FormationHistorie

"Amphibian Man": skuespillere og roller

Hvem af os har ikke set kulten sovjetiske film kaldet "The Amphibian Man"? Skuespillere efter billedet på skærmen var den reelle stjerne, en smuk filmhistorie stadig behager hjerter af millioner af seere. Lad os huske i dag dem, der medvirkede i denne film.

hovedperson

Denne unge mand med den skønhed er skøre, var han fint som den græske gud Apollo. Hans navn - Ichthyander. Fra det første billede blev skuespilleren idol af USSR piger. Hvem spillede rollen som en ung mand-delfin?

Vladimir Koren - skuespiller (Amphibian Man - dette er hans mest berømte rolle) - var meget ung, da han blev inviteret til at arbejde i filmen. Han vidste ikke meget, men det hjalp ham en naturlig charme og skønhed. På filmen skuespilleren forsøgte at dispensere fra stunt, filmet i vanskelige scener på land og i vand.

Fame umiddelbart efter premieren på filmen i 1962. Mere end i noget billede ung skuespiller kunne ikke spille godt. Hans film kreditter i de 70-80 år. omfattende, men der var for det meste episodisk roller. Kornev mens begyndte at fokusere mere på teatralske værker.

Startende fra 2000'erne, blev skuespilleren igen fjernet i moderne biograf, spiller rollen som en alder af ældre skønheder.

Den første succes dejlige Gutierrez

Mange sovjetiske seere imponeret film "Amphibian Man", aktørerne i filmene stadig huske arbejdet med kærlighed og hengivenhed.

Stor succes er kommet og til skuespillerinden, der spillede en stor rolle. Hun var datter af den berømte sanger og skuespiller Vertinsky - Anastasia. Pigen var kun 16 år gammel. Men det var, håndskrevne smuk, ligesom hendes mor Lydia. Senere skuespillerinden evaluere deres præstationer i denne film er meget nedladende og påpegede, at der var mange teenage naivitet og kantethed. Men de, der præsenterer med Vertinskaya om skyderier, vidnede, at den unge skuespillerinde gav sig selv alt det arbejde, dykkede i havet sammen med erfarne svømmere og var ikke bange for nogen fare.

skurken

Melodrama er umuligt uden skurke, selv skræmmende, skærm, men stadig grusom, hævngerrig og klar til at ødelægge den lykke af hovedpersonerne. Sådan en helt og blev billedet, skabte Mihailom Kozakovym.

Seerne huske alle aktører i filmen "Amphibian Man", selv som den frygtindgydende Pedro Zurita, som blev forlovet Gutierrez.

Skuespilleren glimrende formået at spille en meget negativt billede. Men selv i rollen som skurk Kazakov var han meget charmerende og godt kunne lide kvinder. Det er overflødigt at sige! Filmen viste sig store, trods det faktum, at ikke alle roller har været positive.

"Amphibian Man": Skuespiller

Ud over de billeder af de tre hovedpersoner (et par i kærlighed og en skurk) i filmen en masse fed kreative værker.

Nikolai Simonov klarede glimrende med rollen som den gamle professor, hans fars en vidunderlig ung mand-delfin. Professor med hele mit hjerte er en videnskab, og kan ikke gå på aftalt spil med mennesker, der har hverken ære eller samvittighed.

Anatoliy Smiranin også glimrende spillede rollen som hovedpersonens far - en gammel sømand, som på grund af fattigdom tvunget til at opgive sin elskede datter gifte sig med en rig mand med en tvivlsom omdømme.

Vladlen Davydov spillede rollen som en ung journalist, håbløst forelsket i den smukke heltinde. Og selv om det ikke deler de følelser af pigen, mest sandsynligt, det vil dele med dem liv og sin skæbne, fordi denne unge journalist usædvanlig ærlig, ædel og modig.

Mange udmærkede sig filme "Amphibian Man", skuespillerne og de roller, som disse mennesker for evigt indskrevet sig i historien om den nationale biograf spilles.

I filmen, der er et par meget små, men mindeværdig skuespillers arbejde. Et eksempel er arbejdet i skuespilleren Stanislav Checa, der spillede rollen som en sikkerhedsvagt Carlos, han var en ung mand-delfin flygte fra fængslet. Ikke mindre ekspressiv rolle kanariefuglen i værtshuset, sang provokerende sange af sejlere og hav djævle. Denne rolle spilles af en ung skuespillerinde Nina Bolshakova.

Filmen har en masse anstændigt virkende arbejde. Det tog sig af skaberne af filmene. Ikke underligt sådan berømmelse i USSR og i udlandet har modtaget maleriet "The Amphibian Man", aktørerne i filmen tiltrukket sig opmærksomhed fra seerne med sin skønhed, ungdom, charme og professionel evne til at omsætte.

Disse billeder ikke dø, og en ny generation af seere finde i dem, hvad det vil sige at dem, rørende historie, evnen til at slappe af sjælen, glæden af at se det gode og vidunderlige, omend en smule naiv eventyr om kærlighed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.