FormationHistorie

Napoleon II - kejserens arving

Napoleon II - er den eneste legitime barn af Napoleon Bonaparte, der var kejser af det franske. Jeg må sige, at i virkeligheden han aldrig regerede. Men fra den 22. juni til 7 juli 1815 er det stadig anerkendt af kejseren. Han kaldes ofte "Orlonkom". Napoleon II - kendt personlighed i historien. Om ham ved absolut enhver person, der var i high school.

Napoleon II. Kort biografi af arvingen til imperiet

Om arving af Napoleon I kender alle voksne og børn. Biografi søn af kejseren er ganske rig og interessant, så mange, der er interesseret i historie, ønsker at møde hende.

Napoleon II blev født 20 Mar 1811 fra andet ægteskab af linealen med Marie-Louise af Østrig. Det skal bemærkes, at umiddelbart efter fødslen, blev han genkendt af Napoleon King af Rom, såvel som den vigtigste arving til imperiet. Det var dog kun en formalitet, fordi denne titel blev det kaldt kun bonapartister.

Da Napoleon for første gang abdicerede, hans søns mor flyttede til Østrig og tog med ham hans barn. Når drengens far vendte tilbage til Frankrig, det første han gjorde, var et krav fra den østrigske regering til at returnere sin elskede eneste barn født i ægteskab, og hans kone Louise. Men forsøget mislykkedes.

Mor til Napoleon II efter døden af hendes lovlige husbond gifte elsker, der dukkede op i hende i løbet af deres ægteskab med Napoleon I. Efter flytningen hun aldrig blev set sammen med sin mand, og hendes nye mand havde fire børn.

Titel Kong Reyhshtadskogo

Siden 1815, den unge mand faktisk levede i fangenskab i Østrig. I Wien, Napoleon Bonaparte forsøgte ikke at nævne. Her blev hans søn fik et andet navn - Franz. Den unge mand blev kaldt "søn Højhed Erkehertuginde."

Det siges, at hans bedstefar gav titlen på Napoleon II hertug Reyhshtadskogo i håb om, at han vil være i stand til at slette spor af drengen med sin fars ry. Men på trods af dette, Napoleon II stadig huskes og vidste om hans berømte og velkendte far, studerede sine kampagner, som endte med succes.

Sygdom og død Napoleon II

Jeg må sige, at Napoleon II meget ofte syg i hele sin barndom. Mange mener, at dette er et resultat af mangel på kærlighed og mangel på opmærksomhed til ham af hans mor. Det er værd at bemærke, at hele livet af Napoleon II forstået nogle tilbageslag. Dreng levede kun 22 år. Hans historie sluttede, knap have tid til at begynde. Årsagen til hans død var tuberkulose, som på det tidspunkt blev betragtet som en uhelbredelig sygdom. Den eneste person, der kunne redde livet for et barn, for at gøre ham glad og beskytter mod alle modgang og tab, var mor, men hun valgte en anden vej, og besluttede at forlade sin søn til at klare sig selv.

mislykket ægteskab

Mange tror, at ægteskabet mellem Napoleon Bonaparte med Mariey Luizoy mislykkedes. Denne kvinde har bragt til livet for sin mand og barn nogle ulykke. Mest sandsynligt, det var skyld i hendes liv af den store kejser arving blev en tragisk og brudt meget tidligt.

Unhappy barn, som fratager den kærlighed og omsorg af sin mor, var Napoleon II. Billeder historiske tal kan findes i denne artikel. Mange mener, at hans søn var slet ikke ligesom hans store far - Napoleon Bonaparte.

Tjeneste og mystiske legender omkring søn af den store Bonaparte

Allerede med 12 års Napoleon II han var i hæren, hvor han modtog rang af major.

Det er værd at nævne, at omkring søn Bonaparte konstant sværmede forskellige legender. Så alle forstod, at hvis nogen politiske komplikationer, kan kun en af de store kejser arving navn forårsage en storm af negativitet og forskellige farlige bevægelser. Det blev bevogtet meget omhyggeligt, fordi det var det eneste håb om bonapartistisk. I den forbindelse de forsøger at nominere ham til tronen Belgien mislykkedes.

Den unge mand blev tvunget til at glemme deres modersmål, hvorefter han blev tvunget til at tale kun tysk.

Napoleon II var udmærket klar over sin oprindelse og altid glad for militære anliggender. Den unge mand fra barndommen drømt og forestillet sig, hvordan han ville være i stand til at blive berømt, vil være en stor og velkendt personlighed. Hans tidlige død reddede landet fra unødvendige problemer og vanskeligheder. I stigende grad oplysninger stammer fra forskellige kilder, som Napoleon blev forgiftet II.

Det skal siges, at skæbnen for Napoleon II var tragisk og uheldigt. Drengen ville altid berømmelse og ære, men i stedet var han kun en modvilje mod sin mor, sygdom og tidlig død. Hans drømme ikke går i opfyldelse. Måske blev han forgiftet med henblik på at slippe af med unødvendige problemer, hvilket gør hans liv endnu mere uheldigt og værdiløs.

"Eaglet"

Mens vi taler om Napoleon Bonaparte var meget farligt. Så sang Eagles, og det er derfor, de er blevet et symbol på kejseren. På grund af disse forhold, blev den unge mand kendt som "Orlonkom", for ikke at sige hans navn højt.

Napoleon II skæbne var tragisk nok, fordi, der ikke har levet et langt og lykkeligt liv, den unge mand døde. Han var ofte syg, og Østrig var en slags prøvelse for ham. Der pålægges han nye synspunkter undervist et andet sprog og vil have ham til nogensinde glemme sin far. Napoleon II var en ulykkelig barn, fordi han ikke fik den kærlighed og omsorg for deres forældre.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.