SundhedPræparater

Hawthorn tinktur: brugsanvisning

Hawthorn tinktur er kendt af alle og enhver. Og hvis du ikke har brugt det, eller i det mindste hørt om en sådan facilitet. Tjørn tinktur (instruktion om rapporter) er en kardiovaskulær lægemiddel. Det er ofte brugt i medicin. Den består af en del af tinktur af tjørn bær og ti dele 70 procent ethanol.

Relativt forholdsregler ved brug et værktøj såsom tinktur af tjørn, rapporterer instruktion om anvendelsen, at det eventuelle behov for at konsultere om dette spørgsmål med din læge. Dette er især tilfældet, når at begynde at tage stoffet en kvinde ønsker, ammer eller gravide. På det tidspunkt, hvortil patienten er ordineret tinktur af tjørn, betjeningsvejledning rådgiver at glemme alt om trafikstyring, er det ikke anbefales at engagere sig i aktiviteter som anerkendt af potentielt farlige.

Phytosteroler, cholin, flavonoider, triterpene syrer, tanniner, acetylcholin - alle disse biologisk aktive stoffer omfatter en tjørn tinktur. Guide rapporterer, at dette værktøj øger blodcirkulationen i blodkar (hjerte og hjerne), hjertemuskelceller, normaliserer blodtrykket, har en beroligende virkning, og så videre.

Sådanne midler, som en tinktur af tjørn, anbefaler betjeningsvejledning anvendelse streng dosering. Dette bør ske nødvendigvis før måltid inde. Hvor længe vil behandlingen, hvad der vil være den dosis, afgør lægen. Det tager således hensyn til arten og sværhedsgraden af den særlige sygdom proces, lægemiddeltolerance, den opnåede virkning, forskellige træk ved forløbet af en sygdom. Hvis eksperten ikke har udpeget en anden ordning, standarden er: teenagere (dvs. børn under 14 år) bør og voksne tage tinktur tre gange om dagen i ca 20 dråber. Dette bør ske så længe der opnås en stabil terapeutisk virkning. Skulle normalisere blodtryk og mindske hjertefrekvens. Hvis den næste dosis ikke er godkendt til en hvilken som helst grunde, skal følgende indtages af lægen.

Hvis langt større end den anbefalede dosis lægemidler kan der være forskellige bivirkninger såsom døsighed og langsom puls. I tilfælde af overdosering, skal du straks stoppe med at tage stoffet og straks gå til en specialist.

Som for bivirkninger, nogle gange er der allergiske reaktioner såsom kløe, hududslæt og rødme af det. Hvis du har andre symptomer bør straks fortælle din læge om dem.

Tjørn tinktur sædvanligvis ordineres til patienter med funktionelle lidelser i det kardiovaskulære system, såvel som i tilfælde hvor der er milde former for hjertearytmier såsom takykardi, arytmi.

Interaktion med andre midler til tinktur af tjørn kan forårsage uforudsigelige konsekvenser. For eksempel er det øger virkningen af antiarytmika, og hjerteglykosider. Derfor, for at præ-behov konsultere en læge.

Holdbarhed af værktøjet er fire år. Efter at bruge det er strengt forbudt. Du er nødt til at være opmærksomme og på opbevaringsforholdene. Den optimale temperatur for dette - + 8-15 grader, stedet bør beskyttes mod lys og for børns rækkevidde. Undertiden under opbevaring bundfald kan falde ned i flasken.

Betingelser for salg af hans er: tinktur af tjørn er tilgængelige uden recept.

Dette er en temmelig effektive og billige metoder. Hawthorn tinktur feedback overvejende positive og entusiastiske.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.