SkønhedHår

Hår masker til glathed og glans i hjemmet

Bekræftelse af smukke sundt hår er deres glathed og glans. Hvis manglen på skinne på korte tråde er ikke meget mærkbar, at over lange slangekrøller kan ses med det samme. Hår mister et sundt udseende på grund af forkert pasning, hyppig perming, farvelægning, langvarig udsættelse for sol, mangel på nødvendige stoffer. For at undgå dette, skal du bruge en række forskellige masker til hår for glathed. Huse kan udføre en række medicinske procedurer.

Årsager kedelig form

Hår miste deres attraktive udseende på grund af følgende faktorer:

 • konstant stress og mangel på søvn;
 • udsættelse for direkte stærkt sollys;
 • tilsidesættelse af talgkirtelaktivitet funktion;
 • forskellige kroniske sygdomme;
 • kredsløbssygdomme lidelse;
 • forkert kost.

For at gendanne visningen af strengene, bruge medicinske masker. De er udarbejdet på baggrund af naturlige produkter, så forbedringen er hurtig. Vi skal bare gøre dem regelmæssigt. Lidt udholdenhed, og du vil lykkes.

forretningsorden

Salon behandling er ikke tilgængelig for alle. Et godt alternativ kan være en maske for hår for glathed. Men ønsker at få et perfekt resultat, er det nødvendigt at huske nogle øjeblikke. Masken bør være stoffer, som følge af hvilken allergi kan forekomme. Derfor er det nødvendigt at foretage en præ-test: anvende sæbe på dit håndled og vente i en halv time. Hvis ingen negative virkninger, er det muligt at udføre proceduren.

Komponenter masker skal være ved stuetemperatur. Hovedet skal være varmet til at aktivere de næringsstoffer. Til denne film, og håndklæde anvendelse. Til vask skal bruge varmt vand med almindelig shampoo og balsam. Udfør procedurerne kan være flere gange om ugen, så vil der være mærkbare resultater.

Te og kaffe

Fremragende hår maske for glathed er udarbejdet på baggrund af teblade. Kogte te, der skal hældes i en separat skål, som tilsættes og olivenolie (1 spsk. L.). Maske skal anvendes på hovedbunden og håret langs hele længden. Varigheden af eksponering betyder er 30 minutter. Så vi har brug for at vaske dit hår, skyl te rester.

Medicinske procedurer udføres og kaffe. Olivenolie (1 spsk. L.) opvarmes og derefter blandet med en tilsvarende mængde kaffe. Skal opnå en homogen sammensætning. Den tilføjede en orange olie (nogle få dråber). Masken påføres i en halv time, indpakket hoved med et håndklæde. Så alt skal vaskes af med vand og shampoo. Kan udføre hver uge procedure.

Til lette krøller perfekt daisy. Tørrede blomster skal brygges i overensstemmelse med reglerne, derefter skylles tråde. Derefter hovedet med et håndklæde indpakket filmen, og efter 40 minutter vask masken med kogt forsuret vand.

Brugen af mayonnaise og yoghurt

Hår masker til glathed lavet af mejeriprodukter. Det er kun nødvendigt at behandle hår kefir, yoghurt eller creme fraiche i 30 minutter før vask. Et par uger senere resultaterne vil være synlig for andre. Men mere end 2 masker bør ikke ske på en uge.

Du kan bruge faciliteten på grundlag af mayonnaise. Produktet gnides ind rødderne krøller og længde. Det er tilrådeligt at bruge hjemmelavet mayonnaise. I stedet er det egnet creme. Hvis dit hår er fedtet, bør deres rødder ikke behandles.

Maske effektivt virker fra majsolie (1 time. L.) Creme (2 tbsp. L.), Citronsaft (0,5 time. L.). Produkterne skal være godt blandet til opnåelse af en ensartet sammensætning. Opnås ved hjælp af smurt hår og vaske efter en halv time.

cognac

Maske til hår for glans og glathed på grundlag af cognac er det perfekte valg. Dette kræver brandy (15 g), der blev tilsat æggeblomme og honning (1 spsk. L.). I stedet for den første komponent kan anvendes plantestoffer tinktur eller balsam. Hår er skinnende og glat. Hvis strengene er tørre, hvorefter blandingen bør tilføjes vegetabilsk olie.

Det vil være nyttigt for andre maske. Til dets fremstilling cognac (1 time. L.) Bør blandes med honning (1 time. L.), Yolk, vegetabilsk olie (1 spsk. L.), Aloe juice (2 timer. L.). Kapsel brug vitamin A og E. betyder påføres håret, og efter 1 time vask med shampoo.

glycerol maske

Glycerin maske glat hår derhjemme bruges til at forbedre tilstanden af krøller. Eddike påkrævet og glycerol (1 time. L.), og efter blanding af komponenterne tilsættes til ægget, ricinusolie (2 spsk. L.). Skulle få en homogen masse.

Masken bør anvendes på strengene, at varme dem, vaskes med shampoo. Og derefter skylles urter. Procedure udføres 2 gange om ugen. Der er glycerin-citron maske for hår glathed (hjemme). Glycerol (1 time. L.) er forbundet med citronolie (4 dråber). Komponenterne omrøres indtil en ensartet masse. Masken anvendes til behandling af krøller, og efter en halv time, er det nødvendigt at vaske med shampoo.

