HjemlighedKonstruktion

Doorway: metoder til registrering

Når man bygger et nyt hjem, før eller senere er der et behov for at afgøre, hvilken dør er bedre, og hvordan man kan designe det. I dette tilfælde, skal du beslutte, hvad kvalitet og hvad døre det er egnet til dit hjem.

De grundlæggende regler og principper for udvælgelse og udformning af døråbningen

Den første regel, som anbefales at følge, at få ethvert køb i huset - overholdelse af integriteten af stil. Bare holde en konsistent stil, er det muligt at skabe en særlig skønhed og føle sig hjemme.

Det menes, at en veltilrettelagt indvendige af huset er dyrt at ejere, men billige eller bue indvendige døre, custom-made, ret almindelige i dag. Doorway, design af, som du bør overveje på forhånd, et vigtigt element i enhver lejlighed.

Fremgangsmåder til behandling

Der er en række grundlæggende måder for høj kvalitet, design af åbningen. Folk, der ønsker at leve i et behageligt og smukt hjem, indstillingen "ikke udføre" regel i starten.

Den første metode kan omfatte etablering af forskellige buer. Dør åbning, lavet i form af en bue skal matche din smag. Det er ganske ofte - en udsøgt art, men i denne metode, er der nogle ulemper samt hvordan man kan sikre, at opvarmning er tilsluttet buen, havde et lignende design. Buede døråbninger skal opfylde dette design. Resten af reparationer på samme tid kan være ganske dyrt.

Den anden måde - det er bare døren. I dag er der mange butikker med et stort udvalg af alle former for døre til forskellige priser. Vi kan altid vælge en billig og produkter af høj kvalitet, men vi skal huske, at dørene er lavet af naturlige materialer skaber en unik hygge i dit hus. Den døråbning, dekoreret trædøre, ser virkelig værdig.

Der er en interessant måde at boligindretning er proema- træ gardiner, en bred vifte af måtter, gardiner og så videre. Bambus gardin eller mat, med den rigtige tilgang, ser også meget imponerende, så til en vis grad isolere rummet og forringe udsigten mellem dem. En væsentlig ulempe ved denne udformning - manglen på lydisolering og nogle ekstravagance.

Doorway af gipsplader

Der er nogle finesser i sin enhed. For at skabe et pålideligt grundlag for installation af drywall skillevægge lavet af galvaniseret stive profiler UW og CW. Højden og bredden af åbningen afgrænset af størrelsen af dørkarmen. Med en vægt på døren enhed, der ikke overstiger 25 kg, og en bredde mindre end 0,9 m, og højden af rummet er mindre end 2,6 m, kan ikke yderligere forstærke de lodrette profiler til døråbningen. Hvis ovennævnte parameterværdier døråbning udført gipsplader skal nødvendigvis forbedres. Det anbefaler tre måder at styrke det:

  1. De lodrette bjælker indsættes CW profiler fremstillet af træ, hvis tværsnit svarer til den indvendige profil af størrelse. Dørkarm fastgjort med skruer gennem metal profil er en træbjælke.
  2. På hver side af døråbningen er installeret yderligere lodrette CW profiler.
  3. Held stelenhed af et metalrør, som er fastgjort forneden og foroven ved hjælp af dyvler. Desuden ved at åbne og pålægge faste lodrette rack profiler.

Hver af de metoder til registrering åbninger har sine egne styrker og svagheder. Døren kan gøres på forskellige måder, er der ingen ideel løsning. Brug alle foretrukne former for design og dristigt eksperimentere. Lidt øget kontante omkostninger, kan købes for en enorm fordel i sidste ende i form af skønhed og elegance og skabe et sandt mesterværk.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.