HjemlighedKonstruktion

Bedre isolering til bade og saunaer: tips til valg af materiale

Hvis du har brug for isolering til bade og saunaer, du først nødt til at vælge en af de typer af materialer, der i dag præsenteres på markedet for byggematerialer i et stort sortiment. Det kan være alle mulige blokke, stof, og stof elementer.

Række isoleringsmaterialer

Under isoleringen øges arbejdsmaterialer stivhed og roll varme opsparere bruges ret ofte. Du kan anvende, hvis du ønsker en flydende varmelegeme, der tørrer efter påføring, og tager form af polymerbelægningen med en fleksibel basis. Du kan bruge aluminiumsfolie, der tjener som isolering og varme reflektor. Det anvendes både i vaskerummet, eller i dampbadet. I rollen som beskyttende materiale kan anvendes gummifilm og kraftpapir.

Isolering til saunaer og bade kan dannes som en blanding af ler og savsmuld, hvis vil arbejde med trækonstruktioner. Disse alternative formuleringer sælges i butikkerne i dag. Det er værd at være opmærksom på, at det ikke er tilrådeligt at bruge tagpap og tagdækning, da disse materialer ved forhøjede temperaturer begynder at afgive giftige komponenter ved opvarmning af interiøret.

Isoleringsmaterialer af naturlig oprindelse

Isolering til bade og saunaer kan være alle slags. I lang tid Konoplyanko isolerede damp, esparto, hamp og uld is filt. Disse materialer er i stand til at garantere fremragende åndbarhed. Hvis badet er bygget af træ, kan du bruge den røde mos, der er anvendt på indersiden kalfatring, betyder det ikke rådner, i sin sammensætning indeholder antibakterielle stoffer. Har samme egenskaber Kukushkin hør og spagnum mos, disse komponenter blive en del og hør.

Blandt deres mangler kan identificeres høje omkostninger og varighed af varmeisolering værker. Desuden er disse varmelegemer er ofte et emne af interesse for fugle, gnavere og møl. For at bekæmpe disse skadedyr, kan materialet behandles med kemikalier, men så behøver ikke at tale om bæredygtighed. Hvis du bruger naturlig isolering til loftet i badet, har du fra tid til anden for at opdatere den.

Eksperter anbefaler at anvende materialer fra hør og jute, da de er resistente over for forrådnelsesprocessen. Det er ønskeligt at anvende linned pladevat, jute følte, samt blandet fiber. Disse materialer giver fremragende forsegling, har en høj grad af elasticitet, der garanterer kvalitet zakonopachivanie sømme. Og prisen er helt acceptabelt.

Valg af isoleringsmaterialer til badet, skal du være opmærksom på kvaliteten, samtidig er at foretrække at købe produkter fremstillet af hør og jute, som er perfekt klare deres opgaver. Men det er værd at overveje, at efter varmeisolering arbejder med disse materialer bliver nødt til at udføre ekstra isolering i et år.

organisk isolering

Grundlaget for organisk materiale er tørv og træaffald. Det er ikke nødvendigt at bruge tørv, træ-barbering og reed plader i dampbad, fordi de ikke er i stand til at klare udsættelse for forhøjede temperaturer. På trods af at træ-beton plader og fiberplader i produktionen af brandhæmmende blandinger behandles, er de fortrinsvis ikke anvendes til isolering i dampbad og for eksempel et skab rum eller venter rum.

Isoleringsmaterialer af mineralsk oprindelse

Hvis du står over for et problem i processen, der skal udføres isolering af saunaen med dine egne hænder, kan du vælge den mest økonomiske og alsidigt materiale baseret på mineralske komponenter. Intervallet repræsenteret gemmer alle former for mineraluld sammensætning, baseret sten og slaggefibre. Sådanne materialer kan bruges til arbejde i ethvert rum bad.

Fortrinsvis valgt diabas, dolomit, kalksten eller mineraluld. Anvender sådanne materialer kan gøres varmeisolerende rør til bad fordi data byggevarer ikke brænder og forhindre flammespredning godt. Derudover de har fremragende isolerende egenskaber, og de kan fungere i tilstrækkelig lang tid. Men de er ikke deforme og er i stand til at udholde vanskelige forhold. Blandt deres egenskaber kan vi blive identificeret afvisende kvalitet.

Hvis du bruger måtterne, som er baseret stenuld, der angår arbejde væsentligt reduceret. Ud over nem installation, sten slagger materiale har en anden fordel, der kommer til udtryk i det faktum, at han ikke er interesseret i gnavere. Derfor er basalt stenuld eller ganske ofte isolerede gulv i vandbadet, forsynet med en nedre loft materiale, som er dikteret af selv mindre vægt. Stenuld er nu betragtes som den mest almindelige materiale til isolering bad. Du skal vælge den varmelegeme, der har et vandtæt lag. Dette skyldes det faktum, at disse plader er bange for at blive våd, efter deres eksponering for fugt isolering egenskaber nedbrydes.

Tekniske egenskaber af mineraluldbanen

Dette svarer til glasfiber isolering for sine kvalitetsegenskaber. Men dette materiale er mere fleksibelt, derudover er det mere bekvemt at bruge. Men det er værd at overveje, før du køber, at mineraluld ikke er så høj modstandsdygtighed udbytte for høje temperaturer. Men i badet er det usandsynligt at nå en temperatur i området fra 450 grader.

Polymer varmeapparater til bade

Dette materiale er karakteriseret ved praktisk og lethed, derudover er det helt praktisk at installere. Syntetisk isolering fast modstå fugt og betydelig indflydelse af temperaturen. Hvis du beslutter at producere varmeisolering værker, er det muligt at bruge materialer, der er baseret på plast. Blandt dem er den celleplast, skum og svamp. Hvis vi taler om polyurethanskummet, ekstruderet og støbt ekspanderet polystyren, data materialer er lette vægt og fremragende varme-afskærmning egenskaber. De er ikke i stand til at absorbere fugt og kan prale med høj holdbarhed og lang levetid.

Brugen af isolering med isolationsmateriale Penoterm

Hvis du har brug for isolering til bade og saunaer, Penoterm for dette passer perfekt, da han har vist sig på markedet for byggematerialer. Det bevarer perfekt varmen i det indre af rummet og eliminerer støj. Dens udgivelse i ruller. Grundlaget Penoterma er ekstrudering opskummet polypropylen. Blandt andet materialet tilføjede flammehæmmere.

Penoterm anvendes som vibrationsdæmpende pads, når du har brug for at opbygge et flydende gulv. Dette materiale har den fleksible skelet. Porerne indeholde luft, som er i stand til at slukke alle mulige stød og vibrationer. Dette materiale er nu ganske almindeligt og bruges ofte i løbet af bygge- og isolering værker. Hvis rummet har flere etager, kan det anvendes i regenerering af overlapning. Han er helt fugttæt og har en lille varmeledningsevne.

Som konklusion

Søg, naturligvis kan anvendes, som nævnt ovenfor, folien isolering til badet. Det vil koste langt billigere, da der i områder som formål ikke altid har behov for at bruge en Lydisoleringsmaterialer, overbetale for ekstra kvalitet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.