HobbyHåndarbejde

Hjem Master Class: gør for kuglepenne og blyanter penalhuse med deres egne hænder

Hvis du og dit barn nyder at gøre husstand håndværk, gør et penalhus, som vil blive sat blyanter, markører, penne, så de ikke skjule i skuffen af skrivebordet og var altid i syne. En sådan ordning ville være acceptabel til brug i hjemmet og for skolen.

Form og udseende

Hvad kunne være skabene? Deres egne hænder, de er lavet af pap, tykt stof og andre materialer. Ekstern udseende, form og andre designelementer afhænger af din smag og lyst. De vigtigste ting - at gøre alt omhyggeligt, vælge det format, du ønsker at være komfortable og vare lang tid ting.

Sag lavet af pap

Til at begynde at diskutere, hvordan man laver papir penalhuse. Hans hænder simpelthen lim dem fra brættet. Til at begynde, tilføje op til en række eksisterende blyanter eller markører, penne. Bedst til hver type skriftligt værktøjer til at gøre deres sag. Nu en lineal, måle den plads. Dens længde bestemmer længden af pladen, som er nødvendig under skabe. Egne hænder til at sætte den rigtige mængde centimeter på pap.

Tilsæt højre, venstre og bund af 2,5-3,5 centimeter mere på dimensionering og indre volumen. Tegn med blyant krølle linje. Skær overskydende papir. På en lignende måde, og gøre den anden emne-hold under skabene med sine hænder. De eneste ekstra centimeter ikke finde ud af hvordan - jo mere de ikke er nødvendige. Blyant linjer bøjer indad sømrum.

Sprede klæbemiddel, fastgøre den øverste andet emne, lim begge sider. Du får en kasse. Pynt med sådanne dunke med deres hænder ikke sværere end at gøre dem. Du kan købe i butikken en speciel tykt papir, selvklæbende "marmor" eller nogle andre mønster. Perfekt egnet indpakningspapiret med guld indeslutninger, prægede mønstre, etc. Eller begrænse anvendelser af væv, farvet papir, en hurtig sæt. Nu er alt du skal gøre, og fastgør låget. Det er alle de tricks af, hvordan man laver et penalhus med sine egne hænder af pap!

sag væv

Anden udførelsesform fremstiller penalhus - af væv, såsom denim. Imidlertid er materialet egnet og det andet, det vigtigste - pozhostche: fløjlsbukser, teak, etc. Ud over at skrive artikler i et sådant tilfælde kan holdes og notesbog.

For at gøre en lignende sag for blyant med sine egne hænder, kok 2 stykker af denim klud i 45 til 36 cm for base; en - 21 til 30 cm for lommen; yderligere 30 til 24 cm for en pen lomme; 9 16 - optioner hængelås.

Teknologi er som følger: på grundmaterialet nasheyte skåret fra gamle jeans bukselomme. Fra en af de ydre kanter af den skulle falde tilbage til 3 centimeter. I den vil du være i stand til at indsætte noter. Nu Nasheyte lomme-blyant grundlag. Sy langs hele længden i separate rum, som indsætter deres fag at male. Gør dette til venstre underside af sagen. Tænd derefter på forsiden, og prostrochite. Ved udgangen, indsætte lock-lynlås. Fyld blyant og bruge en bagatel! Vellykket håndarbejde!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.