HjemlighedKonstruktion

Moderne lydisolerede materialer: effektivitet, teknologi og valg

Omgiv dig med fred og ro drømmen om hver eneste af os. Men der er så meget støj, at beskytte deres hjem og deres kære bliver stadig vanskeligere fra ham. Glem alt om forstyrrende støj wafting fra gaden eller fra naboer over, hjælpe lydtætte materialer. De præsenteres i et stort udvalg, så der er masser at vælge imellem.

Hvad er støj?

Eksperter er opdelt i to typer - struktureret og luft. Den første vises som et resultat, for eksempel taber noget på gulvet eller omlægning af møbler i rummet. Den anden er spredes gennem luften, for eksempel, kan det være støjende radio eller taler i telefon. For at bo i værelset var det behageligt, er det vigtigt at reducere omfanget af lydbølger. Og den har brug for at slippe af med den støj, eller forhindre dem i at komme ind i lokalerne. moderne lydisoleret Materialer der anvendes til at begrænse strømmen af støj i huset eller lejligheden er stadig under opbygning.

Sådan isolere støjen?

I byggeprocessen for at slippe af støj på flere måder. Den første - er installationen af indvendige skillevægge og vægge. II - Installation Indstillinger Gulvbelægning, når tæt forseglet med leddene. Tredje - reduktion af antallet af vinduer og døre. Og den fjerde måde - for at skjule de hjælpeprogrammer, der har en god støj. For eksempel ved anvendelse lydisolerende væg materialer, er det muligt at skabe en slags forhindring i banen for lydbølgen, og fremme dets absorption og spredning.

Lydabsorption - nummer et mål

Lydisolering materialer til en lejlighed, kan du vælge, er dem, der vil absorbere lyd. De fremstilles på basis af syntetisk materiale eller naturlige fibre. Sådanne materialer:

- ikke brænder;

- godt øjeblikkeligt damp;

- er bæredygtige.

Du kan også bruge færdige løsninger til at befri de lokaler, fra støjen. Vi taler om de design, som oprindeligt blev skabt som lydisolering. Denne gruppe kan omfatte sandwichpaneler eller vibro-akustiske paneler.

Hvad skal overveje?

Den moderne marked byder på et stort antal løsninger for at opnå lydisolering. For eksempel kan du vælge de materialer, der vil isolere støjbelastningen. Den mest populære i denne gruppe er lys skum i ruller eller ark. De er baseret på sådanne råmaterialer melamin, gummi, polyethylen, polyurethan. Sådanne støj isoleringsmaterialer til huset er gode for lydisolering, for eksempel ved installation af nivellering afretningslag eller gulvbelægning. Men indikator støjisolering, som overføres gennem luften, er ikke særlig høj, så for at slippe af med husholdningsaffald lyde, bør de ikke bruges. Skummene er gode og som en vibrationsabsorberende pad. Den porøse struktur udelukker deres anvendelse til foring. Lethed og enkelhed sig desuden ved stabling glasfibre og naturlig kork - de kan anvendes som en beklædning i flerlags-konstruktioner.

En række materialer

Oftest bruges til støj isolering glasuld, der er holdbar, elastisk og vibrationer. Void deri fyldt med luft, så høj kvalitet lydabsorption forskellig. Udover uld angiver modstandsdygtighed over for fugt, det har en lav vægt og har tilstrækkelig elasticitet.

Baseret på metallurgiske legeringer er lydtætte materialer såsom mineraluld. Fibrene i det er placeret i en kaotisk måde, så lydabsorption er god. Desuden uld er slukket, har en åndbar struktur og er således nemt at skære.

Velegnet til lydisolering og sandwichpaneler, som omfatter gipsovolokno og mineraluld. Men de er ganske tyk, så optager meget plads. Desuden panelerne har anstændige vægt henholdsvis at montere dem kun på pålidelig konstruktion.

En alternativ paneler kan tjene som kork, som er resistent over for skimmel og forfald. I dette tilfælde, at materialet er meget pålidelig, fordi levetiden er omkring 40 år. Hvis det kræves tætningslister eller substrat under gulve, er pakningen ofte som skum. Imidlertid kan den miste en tykkelse på ca. 80%, hvis belastningen er for høj og skum under indvirkning af fugt kan dækkes med skimmel.

Moderne lydisolerende materialer kan være til stede og den tynde film, som således viser god lydabsorberende egenskaber. For eksempel er mange anvender sådanne opløsninger som "Shumostop" eller "Shumanet", som er placeret direkte under en konkret pudslag.

Hvad med bilen?

Som det kan ses, de materialer, der kan bruges til at reducere omfanget af støj, der kommer ind i vores hjem og lejligheder, der er mange. Imidlertid er komforten nødvendig ikke kun for boliger, men også for eksempel i bilen. Derfor er efterspørgslen og lydisolerede materialer til biler. Med den ekstra isolering kan løse flere problemer:

- for det første, kabinen er ikke så støjende under drift af motoren og transmissionen,

- for det andet at formindske støjniveauet i kabinen udefra og den støj, der forekommer ved en for høj hastighed;

- For det tredje vil ikke rasle og knirke indvendige dele, især dem, der er fremstillet af plast;

- For det fjerde kabinen bliver varmere.

Hvad skal man vælge og hvor kan man lægge?

Moderne lydisolerende materialer til maskinen er vist i et stort udvalg. For eksempel kan vibrationsabsorberende materiale STP Aero anvendes til yderligere isolering af stoldøren, tag, loft og hætte. Bimast Bomb Premium bruges til efterbehandling elementer som hjulkasser, og den forreste stammen gulvet. For støj isolerende materialer af en ny generation af virksomhedens produkter omfatter Noise.

Det anvendte det at skabe en tredje etage lag, hjulkasser og bagagerummet. Materialer fra "vibroplasta" kan reducere niveauet af vibrationer i kabinen på grund af isolering af døre, tag, loft og hætte. De fås i ark, så skal du blot vælge den passende størrelse.

Populære og flydende materialer, som kaldes mastik. For eksempel flydende "vibroplasta" til forarbejdning af hjulkasser, og under anvendelse af et flydende metal (fx mastiks Noise Liquidator) kan beskyttes mod vibrationer i kabinen gulvet og bagagerummet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.