FormationHistorie

Hvem er borgmesteren degnen?

Zemsky herse - den oprindelige titel, der blev kendt i det område af Rusland siden det 16. århundrede. Fremkomsten af denne type embedsmænd direkte forbundet med kommunalreformen. Videreudvikling af disse institutioner legemliggøre rettigheder og forpligtelser Zemsky ældste, som fortsatte med at operere indtil 1917. På trods af alle forsøg liberalizirvoat kommuner, er de stadig arbejder på den gamle måde. Hvorfor skete det? Prøv at forstå.

gamle Rus

Dette indlæg er blevet kendt siden de dage i Kievan Rus. Mens aktiv i landdistrikterne ældste, de er de samme fyrstelige slaver og trofaste tjenere, der udpeges af prinsen eller hans nærmeste tilhængere til at vejlede de lavere klasser. Lovene Yaroslava Mudrogo henvist til landdistrikter og rataynye ældste. Den første drejede befolkningen i de fyrstelige godser i landdistrikterne, demonterede skænderier, retssager, skatter indsamlet. Sidstnævnte stod for jord spørgsmål, argumenter om samfundet og formueforhold lander, assorterede ejendom lidelser. Senere, Institut senior flyttede til området i den nordøstlige fyrstendømmer.

Reform af Ivana Groznogo

I lang tid de labial og landdistrikter ældste blev udnævnt ved dekret af prinsen. I det væsentlige ingen effekt på den lokale befolkning, er de ikke leveres, og folk kom ved metoden i Tatar invasioner: red, indsamlet, taget væk. Selvom de blev instrueret i at holde orden i de mest afsidesliggende steder af russiske jorder, deres opgaver, de udførte modvilligt. Uhyrlige tyranni og korruption herskede overalt, og var ikke på de lokale magthavere eller råd, eller overlegen. Det tog den jernvilje af en enkelt hersker at bryde det eksisterende system og udvikle et nyt princip for driften af den lokale administration.

Under regeringstid Ivana Groznogo der var et presserende behov for en gennemgribende omstrukturering af administrative system af den russiske stat. Et fælles sæt love, bundet til den politiske proces, givet navnet på kommunalreformen. Den væsentligste årsag til deres forekomst var behovet for at afskaffe den såkaldte fodring - en arkaisk levn fra oldtiden, som gav de besøgende de rigtige embedsmænd til at leve af indkomsten (dvs. foder) bestemt område. I stedet for naturlige afgifter blev indført i ordningen for finansiering og likviditet er direkte styret af staten.

Stoglavy Cathedral

I 1551 Stoglavy råd gav grønt lys til gennemførelsen af County autoriserede certifikater, hvorefter helt afskaffet institution deputerede. I stedet udnævnte i alle hjørner af den russiske stat blev lokalpolitikers Zemsky herse. Den kongelige anordning af 1555 befalede at annullere fodring og foretage valg af lokale embedsmænd. De vigtigste centre for de lokale myndigheder begyndte Zemsky log hytter, som repræsenterede den udøvende magt. Fuldt reformeret retslige og administrative system, og aktiv i landdistrikterne ældste under Ivan den Grusomme fik nye rettigheder og beføjelser.

Karriere Zemsky ældste

Konvertering lokale myndigheder fuldstændig ændret profilen af det administrative system af russisk imperium. Zemsky headman begyndte at have en bred vifte af beføjelser. I sin ladning var lokale domstole, til at forstå ikke kun civile sager, men også små kriminelle overtrædelser af loven. Særlig højt profilerede lovovertrædelser behandles hver for sig. Ældste involveret i problemerne med udkast befolkning, kontrollerer de lavere klasser og opkrævning af skatter. Den vigtigste form for skat var "pososhnoy nåde", som var forpligtet til at betale hele den voksne mandlige befolkning i landet. Dette gebyr erstatter den forældede namestnichy. Penge begyndte at flyde direkte til den kongelige skatkammer, og derfra at betale underholdsbidrag til de lokale embedsmænd og besøger revisorer.

Zemsky ældste stod i spidsen Zemsky log hytter. Han behandlede problemer med brugen af kommunal jord, de poster i skat, indsamling og distribution af statsejede skatter og udføre andre opgaver. Hvis en eller anden grund labial høvding ikke udføre sit hverv eller blev ikke valgt, og disse opgaver har ansvaret for lederen af Zemsky log hytter. I dette tilfælde, fuldmægtig ældste overvåget de offentlige politi, kontrolleret operation zemskih sudeek, zemskih skrivere og Tselovalnikov.

Valget og kontrol

Den kandidat til denne store stilling vælges blandt de mest indflydelsesrige og velhavende lokale. Med en god sæt af omstændigheder var han forberedt på en karriere embedsmænd i hovedstaden, og boyars. Selvfølgelig, mange mindre adelsmænd forsøgt at foretage en sådan karriere. Zemsky headman blev valgt på plads, og direkte underordnet den centrale kommando, der har ansvaret for de omkringliggende amter. Perioden af hans embedsperiode varede fra et til to år. Sammen med genvalg er blevet revideret og hele staten Zemsky log hytter. Den mest berømte Zemsky headman var Alexander Minin.

I 1699, Zemsky log hytter ligner kommunalbestyrelserne små europæiske byer. Zemsky headman blev borgmester med en markant udvidelse af den vifte af sit ansvar. Men i fjerntliggende dele af det russiske imperium, den ældste form for lokale myndigheder der og derefter. En anden reorganisering af institutioner i den lokale regering brugte i 1719.

provinsielle reform

Ændringer i den centrale regering i to århundreder (fra det 16. til det 18. århundrede.) Var periodiske og ikke-systemets karakter. Peter forsøgte at give en tæt russiske administration civiliserede europæiske arter. Selvfølgelig, hverken som selvforsyning Europæiske kommuner var det ikke snarere efterligning af den svenske styreform, men i virkeligheden al magt var stadig koncentreret i hænderne på Kongens udnævnte. Labial og landdistrikter ældste synes at blive valgt på jorden, men at godkende dem i den position, kræves en særskilt dekret fra kongen.

Hvorfor ikke træne?

By regeringer har reformeret den svenske model, men landdistrikterne zemstvo hytte modvilligt gav innovationer. Primært, var dette på grund af manglen på en uddannet befolkning og godserne strenge restriktioner ikke har ret til valghandlingerne af udkast klasse. Derfor blev de ansatte for de nye kommuner trukket fra de gamle skrivere og Podyachev, der ikke kunne og kan ikke reorganisere sit arbejde i et givet mønster. Derfor gjorde Peters reform af det lokale selvstyre ikke udføre sine opgaver, og blev kun den autokratiske baggrund af de eksisterende europæiske friheder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.