SkønhedHår

Clay Hår - installering og vedligholdelse

Ler styling og hårpleje til dem kaldes også modellering. Det anvendes til langsigtet hår styling. For mange betyder det populært i kosmetologi, vides ikke. Clay Hår - udlægning og vedligeholdelse - det giver dig mulighed for at fokusere på håret i almindelighed. Hertil kommer, det gør håret mere elastisk og voluminøs.

Med ler, kan du oprette en ny tekstur løsninger, eksperimentere med stil. Påfør ler brug hænder, hvilket giver håret den ønskede form. Det gør håret mere sundt udseende, gør dem skinne og giver ekstra beskyttelse mod skadelige UV-stråler.

Fordele ved anvendelse af midler

Clay Hair (til installation og vedligeholdelse) sættes på tør eller let fugtigt hår. Ved hjælp af denne fantastiske værktøj, kan du oprette en virkelig fortryllende volumen uden limning. Ler kan ikke undgå at føle snavs og fedt på håret, som det ofte sker med geler, voks og lak. På trods af stabil fiksering, hår ler, styling, let at skylle shampoo. Den bruger meget sparsomt til håret skulder-længde skal være en hel del af ler på størrelse med en ært.

Ulemperne ved anvendelse af

Ler hår styling er usandsynligt at passe stramt på hårstruktur, som i dette tilfælde, vil beløbet ikke blive holdt. Hertil kommer, at ikke alle på én gang det viser leret fordele sig jævnt over hele længden af hår, væsentlige færdigheder af æglæggende hænder.

Grøn Clay Hår

For at slippe af med skæl, kosmetologer eksperter anbefaler brugen af grønne ler. Regelmæssig brug af denne maske hjælper med at genoprette den naturlige balance i hovedbunden celler. Særligt anvendelige er sådanne masker til hår ejere, udsat for fedt. For at forberede maskerne nødt til at tage fire spsk grønne ler og tilsæt de to kopper varmt vand. Denne mudder bør anvendes til håret og lad i 20 minutter. Ler vaskes af med varmt vand uden anvendelse af shampoo og andre detergenter og kosmetik.

Pink ler til håret

Den lyserøde ler indeholder en stor mængde af silica i sin rene form, hvorved det er naturlige midler gendanner hudceller og berige deres mikroelementer kræves for normal funktion. Desuden er den lyserøde ler anvendes mod knækkede hår, spaltede spidser at komme sig, med uregerlige strenge.

Efter brug af maske med pink ler hår længe været ren da det betyder absorberer og absorberer fedt og snavs fra overfladen af hovedet. Hovedbund forbliver ren i lang tid, hvis du bruger pink ler til håret. Masker med dette værktøj især nyttigt for tørt hår. For at gøre en maske, er det nødvendigt at blande leret med varmt vand, indtil tyk creme fraiche. Den resulterende masse må ikke lække. Masken påføres med en pensel til hårrødderne og distribueres i hele deres længde. En halv time senere masken skal være en god skylning med varmt vand og vaske dit hår med shampoo. Efter denne procedure, vil håret blive voluminøse og vil længe forblive rene og skinnende.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.