Intellektuelle udviklingKristendommen

Bøn Guardian Angel: beskyttelse og støtte

Hver af os er et væsen, der er tæt forbundet med vores liv. Og skabt specielt til "deres" mand. Derfor er det tager sig af dig og utrætteligt døgnet rundt. Vi taler om en skytsengel, der er for os, før Gud ansvaret. Han glemmer aldrig og aldrig dæk. Bøn Guardian Angel lyder uret. Det var ham, der redder de mennesker, der kommer i problemer og mirakuløst overlevede.

opmuntre andre

Men hvis en person er i konstant gør det forkerte valg, er ledet af deres lidenskaber, kan Guardian Angel bevæge sig væk fra det, at holde på afstand. Men fra tid til anden tilgange, kalder at omvende og ændre liv. Hans stemme interweaves med samvittighedens stemme - og folk mener om liv og død, at penge i kisten ubrugelig, at Gud giver prøver at ændre tankegang og forståelse af verden. Men så snart synderen til at omvende sig og tænke på forkerthed af deres beslutninger, som en engel lykkeligt nærmer sig, og hjælper ham med at finde den rigtige vej ud. At kalde hans advokat hjælper bøn. Guardian Angel glad, når folk huske om Gud og om ham.

Men i arbejdet

En person kan henvende sig til deres himmelske ven altid: når følelsen i fare, og når han ønsker at være lykkelig. Winged beskytter opretholder en tæt følelsesmæssige bånd med dig, han føler behov for tillid. Hans bøn behager. Skytsengel kan drages til ansvar for velgørende arbejde. Det refererer til at arbejde er ikke at opfylde forfængelighed og ønsket om profit. Dette arbejde har til formål at korrigere fejl, afsløre løgne og beskrivelsen af skønheden i Guds skaberværk.

Hvad er bøn

Hvordan til at kontakte din himmelske ven? Bøn til Guardian Angel på russisk er i hvert bøn om morgenen reglen. I det en mand beder sin mæcen at stå foran hans sjæl beskadiget af synd. Det betyder bøn for støtte og beskyttelse, forbøn for Gud. Også kaldet den kendsgerning, at menneskets liv er gjort til slaver af lidenskab, og fordi det er svært at forstå sig selv. Manden i denne bøn beder Angel ikke at forlade ham i de øjeblikke af drikfældig, når en person ikke kan bremse ønske om hans natur at synde. Anmoder om at redde ham fra dæmonisk indflydelse på grund af svaghed i jordiske legemer gøre mennesket underordnes fristelser. Christian beder i denne appel til den viljestyrke til at bekæmpe de åndelige farer, vel vidende, at vi generelt er mere tilbøjelige til at onde end at gøre godt, hvilket er hvorfor det giver lettere.

Ikke magi!

Morning Prayer Guardian Angel indeholder også en undskyldning mand foran forsvareren for synder. Og du være sammen med nogen hele dagen. Bøn bør ikke tages som en slags magi. Det hjælper lige så meget som du er oprigtig, hvor meget du tror på Guds hjælp og hans engel. Dette betyder ikke stave succes i erhvervslivet, fordi formålet ikke er sat "beskyttelse mod onde mennesker" (meget formulering indebærer en moralsk dom af mennesker, som du ikke har ret), har en meget forskellig formålet med denne bøn. Skytsengel kan kun bede ham om at beskytte din ejendom sjælen fra synd og vice. Han holdt os fra det onde, udefra, men inde fra det onde.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.