ForretningSpørg eksperten

Prisfastsættelse i markedsføring

At arbejde under forhold med markedsrelationer, er det vigtigt for enhver virksomhed at udføre korrekt prisfastsættelse i markedsføringen. Priser for produkter er en ganske kompliceret proces, der afhænger af mange faktorer. Valget af prissætning tendenser, metoder til dannelsen af priserne for salgsmængder, forbedre rentabiliteten og styrke selskabets position på markedet er det vigtigste område af marketing aktiviteter.

Passende prisfastsættelse i markedsføring er nøglen til rentabilitet af virksomheden, som følge af beslutningen om prisfastsættelse kan være afgørende, både med hensyn til indtægter fra salg og i form af tab.

I udviklingen af prisstrategi er ikke kun ret til at fastsætte en pris for produkterne, men at danne strategiske politik på grund af de særlige kendetegn ved prisfastsættelse på tværs af produktsortimentet.

Prisfastsættelse strategi i en længere periode vil være en hjørnesten, hvorpå prissætningen vil blive dannet i markedsføringen. Den strategiske linje prisfastsættelse vil gøre det muligt for organisationen at bestemme det forventede overskud, markedsandel på længere sigt, hvilket betyder - at give et bestemt tidspunkt og en finansiel reserve til konsekvenserne af situationen på markedet.

I produktionsåret litteratur, er der seks stadier på grundlag af hvilke der er dannet ved at prisfastsætte i markedsføringen.

I den første fase er bestemt af efterspørgslen efter varer. Etablerede indikatorer for efterspørgslen i forhold til prisen på de varer, et bestemt segment. Identificerer potentielle muligheder, økonomiske og psykologiske, køb af varer af køberen til den foreslåede pris. I den anden fase, virksomheden vælger for sig selv den bedste pris, som vil give det maksimale niveau af den marginale fortjeneste. På dette stadium, skal du indstille de mest fordelagtige priser for de produktionsselskaber. Omkostninger beregning udført ved hjælp af den direkte tildeling af omkostningerne for de produkter, for at bestemme prisen på varerne. omkostningerne indeks i produktionen bestemmer evnen til at imødekomme behovene hos alle forbrugere med et overskud for organisationen.

I den tredje fase, definitionen af råvarepriserne i forhold til konkurrenternes produkter, og foretage de nødvendige justeringer for kvalitetsparametre og andre komponenter. Hvis det er nødvendigt, er det nødvendigt at gennemføre prisjusteringer som reaktion på konkurrenterne.

I det fjerde trin bestemmes af tærskelprisen, så godt som muligt betingelserne for reduktion af prisen. Men den vigtigste nøgle til at sænke priserne - at reducere produktionsomkostningerne. Er en rimelig reduktion i prisen på varer ved lave lastning kapaciteter, truslen om lavere salgsvolumen i aggressiv konkurrence, påfyldning pakhuse og så videre.

I den femte fase, priserne mellem forskellige varer forhold, fastsætte prisen linjer i forbindelse med salg af varer i det område, hvor produktet prisen afspejler kvaliteten og så videre. dens struktur dannes også.

I det sjette trin, prisudviklingen på taktik. Det omfatter:

- en enkelt prispolitik for diverse varer;

- taktik urentable leder, hvor selskabet også sælger nogle af sine produkter til en nedsat pris for at tiltrække forbrugerne til hele spektret af produkter, som sælges til normale priser;

- organisering af salget.

Det er også i denne fase anses for nødvendige varianter af rabatter / præmier til prisen, afhængig af omfanget af salget. Som du kan se, alle stadier af prisfastsættelsen processen er meget vigtig og spiller en vis rolle i dannelsen af overskuddet i virksomheden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.