SkønhedHår

Frisure "Sneglen": trin for trin instruktioner og muligheder for medium hår

Desværre er det ikke alle de piger naturen udstyret med tykt og langt hår flyder op til livet. Hvis du hører til deres antal dagligt og er på udkig efter en interessant, moderne og enkel installation, og derefter overveje, at problemet er løst. Frisure "Sneglen" - det er præcis, hvad du har brug for. Et andet navn, mere elegant, lyder som "en flok fransk."

Lad os i detaljer undersøge snørklede og sorter styling.

Velegnet til hår "Shell"

Ubestridelig fordel, som har hår "Shell" - til medium hår for at gøre det selv er ikke svært. Der er én lille advarsel: Hvis du har karakteren af den krøllede hår, jo bedre oplevelse for første præ-justere hår strygning, ellers indsamle "snegl" vil være problematisk.

Naturligvis er du nødt til at beskæftige sig med æglæggende på nyvasket og tørret hår. For sikkerhed, kan du bruge varmebestandigt mousse. Han vil beskytte hårets struktur.

For langhårede skønheder en sådan mulighed er også velegnet placering. Plus, de har flere muligheder for at eksperimentere: hår kan gøre fluffy, drille de rødder eller drejning i de enkelte tråde, der vil ramme ansigtet. Frisure perfekt understreger den elegante kurve af halsen, og billedet gør en elegant og feminin. Af den måde, kan du vælge ethvert outfit: by eller nydelse, eller en romantisk aften. Den eneste undtagelse er sporty.

Der er flere muligheder for, hvordan man skaber en frisure "Snail". Hvordan man laver en klassisk og moderniseret udgave, overveje eksempel på de detaljerede instruktioner.

klassisk ydeevne

Dette er grundlaget teknologi, som har brug for at beherske til perfektion, så vil det være lettere at gøre resten af dens variationer.

Hvordan hår "snegl"? Trin for trin instruktioner til at hjælpe regne det ud.

Først og fremmest håret skal rengøres grundigt og tørre hårtørrer.

Cope med uregerlige krøller hjælp styling gel eller mousse, som er nødvendigt for at sætte dem i en lille mængde.

Tyk hår efter påføring af styling bedre lidt tør hårtørrer.

På bagsiden af en konventionel hale indsamle en gennemsnitlig højde.

Nu er den frie kant til at rulle i et bundt.

Så er nødvendig blår at lave en løkke.

Den resterende frie kant af hår, selv om de er af medium længde, du har brug for at lægge ind i de dannede "skaller".

Hvis venstre løse krøller, prægning af hår, kan de være usynlig til at fastsætte eller fastgør med styling mousse kan også være lidt sno dem.

Sig selv "Shell" faste knopper.

Resultatet bør fastsættes styling stærk handling.

Frisure "Shell" på medium hår klar.

Romantisk option på krøllet hår

Præsenteret bølget frisure "Sneglen" perfekt supplement til den lyse og luftige billede af en ung pige og en lidt tam kruset og uregerligt hår. I modsætning til den første version, i dette tilfælde, er der ikke behov for at tilpasse utjuzhkom hår. Højdepunktet i stabling er, at det ser lidt sjusket og pjusket.

Algoritmen er identisk med den klassiske metode, men for fuld nedsænkning i lethed skal opgive brugen af skum og styling-geler. Den frodige hår, jo mere interessant det ser ud.

Elegant aften billede

Utvivlsomt, frisure "Sneglen" er i stand til at give en særlig charme billede af en stilfuld og succesfuld kvinde ved ceremonien. Måde at gennemføre undfanget er ikke anderledes end de tidligere variationer. Men her den vigtigste rolle er givet til tilbehør og fantasi.

Hvis du beslutter at lave en "snegl" i den klassiske udgave, bør der lægges særlig vægt på separate krøller og pandehår. I templerne kan du lade den smukke spiral ned. De understreger formen af ansigt og hals længde, og halen, som normalt skjult inde, kan du progofrirovat utjuzhkom og lå omkring spiralen.

Hår gjort kan virkelig luksuriøse hjælp ornamenter. Det kan være som en almindelig smykker, og unikke diamanter.

Frisure "Shell" - et udvalg af disse damer, der ved, hvordan man præsenterer sig selv i samfundet. Feminin og lys, er det hensigtsmæssigt under alle omstændigheder, at bruge hver gang nye tilbehør, vil installationen har en helt anderledes udseende.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.