Mad og drikkeOpskrifter

Caloric indhold af ærtsuppe og måder at lave mad

Folk brugte ærter for første gang på steder som Himalaya, Kina, Sydamerika mv. Den berømte ærtegrød, det vil sige en hytteost, blev opfundet af franskmændene. En stor ærtsuppe i Indien og Tibet blev ligeledes betragtet som helbredende. Denne skål var nødvendig for blodrensning og hurtigere genopretning. I vores land på bordene fremkom en lignende skål i det syttende århundrede og er stadig en af favoritterne.

Kalorindholdet i ærtsuppe er normalt lavt, alt afhænger af bestanddelene. Det kan være supper, der er lette og rige. Hvis du laver ærtesuppe med grøntsager og krydderier, vil kalorieindholdet være omkring halvtreds kilokalorier. De fleste madelskere foretrækker en rige ærtsuppe med røget produkter, dets kalorieindhold bliver højere, men det er meget velsmagende. Til denne suppe har du brug for røget svinekød ribben, ærter, gulerødder, løvløg, løg, hvidløg, krydderier. Ribbenene skal lægges i koldt vand, og efter kyllingen koges, tilsættes de gennemblødte ærter, løg, hvidløgshoved, fortsæt madlavning i ca. en time. Ti minutter før beredskab til at tilføje krydderier. Server denne suppe godt med croutoner, med creme creme, med grønne.

Kalorisk indhold af ærtsuppe bør ikke skræmme folk, der følger vægt. Ærter er et af de nyttige produkter, der er nødvendige for sygdomme i skjoldbruskkirtlen og hjertet. Selvom du bruger den samme ærtsuppe med røget produkter, hvis kalorieindhold er mere end tre hundrede kilokalorier, ikke mere end en gang om ugen, vil kroppen modtage et stort antal vitaminer, proteiner, sporstoffer.

For mange år siden blev ærtsuppe betragtet som en af de foretrukne kongelige retter. Denne suppe blev serveret for vigtige gæster og på en stor ferie. I disse dage var folk lidt bekymrede over kalorieindholdet i ærtsuppe. Det er velsmagende, nyttigt - og det er vigtigt. På festbordet var der altid en lerkage med en yndlingssuppe, ja med grønne og sure creme. Enhver gæster fest begyndte med en varm suppe og først derefter begyndte at snack.

Ærter - en af grøntsagerne, som indeholder et stort antal proteiner. Folk, der engagerer sig i sport bør have flere sådanne grøntsager i deres kost. Det kan være salater med grønne ærter, creme suppe af ærter, ærter garnishes. Også ærtsupper med grøntsager - ideel mad til folk der holder fast. Lad kalorindholdet af ærtsuppe med grøntsager være lavt, men det har alt hvad du behøver: proteiner, vitaminer, sporstoffer.

Der er mange opskrifter til kogning ærtsuppe . I hvert land er der forskellige måder at bruge forskellige krydderier og krydderier på. I de fleste europæiske lande fremstilles suppe af grønne ærter. I Ukraine og Hviderusland foretrækker med røget produkter, cracklings, croutoner, pampushkas. Supper, fremstillet ud fra forskellige opskrifter, har forskellige kalorieindhold. Hvis suppen er lavet af grønne unge ærter og grønne, så er denne ret helt diætetisk, lavt kalorieindhold. Suppe med røget kød og cracklings har et kalorieindhold meget højere.

Det var tid til aftensmad, på bordet i en tallerken suppesa med croutoner, grønne. Bon appetit!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.