Dette er en af de traditionelle materialer, der anvendes til fremstilling af døre. Efter egetræ har en relativt høj styrke og hårdhed.

Lad os betragte en billigere løsning, men hvis i køb af indvendige døre, du ikke er villig til at give en masse penge, kan du ønsker at se på døren fra ekoshpona, finér eller MDF. Disse døre trods cheapness forhold til den anden, er af høj kvalitet. Højt niveau af beskyttelse mod fugt, holdbarhed, vil i lang tid hjælpe med at opretholde det oprindelige udseende af døre. Følgelig er sådanne omkostninger former for døre afhænger af det materiale, som oprindeligt var dækket med lærred døre.

Hvis værdien ikke påvirkes af dit valg, og du er klar til at give en rund sum, er det bedre at købe en dør lavet af træ, de er holdbare og nemme at transportere fysiske virkninger. Disse døre vil bekræfte den gode smag af ejeren, og understrege individualitet af dit hjem interiør.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.