Selv-dyrkningPsykologi

Targakova Marina og rådgivning til kvinder, der drømmer om en lykkelig familie

Kom gift, alle pigerne tror og håber, at dette en gang for alle. Men for at holde familien hele livet virker ikke altid. Targakova Marina sammenligner familielivet med tango: ægteskabet er også ustabil og foranderlig, som denne sexet dans. Så længe mænd og kvinder arbejder harmonisk sammen og i et par ting går godt. Men så snart en af dem overtræder denne balance, alt kollapser med ubarmhjertig hastighed. Sådan sparer familien formue , og ikke at miste sit livs kærlighed, skal vi forstå i denne artikel. Dette vil hjælpe os en velkendt psykolog Targakova Marina og dens lære.

Marina Targakova: biografi, fødselsdato og faglige aktiviteter

Før vi får bekendtskab med de erfaringer i livet af en kvinde psykolog, vil fortælle om sit liv. Familie Relations Specialist, Marina Targakova, biografi, som vil blive behandlet af os, blev født i 1961. Når lyset dukkede en lille pige, har ingen ikke ved, at det i fremtiden vil spare et stort antal familier, at fastslå forholdet mellem forældre og børn vil være glade og finde mig alene og fik tabt mennesker. Targakova Marina i nogen tid arbejdet som læge allergolog, men senere begyndte at blive praktiseret i en ikke-standard behandling, og derefter uddannet i NLP teknikker, coaching, gestaltterapi.

Kvinden blev forfatter til fem internationale patenterede opfindelser i psykiatri og endokrine sygdomme. Hendes workshops er populære i Rusland, Kasakhstan, USA og andre lande. Rådgivning om børneopdragelse, opnåelsen af åndelig harmoni og bevarelse af freden i familien altid hjælpe Marina Targakova. Foto af kvinden viser os en godmodig kvinde med en ren og venlige smil på hans ansigt. Vi vender os til de anvisninger og anbefalinger fra Marina Targakovoy.

Regler for overlevelse i familien

Hver mand - et socialt væsen, for et behageligt ophold, der kræver familien. Targakova Marina, at reglerne for overlevelse i familien er i konstant omsorg for hinanden, respekt og forståelse. Det er vigtigt at gå til møde hinanden, for at balancere, at have tålmodighed. Den lykkelige familie er ingen rigtige og ingen skyldig - kun elsket og kærlige mennesker, der er parate til at tilgive. Uden tilgivelse, vil familien ikke være i stand til at spare, fordi at nogle ideelle eller var dit valg, din kammerat - bare en person, der err. Hvis du ikke lære at tilgive, vil du miste din kærlighed for evigt.

Den korrekte position af kvinder vil hjælpe med at finde en stærk mand

En kvinde har brug for at finde inspiration i sig selv, børn, det naturlige miljø og normale daglige aktiviteter. Hun har brug for at lære at være tilfreds med hvad den har. Og samtidig en kvinde bør være i stand til at fylde din mand mod og styrke. Kun i dette tilfælde, ved siden af hende er en mand, der kan give hende åndelig og fysisk beskyttelse. Targakova Marina sikker stærk nok mand mere behageligt at være væk fra de svage og blid kvinde, der er i stand til at være omfattet af og med dronningen. Under ingen omstændigheder bør man forsøge at flytte manden og træde i stedet for den vigtigste - far og ægtemand. Det er kendt, at kvinden har en energi, som er 9 gange større end mænd. Det er derfor, hun alene kan nemt være i stand til at opnå succes i politik eller erhvervslivet. Det er dog vigtigt at huske, at sådan en kraftfuld energi ikke er i orden at kvinden kunne kravle corporate stigen, og for at blive en god mor og en kærlig hustru.

Styrken af en kvinde i hendes svaghed

I et interview Targakova Marina sagde: "En kvinde kan blive populære og rige, men forblive helt tom og elendige." Derfor, uanset hvor stærk og selvsikker ville du ikke være, husk at din primære formål i moderskabet og give kærlighed til andre. Være en svag kvinde som mig, min mand, børn og venner, fylde dit liv fartøj kun positive følelser! Først da kan du være den bedste følgesvend for mennesket, at adlyde ham, for at finde ro i sindet, og med det kommer til et sundt og lykkeligt forhold.

Gennem seminarer Marina Targakovoy og lære endnu mere om reglerne for bevarelse af familiens trivsel. Husk, at glade børn er født og lever kun i lykkelige familier. Giv lykke til andre! Held og lykke med at finde den harmoni, lykke og kærlighed jeres familier!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.