Hjem og familieKæledyr

Secrets af en velsmagende hundefoder: mad "Brit" til hunde

Hunde - vores mest pålidelige venner. De kan være rart og sjovt eller alvorligt, forårsager ærefrygt fra fremmede. Hvor ofte de lysne vores ensomme aftener, vi vågner om morgenen, glad og trist med os. De kræver ikke noget fra os, men giver os en masse tider. Hunde bliver fuldgyldige medlemmer af familien. Og vores opgave er at forsyne dem med nærende mad og et behageligt levende miljø.

I de seneste årtier, kan den overflod af foder, som vi finder i specialbutikker eller i supermarkeder, forårsage spænding og forvirring. Hvad at fodre disse nuttede kæledyr? Smuk, lys emballage tiltrækker øjet, men jeg ønsker at vælge den mest velsmagende og sund godbid for dit kæledyr.

For ikke så længe siden var der mad "Brit" til hunde. Det er produceret i Tjekkiet, men sælges i 22 lande verden over. Nu russiske Rex og bolde kan nyde denne skål.

Dette selskab producerer to varianter:

  • Brit Care. Dets hovedingredienser er lam, rådyr og laks. Producenterne hævder, at maden "Brit" for hunde af denne linje er ikke kun lækker mad, men også forbedrer sundheden, hvilket reducerer risikoen for sygdom på et minimum.
  • Brit Premium. Det repræsenterede normalt kylling. Absolut ingen nytte mange opdrættere betragter det et allergen. Dette er ikke tilfældet.

Tørfoder til "Brit" hunde, samt dåsemad, godt tolereres af vores yngre venner. Dette skyldes et kompetent udvalg af komponenter og deres kompatibilitet med hinanden. Naturlig og allergivenlig - disse to egenskaber, hvorpå aktiviteterne i det tjekkiske selskab. Tilføj til, at komplekset af vitaminer kombineret med lægeurter, og du får en idé om en ny delikatesse af dit kæledyr.

Feed "Brit" for hunde i deres kvaliteter samme betingelser som "Pro Plan", "Hills", men har en kæmpe fordel. Det koster meget billigere. Udover lave priser, for hunde gourmet skål har andre fordele.

  1. Den terapeutiske virkning af dette feed. Tilstedeværelsen af sådanne bestanddele som kartofler og laks bidrage til forebyggelse af dermatitis og diabetes. Desuden er kartoflen behandles af særlig teknologi, som bidrager til bedre indlæring.
  2. Den afbalancerede sammensætning af produktet. Det er grunden til den "Brit" hundemad kan tjene som et komplet måltid, der ikke kræver yderligere tillæg.
  3. Indholdet af laks olie er meget godt for de mentale evner for dit dyr. Det hjælper også til at slippe af problemer med hjertet.
  4. Tilstedeværelse i de specielle ingredienser, der forbedrer immunforsvaret. En slags hærdning er nødvendig ikke blot for mennesker, men også firbenede kæledyr.
  5. Nogle mikronæringsstoffer i kombination med vitaminer fungerer som en eliksir hundens ungdom og bremse aldringsprocessen.
  6. Men ingen af de fødevarer "Brit" til hunde indeholder ingen soja og svinekød, korn og GMO.

På trods af alle de fordele, bør du ikke have store forhåbninger til tørfoder "Brit" til hunde. Anmeldelser tyder på, at nogle racer kan det ikke være hensigtsmæssigt. Men de hvalpe, der havde at smage denne, slippe af med de problemer med hår, blev mere munter. Deres ejere siger, at fødevareforbruget er blevet dobbelt så mindre.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.