Sport og FitnessFitness

Hyperextension - er vejen til en stærk og sund ryg

Jeg er sikker på mange flere fortrolige med skolens sportsudstyr under navnet "ged". Og, mest sandsynligt, mange udførte hyperekstension i idrætstimer, men de kunne ikke engang ved, hvad det hedder. Så hyperekstension - en særlige øvelser, hvorunder flere muskelgrupper er involveret, nemlig spinal montører, hamstrings, glutes. Selvfølgelig ikke bare sport, "ged" for denne øvelse. Udførelse udvidelse på simulatoren, kan du opnå, hvad muskler er Understøttet rygsøjlen blive stærkere, som efterfølgende vil forhindre rygsmerter. Derudover vil det være godt designet hele bagfladen af lårene, herunder balderne.

ydeevne teknik

For at undgå skader, bør omhyggeligt undersøge, hvordan man gør hyperekstension, og først derefter begynde at motion. Til at begynde med, hyper - udvidelse er tilbage i en position, hvor hele kroppen under taljen er stationær. Bevægelse er kun torsoen. Skal ligge på simulatoren, med billedsiden nedad, for at have anklen under rullerne, specielt udstyret til dette formål. Kanten af den platform, som atleten skal være på niveau med bækken knogler. Det reguleres således, at ved steady nok plads til at udøve. Doing øvelse hyperekstension, ryggen er bydende nødvendigt at holde en lige linje. Dette vil undgå skader. Først langsomt læner sig frem, hænderne bag hovedet (eller bryst). Hvis du er bruger ekstra vægte, holde ham i brystet (i hvert fald ikke i spidsen). Lean frem bør være til det punkt, indtil der er en håndgribelig spænding i forstrækning. Lavere tilbage bøjer ikke! Uanset hvor lavt du kommer ned, så længe hans ryg var helt lige. Nå et lavpunkt på udånder, kan du begynde at hæve torsoen. Yderste punkt, når der udføres udøvelsen på den vandrette bjælke, nås, når kroppen er i en position parallelt med gulvet, det vil sige, torso og benene på linie. Dette er beskrivelsen af denne øvelse. Disse øvelser udføres ved 10-15 hver tre til fire tilgange.

udførelsesformer

Der er forskellige udformninger af hyperekstension. Denne øvelse er udført ikke kun i vandret position. Afhængigt af formålet er det muligt at udføre udvidelse, mens det på et skråplan, liggende på deres sider, og selv såkaldte "reverse". Hælder hyperekstension udført på en særlig simulator, som er i en vinkel på 45 grader i forhold til gulvet. Således vil det øverste punkt af legemet danner en stråle, benene er i bunden og toppen af hovedet. Side udformning hyperekstension bruger det meste skrå mavemuskler. Udføres på den vandrette simulator: atlet ligger sidelæns, leder af fødder under rullerne på en bestemt måde. Og endelig, den omvendte hyper. Denne øvelse er udført på samme måde som beskrevet ovenfor, kun torsoen forbliver fast og forlængerben producere.

konklusion

Udvidelse i taljen på en særlig simulator eller en simpel sport "ged" er ikke traumatisk. Atleten har at gøre med sin egen vægt, hvilket reducerer risikoen for skader. Vigtigst - holde din ryg lige og gøre øvelsen langsomt. Så hyperekstension ville være det bedste værktøj i kampen for en sund og smuk ryg.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.