Mad og drikkevarerDesserter

Cheesecakes i en dobbelt kedel, og multivarka Aerogrill

Alle ved, at ostemassen er nyttig. Den er rig på calcium og protein. På samme ost - ikke meget højt kalorieindhold produkt. Men problemet er, at osten i sin rene form ikke kan lide det. Og det hurtigt keder. Jeg vil have nogle sort. Og om en gryderet af ost , kan mange ikke høre siden børnehave gange. Men ostekager elsket af børn og voksne. Kog dem ganske let.

opskrift ostekager

For at forberede cheesecakes vi har brug for:

  • 400 g ostemasse (2 standard pakker);
  • 1 æg;
  • sukker - 4 spiseskefulde;
  • knivspids salt;
  • mel eller gryn - 4 spsk.

Hvis fedtfattig hytteost, måske ikke ud af sted vil være et stykke smør. Du kan tilføje rosiner og vanille, stykker af tørrede abrikoser. Denne masse bland godt, rul kuglerne, bedre mindre, på størrelse med en valnød. bolde rul derefter i mel, trampe, hvilket giver en flad form, og sende gryden. Forme ostekager brug fugtede hænder i koldt vand. Så vil de ikke holde sig til dine hænder, og vil danne en meget pæn.

Kun det er ingen hemmelighed, at der ikke er mere skadelig metode til fremstilling af mad end stegning. Efter alt, mens der dannes fyringsolie over 100 er de samme carcinogener. Denne klassiske metode til madlavning cheesecakes er ikke egnet til en sund kost tilhængere, personer med kroniske sygdomme i fordøjelsessystemet, og er ikke egnet til babymad. De heldige ejere af moderne husholdningsapparater, såsom en trykkoger, og aerogrill multivarka heldigere.

Cheesecakes i en dobbelt kedel

Denne indstilling er forberedelse ostekager specielt egnet til unge mødre, der er desperate efter at behage sin krummer dessert. Cheesecakes opnås i en dobbelt bud kedlen. Opskriften af alt, kan du bruge det samme.

Hvis du tilbereder ostekager i en dobbelt kedel, så ælte dejen, kan du ikke spilde tiden. Det er tilstrækkeligt at sætte et bestemt antal af ingredienser i en blender. Du kan separat piskeris ægget, så de cheesecakes opnås mere frodig. Mange husmødre tilføje krydderi til din parabol, skjult inde ostekager nogle bær. Børnene er begejstrede for at finde inde ostekager overraske i form af kirsebær eller Smorodinka.

Af dejen som nødvendigt at rulle kuglerne, let drys med mel og sted i en damper. Den største hemmelighed er, at du skal generøst fedt beholdere med smør. Så ostekager i en damper ikke klæber til skålen, og vil blive fjernet let. Udvidelse ostekager, huske på, at under tilberedningen, de øger i størrelse en anelse. Vælg den form for madlavning for et par, og efter 10 minutter får vi ready-cheesecakes. Fadet viser sig absolut kosten, ostekager bogstaveligt smelter i munden.

Cheesecakes i multivarka

For at forberede ostekager kan også bruges som et universelt apparat multivarka. Cheesecakes opnås elastiske, med en skorpe. De ser næsten lige så appetitlige som stegepande. Men det er det tidspunkt, hvor værtinde forberede denne parabol i multivarka næsten aldrig tager. Og på cheesecakes ikke efterlader nogen chance brænde. Det er kun vigtigt at smøre multivarku olie. Opskriften vi bruger, er den samme. Bær og rosiner tilsættes efter smag. Forvarm multivarku i bagning tilstand. Bagte cheesecakes at være 20 minutter på den ene side og 10-15 på den anden.

Cheesecakes i Aerogrill

Kog ostekager kan og Aerogrill. Princippet om operationen aerogrill omtrent det samme som i den russiske ovnen. Kog ostekager kan være olie-fri. Så hvad er brugen af dem er ubetinget. Til denne fremgangsmåde til fremstilling af mængden af mel i opskriften kan blive reduceret en smule, hvis der er et ønske om at gøre produktet mindre nærende. Men i alle andre henseender som i den klassiske opskrift. Lepim ostekager og sende en aerogrill, kok ved en temperatur på 180-190 grader 10 minutter, og derefter reducere temperaturen og bring parathed. Lækker og sund morgenmad for hele familien er klar.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.