Intellektuelle udviklingKristendommen

Templet i Boris og Gleb Zyuzin: historie, begivenheder, modernitet

I Moskva-regionen Zyuzin, syd-vest for hovedstaden, er der en lille, men bemærkelsesværdig kirke Boris og Gleb. Det er beliggende på en stille gade, men mange kender det og kommer her ofte. Dette tempel er meget gammel og interessant historie. Kirken har i dag en masse problemer, men på trods af alle vanskeligheder, præsterne arbejder hårdt og vedvarende arbejde påbegyndt flere århundreder siden, da den første sten i den nye fristed blev lagt.

Historien om skabelsen

Temple of Saints Boris og Gleb i Zyuzin begyndte at blive bygget i slutningen af XVII århundrede - de første værker dateres tilbage til 1688 år. Byggeri varede næsten 20 år og blev afsluttet i 1704. I første omgang, selvfølgelig, det var ikke et stort område af den moderne metropol, en lille landsby, som tilhørte en adelig fyrstelig familie Prozorovsky. Disse fyrster er efterkommere af Rurik Yaroslavl, den første af Fyrster Rusland.

Boris Ivanovich Perekopsky besluttet at opføre en stenkirke på stedet af den gamle træbygning.

Den lavere kirke blev bygget meget hurtigt - inden for det første år. Det blev opkaldt til ære for den hellige Prins Vladimir. Øvre tempel i Zyuzino Boris og Gleb designet til varme sommerdage tjenester og blev bygget i den anden tur.

I slutningen af det nittende århundrede til templet bygget et lille klokketårn med et spir, men på grund af mange års manglende brug i midten af det XX århundrede, blev det ødelagt, ikke have været igennem omskiftelser historie.

Efter lukning i 1938 i templet tjenester blev holdt i mere end 50 år, og bygningen blev givet til verdslige institutioner.

På dette tidspunkt i Søndagsskolen bygningen er en permanent fotoudstilling om historie og nutidige liv i kirken. Præsenterer interessante perspektiver i kirken og dens indretning.

arkitektur

Templet blev bygget i stil med Moskva barok og udseende er meget lig til templet i den hellige Treenighed-Lykov der, ifølge nogle kilder, blev skabt af arkitekten J. Bukhvostau. Eksperter siger, at templet Saints Boris og Gleb, også kan være hans arbejde.

Den eksterne udsmykning af kirken mere beskedne end andre samtidige. Men fraværet af nogle detaljer i indretningen opvejes af to rige og sirlige trapper, der fører til den øverste tempel.

Øverst til højre tempel aspiration skaber opad, og den lavere og langt tættere nedenfor.

Perioden for USSR

Templet i Boris og Gleb Zyuzin overlevede æra af sovjetiske ateisme med ikke de stærkeste tab. Officielt blev det lukket i 1938. Desværre, efter lukningen af templet blev udsat for plyndringer - til brænde hakket udskåret iconostasis, konserveret siden grundlæggelsen af kirken.

I lang tid i kirken for Boris og Gleb Zyuzin var tom. Efter 20 år, hvor klokketårnet begyndte at bryde sammen, men bygningen blev alvorligt henfaldet, det begyndte sin restaurering, hvorefter i sine lokaler en workshop om diamantforarbejdning blev oprettet. Næsten 20 år ædelsten kuttere arbejdede i bygningen.

Selv 20 år senere, i slutningen af 70'erne, en ny restaurering. Nu her blev det besluttet at placere arkiv over dokumenter fra ministeriet for værktøjet og værktøjsmaskinindustrien for Sovjetunionen, men det varede en relativt kort tid her. I slutningen af 80'erne i Sovjetunionen begyndte at gøre det muligt at praktisere deres religiøse overbevisning, og mange kirker og templer var igen til at handle på deres tilsigtede anvendelse. Templet i Boris og Gleb Zyuzin blev re-indviet i 1989. Som med skabelsen af første den nederste kirke blev genoprettet, og den øverste - lidt senere. Det åbnede sine døre for sognebørn kun i 1990.

helligdomme

I hver kirke, og kirken har æret ikoner. Er ingen undtagelse og templet for Boris og Gleb - her er agtet Our Lady of Tikhvin, som blev skrevet af en af apostlene - Lukas. Den oprindelige er i Tikhvin klosteret. Dette er en af de mange varianter.

Templet har også et ikon "assistent i fødsel", som vordende mødre kommer beder om sikker fødsel.

Udendørs aktiviteter

Abbeden af templet og personalet føre et aktivt socialt liv. 10 år siden det åbnede en søndagsskole for børn og voksne.

Internettet har et websted om et tempel for Boris og Gleb i Zyuzin. Offentlig bøn, liturgi, festlige arrangementer - billeder af disse og andre begivenheder jævnligt lagt ud på portalen. Personale hurtigt besvare spørgsmål og interesserede sognebørn.

Templet Bygningen huser ofte interessante aktiviteter for børn og voksne: fælles historiefortælling, workshops af forskellige former for håndarbejde. For at hjælpe de fattige og trængende er konstant organiserede samlinger af ting. Søndag skolelærere tilbringer ofte efter skoletid møder og lektioner med studerende på uddannelsesinstitutioner i området Zyuzin.

Parish missionering ofte organiserer interessante ture og udflugter til Moskva, til hvem kan tilføje nogen. En aktiv velgørenhed.

Gejstlige hjælper mennesker i vanskelige livssituationer. Medarbejdere besøger fanger i fængslet, narkotikabehandlingsfaciliteter hospitalspatienter, samt adfærd interviews med elever af børns børnehjem.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.