Selv-dyrkningPsykologi

Hvordan til at håndtere depression på egen hånd: de mest effektive måder

En af de mest frygtede sygdomme i moderne menneske er depression. Det fører til sådanne konsekvenser som manglende styrke, dårligt helbred, nedsat arbejdsevne. Men for at beskæftige sig med det er næsten alle.

tegn på depression

Før du beslutter dig , hvordan man håndtere depression ved dig selv, skal du kende de grundlæggende symptomer på denne tilstand. Disse omfatter den manglende vilje til at kommunikere med deres kære. Ingen incitament til at gøre noget og arbejde. Mennesker, der er deprimerede, ikke længere passe sig selv, for at komme ud i dit hjem, og endda skifte tøj. Alt dette skyldes, at meningen med livet er tabt.

Metoder til håndtering af depression: et første trin

Før du forstår at håndtere depression ved dig selv, du har brug for at samle kræfter og til at indrømme, at selv, at de fænomener, der opstår med en person knyttet primært ikke med den sædvanlige dovenskab og dårligt humør, og med en temmelig alvorlig sygdom. Måske dette kan hjælpe på denne måde: en mand står foran et spejl og absolut bevidst siger: "Ja, jeg er deprimeret"

trin to

Ved fastsættelsen af hvordan man skal behandle med depression på egen hånd, skal du skrive på et stykke af de mest irriterende faktorer. Så fjernes fra listen over de komponenter, uden hvilke du kan gøre i løbet af den næste måned. På grundlag af disse elementer, der er tilbage, er det nødvendigt at arbejde meget omhyggeligt. For det første skal de omskrives til et separat stykke papir, der tidligere opdelt i tre kolonner. I den første kolonne er skrevet i de faktorer, der irriterer. Den anden kolonne er fyldt med positive øjeblikke, der er knyttet til disse faktorer. I tredje kolonne, er det nødvendigt at skrive data er negative punkter kan vendes til et positivt.

trin tre

Ved fastsættelsen af hvordan man skal behandle med depression på egen hånd, skal du beskæftige ikke kun med den psykologiske side af sagen, men også fysisk. For at gøre dette, i løbet af hele måneden til at gøre motion. Udfør koste dem, der er mest vil kunne lide: vandreture, morgen motion, dans, yoga, massage, og andre. Den vigtigste betingelse er, at du ikke kan gå glip af en dag, og disciplineret til at udføre hele deres måned. De vil bidrage til at mindske træthed og nervøse spændinger, energi.

trin fire

Der er forskellige måder at håndtere depression. En af dem - til at etablere sig selv en uges forbud mod noget skadeligt. Et eksempel kan være søde eller stegt mad, rygning og så videre.

trin fem

Normalt en person, der lider af depression, begrænser sig til kontakterne. Du er nødt til at tale dagligt med venner eller familie. Selvfølgelig kan du gøre det over telefonen. Men eksperter anbefaler at mødes, tilbringe fritiden med de mennesker med hvem du vil.

trin seks

Denne post omfatter alle former for metoder til at fremskynde vej ud af depression ved dig selv. Hvilken en er den rigtige for dig, selv bestemme. For eksempel lys terapi. For at gøre dette, er du nødt til at være i et godt oplyst rum. Rummet, hvor en person tilbringer mere tid skal være godt oplyst af sollys og godt ventileret. Stadig er der aromaterapi. Nogle dufte har en gavnlig effekt på vores psyke. Disse omfatter lavendel, liljekonval. Cheer vil lugte af malet kaffe. Kanel og vanille dufte løfte dit humør. Glem ikke om dagbogen. Du kan begynde at lede ham, men til kun at optage de mest behagelige dagens begivenheder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.