SkønhedHår

De mest fashionable tilbehør, fælge for græske frisurer. Hvad er de til?

Med hver dag, der går de græske frisurer vinder mere og mere popularitet. Men ingen af de græske haircut kan ikke ske uden en særlig kant. Og i dag fælge til græske frisurer er blevet virkelig uundværlig ornament af enhver fashionista. Efter alt, kan dette tilbehør bruges til at skabe en bred vifte af frisurer. De mange forskellige fælge er nu så stor, at kvinder ofte er tabt, og kan ikke afgøre, hvilken ring på hvilken plads mere hensigtsmæssigt at bære.

Valg af fælgen

Hvis du vælger fælge til græske frisurer, så være opmærksom på følgende nuancer.

  • Først afgøre, hvor du bære det. At arbejde (især når det kommer til kontoret) perfekt cirkel klassisk stil. Det kan være dannet i sort eller beige farve. Og den gennemsnitlige tykkelse og mangel af finish gør det nemt at oprette et uundværligt dagligdags frisurer.
  • Hvis du foretrækker at tilbringe deres fritid på stranden, kan du ikke undvære en lys og brede fælge.
  • For aftenen er bedst brugt fælge til græske frisurer, hvor der findes krystaller eller andre store dekorationer.

Med hensyn til valg af farver, er det bedst, at det er kombineret med farven på andet tilbehør.

Rim på gummi med sine egne hænder

For at skabe et fashionabelt moderne frisure, ikke nødvendigvis at købe fælge for græske frisurer. De kan skabe deres egne hænder!

Til dette skal du bruge følgende materialer:

1) væv;

2) ring-blank;

3) kobbertråd;

4) par perler;

5) limpistol.

Først, vi sætter perlerne på wiren og gøre det en rund form blomster. Derefter lim blomsterne på stoffet lim pistol og forseglet med en kant-stykke. Af den måde, hvis man ønsker at lave en rand med en elastik, i stedet for anvendelse af en konventionel rand høst gummi til hatte, der kan dekorere, indpakning klud syet med pailletter eller perler.

Græske frisurer med en elastik

Græsk frisure gøre netop nok. Til at begynde at rede og lægge på en ring (det skal være placeret i midten af panden). Comb hår strammer på alle sider til at give ekstra volumen. Derefter klædt med håret under kanten, fastsættelse ved hjælp af stifter og lak.

Kanten kan bæres simpelthen pjusket hår. Men glem ikke de grundlæggende regler for denne frisure. For det første bør farven på hatten være lyse, kontrast til farven på dit hår. For det andet skal håret være omfangsrig.

Som for dem, der gerne fletninger, de heller ikke behøver at opgive deres sædvanlige frisurer. Efter alt, for at skabe deres daglige frisurer , de kan også bruges uafhængigt af fælge, som de væver fletninger: Spyt på siden, en normal fletning eller noget mere originalt.

Opsummering, vil jeg bemærke, at bruge de fælge for græske frisurer, kan du oprette ikke kun en attraktiv og feminin billede, men også at blive husket i lang tid rundt med sin originalitet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.