TravelingRejsetips

Park "Galaxy" i Smolensk: fotos, anmeldelser, telefon

Park "Galaxy" i Smolensk er den eneste institution i byen, hvor der fungerer næsten alle former for underholdning og samtidig de mest behagelige priser. Dette sted er udviklet til alle aldersgrupper. Hvor du kan få en god tid unge eller en stor gruppe af venner og vil altid finde en familie aktivitet med deres børn. Hertil kommer, at i dette kompleks ofte holde deres firmaarrangementer førende byer i selskabet, som du kan ikke kun nyde mange udendørs aktiviteter, men også dejligt at tilbringe deres fritid i en afslappet og behagelig atmosfære.

Beskrivelse af underholdningscenter

Park "Galaxy" i Smolensk blev åbnet i sommeren 2015, er det placeret i den "Galaxy" et stort indkøbscenter. Dens areal er mere end 7500 kvadratmeter. Denne indendørs forlystelsescenter fyldt med en bred vifte af fantastiske attraktioner, der er designet for enhver besøgende præferencer, så der kan have det sjovt, ikke kun børn, men også voksne.

Også kan ikke forlade nogen ligegyldig oprindelige indre af restauranten, uovertruffen design løsninger. For eksempel vil de besøgende, der kom til parken "Galaxy" i Smolensk, i stedet for loftet over dit hoved finde en stjernehimmel, og hele centret - kreative møbler og interessante statuer.

Derudover præsenterer denne underholdningscenter en unik mulighed for enhver fødselsdag - at tilbringe sin fødselsdag i en usædvanlig indstilling. For at gøre dette, i det område af komplekset er der to VIP-rum specielt designet til fejringen af sådanne begivenheder.

spændende aktiviteter

Men den vigtigste grund til, at du bør besøge parken "Galaxy" i Smolensk, - er dens utrolige attraktioner. Der er en Vortex - stor tunnel med en længde på mere end tolv meter. Det er repræsenteret som en enorm rør, der kontinuerligt roterer og derved imiterer en tornado. Besøgende kommer ind i indersiden af denne attraktion, glem alt om alting, så det fanger hvirvelvind.

Ikke mindre populær med gæster og underholdningscenter bruger en mekanisk tyr "Rodeo". Denne attraktion er en sand test af udholdenhed og smidighed utroligt. Hans enorme magt kan banke ud en voksen sæde inden for tredive sekunder efter lanceringen.

Mange mennesker også gerne have det sjovt i laser Q-Zar. Her, som et våben bruge specielle pistoler, der ramte målet helt uskadelige infrarøde stråler. Type selv er et mørkelagt rum, en labyrint, opdelt i to dele, på hvis område en kamp mellem de to hold.

Det er også ikke mindre interessant underholdning for besøgende at se en tur "hurtig angreb". Han designet også et spil mellem to hold. Formålet med hver af dem er at rekruttere et større antal point ved at trykke på knapperne i den tildelte tid, hvor jeg så kan neutralisere "galaktisk bombe."

Hertil kommer, at i underholdningscenter, er der stadig en lang række interessante labyrinter, rulleskøjteløb og spille område stimulanser.

Aktiviteter for unge gæster

Man kan ikke undlade at nævne det faktum, at for alle tidspunktet for dens eksistens er allerede en integreret del af livet for mange familier var den "Galaxy" (Park, Smolensk). Børn og deres forældre kan lide det her, fordi dette sted var placeret omkring hundrede attraktioner, blandt hvilke er sjovt og selv for de mest melenkih besøgende center.

For eksempel, her er der en karrusel med heste Carnival Park, hvor børn kan ride, siden tre år. Har også en interessant eklektisk Rocking Classic Wagon, har en smuk musikalsk akkompagnement. Men især unge besøgende elsker at boltre sig i et stort labyrint, der imponerer med sin størrelse.

Hertil kommer, i parken er der et børneområde, hvor du kan købe en række milkshakes og sodavand.

Hvad kan du gøre?

Mens børnene have det sjovt på rides, kan voksne besøge bowlingbane, biograf, racerbane, samt bordtennis og russiske billard, bowling eller amerikansk pool.

Blandt andet er der mere underholdning såsom karaoke klub og forskellige barer i indendørs forlystelsescenter "Galaxy" (Park, Smolensk). Billeder taget på det område af disse steder viser, at hver af dem er lavet i en unik stil og har den hyggelige atmosfære.

Hvis planen er at bo i underholdningscenter for hele dagen, så skal du ikke bekymre dig om, hvad du vil være sulten. Parken driver en stor fødevarer domstol, som kan rumme op til fire hundrede gange for besøgende. Her kan alle finde et sted, der opfylder deres præferencer, og et velsmagende måltid.

prispolitik

Mange besøgende også gerne, at der i denne underholdning kompleks har en meget bekvem betalingssystem. Parken driver en enkelt billet, der koster fra tre hundrede til seks hundrede rubler. Prisen afhænger af ugedag og tidspunkt på dagen.

Efter at have købt det i morgen, kan du nyde al den underholdning og spiller på hver af de frie forlystelser hele dagen, indtil centret lukker. Desuden en enkelt billet giver også adgang til alle af labyrinten, bowling og billard. Det eneste, der bliver nødt til at købe os selv - er mad og drikke.

timer

Parken er åben hver dag, kan du endda sige, at for dagen. Derfor vil alle, der ønsker at besøge denne indendørs forlystelsescenter kunne vælge den mest optimale tidspunkt for dette. unikke forlystelsespark åbner på hverdage kl 11:00 og lukker kl 03:00 om natten. I weekenden komplekset er åben fra 10:00 til 06:00.

Feedback fra besøgende

Takket være denne bekvemme arbejdstider mange lokale beboere og besøgende har allerede besøgt i "Galaxy" (Park, Smolensk). Anmeldelser af denne underholdning kompleks er næsten alle positive. Ifølge brugerne, er dette centrum for så mange attraktioner, som du kan tilbringe hele dagen og ikke mærke til, hvor tiden flyver. Og alt dette til en forholdsvis lav pris, da det for sådanne omkostninger i andre virksomheder sandsynligvis kun kan kvalificere sig til et eller to slags underholdning.

Det eneste, nogle mennesker kan klage over de lidt opskruede priser for mad og drikkevarer, der tilbyder i caféer og barer i komplekset. Alt andet her er organiseret på højeste niveau, så næsten alle beboerne ved, hvor i Smolensk "Galaxy" (Park).

Hvordan at finde denne restaurant?

Denne underholdningscenter ligger i gaden Novomoskovsk, hus 2/8, i et stort indkøbscenter "Galaxy". I denne indendørs kompleks med attraktioner kan nås ved hjælp af rulletrappe, som er placeret tæt på butikker "Stolplit" og "Trinity". Du kan også stadig bruge elevatoren.

For at afklare alle de spørgsmål af interesse for at kalde den "Galaxy" (Park, Smolensk). Telefon til at afklare alle detaljer: 8 (4812) 53-55-35.

Der er ingen tvivl om, at underholdningscenter kan garantere at alle sine besøgende, uanset deres alder, en masse energi, en masse behagelige oplevelser og en masse positive følelser. Her kan du virkelig slappe af, for at ændre den daglige situation i feriestemning og bruge tid aktivt. Du har ikke bare glad for at komme tilbage her.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.