FormationHistorie

Det moderne system af konto eller hvor opfundet arabertal

På nuværende dag, matematik er svært at forestille sig uden brug af tal og tal. I første omgang, de matematiske brugte romertal, hvilket var 14, og som ikke havde nogen ridser, men snart tallene blev afbilledet i form af breve, som i mange nationer, de havde en skjult betydning. Med fremkomsten af de arabiske tal, i matematik der var nul. Nu er mange mennesker spekulerer på, hvor opfundet arabertal. skal søges Svaret på dette spørgsmål blandt historikere.

Ordet "antal" er af arabisk oprindelse og betyder "nul". I Indien, blev muren indskrift opdaget, hvor der var nummer 270, denne inskription refererer til jeg århundrede og er den første vidnesbyrd om brugen af numre. Allerede i det femte århundrede af indianere blev præsenteret en decimal optælling system og et århundrede senere de frit drives af systemet, samt begrebet "nul", som betød "ingenting" eller "tom". På dette tidspunkt er de fleste af de nationer i verden havde sin konto-system, dog kun i Indien bruger nul. For første gang i Indien lærd Muhammad al-Khwarizmi brugte numre optagelsessystem med nul, har denne kendsgerning opmuntret den indiske system af tal rundt om i verden.

I betragtning af spørgsmålet om, hvem opfandt de arabiske tal, kan du se, at de arabiske matematikere lidt blev ændret indiske tal for at passe under deres brev. Således har de arabiske folk bliver de første mennesker, der mødtes med den indiske system af beregningen. Dette er ikke overraskende, fordi på det tidspunkt i Indien, blev opfundet af et system, hvor antallet er optaget på trappen. Disse trin var et par mere end tallene, det er derfor navngivning store tal, måtte kalde navnet på scenen efter hvert nummer. Dette forårsagede nogle ulemper, så indianerne begyndte snart at kalde alle numrene på et stort antal etaper, uden at deres navne.

I Indien, hvor opfundet arabertal, digitale skridt brugt i lang tid. Hvis antallet af mangler en af de skridt, indianerne i stedet for sin titel siger "tom". På papiret, i stedet for ordet "tomme" indianere første sæt punkt, og senere - en cirkel. Og der var et nul.

Denne måde at skrive numre, indsendt af Indien, var belejligt for en række beregninger, så hele verden nyder det nu. Således kan Indien betragtes det land, hvor opfundet arabertal og decimalsystemet af tælletal.

Det ser ud til, at med opfindelsen af tal og decimal optælling system var at dukke de første par timer. Men vi ved, at mere end tre tusind år siden i Babylon brugte de første par timer, de repræsenterede skiven har tolv afdelinger på kanterne og i midten af stangen. Disse timer var solrige, så når du flytter solen på himlen, skyggen stang faldt på det relevante tal på skiven. Disse ure blev anvendt i dagtimerne, når det er mørkt de blev erstattet med en vand ur, repræsenterer Lerkar med vand, der strømmer fra det på en enkelt dråbe. Beholderen blev divideret med vægge, men når vandstanden falder, det kunne ses ved hvad fission hun stoppede således bestemt, at time. I Europa uret var i form af stearinlys gradueret. Om den, der opfandt den mekaniske ur, historikere hævder den dag i dag, med nogle hævdede, at det var Patsifikus andre - Herbert. Under alle omstændigheder uret forud opfindelse Indians numre tidligere haft ringe division display tegn på stjernetegn på skiven senere afbildet bogstaver og symboler. Nogen tid senere blev romertal på uret ringer brugt.

Således i dag ved vi, hvor opfundet arabertal. Opfundet i Indien tegner mennesker brugt systemet i mange århundreder, og det nåede til vores tid, og bruges den dag i dag.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.