FormationHistorie

Berlin operation

Berlin operation - er triumf den sovjetiske hær , og en ende på blodsudgydelse, fordi det var hende, der satte en stopper for enden af Anden Verdenskrig.

I perioden fra januar til marts 1945 blev sovjetiske tropper aktivt at kæmpe i Tyskland. På grund af hidtil uset heltemod i området af floderne Oder og Neisse, blev strategiske brohoveder beslaglagt af sovjetiske tropper, herunder området for Küstrin.

Berlin operation varede kun 23 dage begyndte den 16. april og sluttede 8 maj 1945. Vore tropper gjorde smide på det område i Tyskland mod vest over en afstand på næsten 220 km, og foran voldsomme kampe spredt sig til en bredde på mere end 300 km.

Samtidig, ikke opfylder særlig organiseret modstand, var på vej til Berlin anglo-amerikanske allierede styrker.

Planen for de sovjetiske tropper var til, først og fremmest på en bred front at sætte nogle kraftige og uventede slag. Den anden opgave var at adskille en del på resterne af de nazistiske tropper, nemlig Berlin gruppe. Den tredje og sidste del af planen var at omringe og endelig destruere resterne af de nazistiske tropper i dele, og på nuværende tidspunkt at fange Tysklands hovedstad - Berlin.

Men før du begynder vigtigere, et afgørende slag i krigen, den enorme forberedende arbejde er blevet udført. Sovjetiske fly gennemført rekognoscering missioner 6. Deres mål var at luftfotografering i Berlin. Spejdere var interesseret i de nazistiske forsvar zoner i byen og befæstninger. Næsten 15.000 luftfotos gjort piloter. Ifølge resultaterne af optagelserne og interviewe fanger særlige befæstede bykort blev trukket. De er blevet brugt med succes i organiseringen af den sovjetiske offensiv.

En detaljeret plan af terrænet og fjenden defensive befæstninger, som blev undersøgt i detaljer, forudsat den vellykkede stormen på Berlin og kampene i hovedstaden.

For at rettidig levere våben og ammunition, samt brændstof, har sovjetiske ingeniører ændret de tyske jernbanespor til den sædvanlige russiske sporvidde til Oder.

Stormen på Berlin var ved at forberede grundigt til dette, sammen med kort, blev det gjort en nøjagtig model af byen. Det layout af gader og pladser blev vist. Det virkede for de specifikke behov i angreb og overfald på gaderne i hovedstaden.

Desuden spejderne holdt misinformation fjende, i nøje hemmelighed holdt datoen for den strategiske offensiv. Kun to timer før angrebet, yngre officerer havde ret til at tale om den røde hær offensiv til sine underordnede.

Berlin Drift af 1945 begyndte den 16. april, den vigtigste slag af de sovjetiske tropper fra brohoved nær Küstrin på Oder-floden. Først behandlet en kraftfuld slag mod den sovjetiske artilleri, og derefter flyet.

Berlin operation var en hård kamp, resterne af den nazistiske hær ønskede ikke at give hovedstaden, fordi det ville være en komplet fald af Nazityskland. Kampene var meget voldsom, fjenden var rækkefølgen - Berlin ikke tage.

Som nævnt tidligere, Berlin operationen varede kun 23 dage. I betragtning af, at slaget var i Reich, og det var smerten ved fascisme, kampen var meget særlige.

Den første taler var den heroiske 1. Hviderussiske Front, blev han behandlet et alvorligt slag mod fjenden, og tropperne af 1. ukrainske Front begyndte en aktiv angreb på samme tid på Neisse-floden.

Det bør erindres, at tyskerne var godt forberedt for forsvaret. På bredden af Oder og Neisse floderne, har de skabt en kraftfuld defensive befæstninger, der strakte sig op til 40 km i dybden.

Byen Berlin dengang bestod af tre konstrueret i form af ringe af fæstningsværker. Nazisterne gjort god brug af forhindringer hver sø, flod, kanalen og talrige kløfter, og de overlevende store bygninger spillet en rolle i stærke punkter, klar til all-round forsvar. Gaderne i Berlin-området forvandlet til reelle barrikader.

Startende fra den 21. april, når den sovjetiske hær indtastet Berlin, og til maj 2 endeløse slag blev udkæmpet i gaderne i hovedstaden. Gader og huse blev taget med storm, kampene foregik, selv i metroen tunneler i de kloakledninger i fangehullerne.

Berlin offensiv endte med sejr de sovjetiske tropper. De seneste bestræbelser på Hitlers befaling om at holde i deres hænder Berlin endte i komplet fiasko.

I denne operation, en særlig dag var April 20. Det var en afgørende dag i kampen om Berlin, siden den 21. april Berlin faldt, men før maj 2 er der kæmpede for liv og død. 25. april, også var en vigtig begivenhed som ukrainske tropper nær byerne Torgau og Riza mødtes med soldater fra den 1. amerikanske hær.

Den 30. april, Røde sejr banner har udviklet sig over Rigsdagen, og det samme den 30. april, Hitler, hjernen bag den blodigste krig århundredet, tog gift.

8. maj blev 1945 dokument underskrevet af chefen for krigen, en handling af fuldstændig overgivelse af Nazityskland.

Under operationen, mistede vores kræfter omkring 350 tusinde mennesker. Tab af levende kræfter den Røde Hær var 15 tusinde mennesker om dagen.

Utvivlsomt, dette umenneskelige i sin grusomhed, krig vandt den almindelige sovjetiske soldat, fordi han vidste, at han var ved at dø for deres land!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.