Hjem og familieKæledyr

Hvor mange levende fritter - Myter og virkelighed

Enhver beboer i landsbyen ordet "ilder" sigende. Skov ilder - tordenvejr skov fugle og høns, de nærmeste pårørende af en zobel, en strålende repræsentant for løsrivelse af væsel. Og alligevel blev dette dyr tæmmet og opdrættet i Europa, selv før massen udseende i hendes katte.

Hånd fritter ualmindelige i Rusland, men de yngler der. De har en god intelligens. De er let tæmmes, meget kærlig, bider ikke. Men en ilder enhver landsbybeboer kan fortælle en masse historier. Det menes, at dette dyr er aggressiv, vil ikke hvile, før de kvæler alle kyllingerne kom ind i hønsegården.

De er ildelugtende. Dette er den anden legende. Når i hønsehuset, de lader sådan en stank, at kyllingerne selv falde fra aborre. Faktisk tamme fritter siden oldtiden folk bruges til at dræbe gnavere. De er tiltrukket selv til at jage kaniner. De er bange for noget, kan virkelig lade lugten. Men han var ikke stærk nok til at kvæle kyllingerne væk!

Livet i Naturen

Hanner i naturen virkelig aggressiv nok. Derfor, i opdræt af indenlandske racer blev udvalgt de mest kærlige og føjelige dyr. På grund af lugten, som stadig er mærkbar, bedste han kastreret. Vilde dyr, sandsynligvis lang tid solgt i klippen med et hjem, de selv indstille forskellige kromosomer. Hvor mange ildere bor i naturen? Vilde liv i naturen, kun to eller tre år, dette skyldes en række forskellige farer ved dette dyr står ved hvert skridt.

Livet derhjemme

Hvor mange ildere bor i hjemmet? Et sådant dyr er allerede så tabt færdigheder eksistens i naturen, ikke bor der året. Men med god pleje han bor fra 5 til 8 år. Men der er tilfælde, hvor fritter boede hjemme 10, 12 eller endda 15 år. Men at han havde levet så meget, bliver du nødt til at arbejde hårdt, med en masse tid på hans ernæring, sundhed og sikkerhed.

Indholdet i hjemmet

Selv domesticerede dyr er stadig et rovdyr. Så, hvor mange fritter bor i huset, så meget tid, de bliver nødt til at kød, fjerkræ, fisk og insekter. Ja, de kan fodres en særlig tørfoder, men de skal bare i det mindste lejlighedsvis spiser masser af råt kød. behøver kun at være omhyggelig med at give dem fisk. Egnet makrel, skrubbe, ørred, torsk. God idé at give et par gange om ugen, vagtelæg. Ingen grund til at minde om, at al mad skal være rå, kogt kød kun skade dyrene. Stor indflydelse på levetiden for indenlandske ilder det sikkert indhold. Dette er så mobil, nysgerrige og spændt på, hvad katten dem ikke engang tæt på at levere.

Hvor mange levende fritter, ved at holde dem i bure? Hvor længe dette ikke kan lade sig gøre. Denne frihedselskende dyr eller uderet fra den så hurtigt som muligt, eller gøre udløse den, eller dø af kedsomhed. Fritter lever i hjemmet som en lejlighed, og så vil hele tiden forsøger at komme væk fra det. For livet af små dyr trop varmet loggia eller en enkelt værelse eller hele lejligheden. Og hvis du bruger alle den samme celle, skal det være meget stort. Det skal placeres hus, husly, bakker, skåle, legetøj. Sidstnævnte bør anvendes hele tiden, hvor mange fritter bor i huset, men under alle omstændigheder, ikke pels, at PET er simpelthen sluges flæse og syntetiske, og selv syg. Det bør være holdbare tyk latex legetøj. Og stadig har brug for stiger, hængekøjer, gynger og andet sjov for denne sprælske lille dyr. Ellers vil det underholde et væld af møbler, redskaber og alt, som vil få.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.