æg værktøjer

Indenlandske produkter er perfekt egnet til forberedelse af masker til hår glathed. Anmeldelser om disse værktøjer kan møde forskellige, men de fleste mennesker er tilfredse med resultaterne. Kosmetiske formuleringer hjemmelavet kan forbedre tilstanden af hår. De er meget mere effektive og billigere end professionelle kosmetik.

Der hjemmelavet maske glans og glathed af hår, baseret på æg. Produktet blev blandet med hjul (ellers castor) olie (1 spsk. L.), Mayonnaise (2 tbsp. L.) Yoghurt (4 spsk. L.). Det skal påføres på håret og vaske efter 15 minutter.

silke maske

Butikkerne solgte silke hår maske glathed. Dens udgivelse i krukker kapacitet på 1,0-1,5 liter. Massa har en lyserød, blomsteragtig duft. Efter brug af lugten i et stykke tid tilbageholdt på håret. Konsistensen af cremen maske, sammensætningen er let at fordele på låsene. Udgifterne til det kosmetiske produkt på omkring $ 100.

Fremragende effekt opnået i sagen, hvis den anvendes korrekt silke maske for glathed og glans til håret:

 • Efter skylning af shampoo på håret sammensætning bør anvendes;
 • hovedet er nødvendig for at afslutte filmen;
 • derefter wrap med et håndklæde;
 • Efter 10-15 minutter, bør masken vaskes af. det er ikke nødvendigt at bruge shampoo;
 • hår skal være tørt, kam.

Som et resultat, de tråde bliver møre. Dette resultat er set af mange damer. At dømme efter de anmeldelser, nogle stoppede hårtab, blev de tykke.

Brug olier

Gør dit hår silkeagtig og skinnende, kan du bruge vegetabilske olier. Deres anvendelse selv efter udsættelse for låser kemiske midler. Påfør olien er nødvendigt at vaske hovedet, og endnu bedre om natten. Fremragende effekt er kokosolie. Resultaterne vises efter den første procedure. Produktet skal være varmet op, sætte på dine tråde, pak dem og derefter vaskes med shampoo. Udfør proceduren kan være hver uge.

Inddrive låse sundt udseende ved hjælp af andre midler. Varm ricinusolie (1,2 kopper) blandes med honning (1,5 kopper), rosmarinekstrakt (3 dråber). Blandingen bør anvendes på hovedbunden og strenge, og vaske efter en halv time.

Håret ikke pushilis, at kam anvendt et par dråber olie og godt kæmmet hår. Resultaterne af sådanne procedurer mærkbar næsten øjeblikkeligt. Det kræver maske fra avocado olie, mandel og tidsler: ingredienser skal blandes i lige store andele. Sammensætningen af det behandlede hår og vaske efter et stykke tid.

Nyttige opskrifter

Derhjemme, bruger andre masker:

 • Ricinusolie (30 ml) blandes med honning (2 tbsp. L.). Betyder det nødvendigt at varme op i et vandbad. Derefter tilsættes 2 æggeblommer. Ingredienser nødt til at slå med en mixer, tilsæt 1 spsk. l. fedtfattig creme fraiche og avocado papirmasse. Efter afkøling masken påføres i 45 minutter og derefter vaskes.
 • Kanel (1 teske) blandes med den samme mængde muskatnød, havregryn. Tilsæt lidt vand, hvorefter værktøjet gnides ind i huden og håret. En halv time senere alt skal vaskes af.
 • Bananpuré blandet med naturlig yoghurt, olivenolie (1 spsk. L.). Påfør masken til våd tråde 30 minutter.

Traditionelle opskrifter har en stor effekt. Selv salon behandlinger er ikke så effektive. Temmelig regelmæssigt udføre medicinske handlinger, håret er altid i orden.

nyttige tips

Til hjemmet hårpleje skal være effektiv, bør følges enkle tips:

 • Indsæbning håret bør ikke være mere end 2 gange om ugen.
 • Vand skal ikke være varmere end 40 grader.
 • Til Lokker ikke caned og ikke tørrer ud, skal de jævnligt trimme.
 • Hver aften anbefales at udføre et hoved massage med lange træ kam kæmning.
 • I løbet af sommeren, skal trådene være beskyttet mod solen om vinteren - frost.
 • Bør ikke være ofte malede låse, og udføre perm.
 • Dull hår hver måned vaske rå æg i stedet for shampoo. Hvis de ikke er lange, vil det være nok pisket æggehvide. Produktet omhyggeligt gnides ind rødderne og vaske efter 15 minutter.
 • Retur håret et friskt nyt udseende med til at skylle med bouillon æbler eller hop.

Ikke nødvendigvis besøge en salon for at genoprette hår. Nok til at bruge naturlige produkter, der sandsynligvis vil eksistere i enhver værtinde. Sådanne procedurer er billige og har en vidunderlig effekt. På dette spørgsmål, da den falmede hår, kan du glemme, hvis du bruger naturlige masker regelmæssigt. Med disse hår ser smuk og sund.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.