Hjem og familieKæledyr

Hvor ofte og hvad man skal fodre din hund feeds?

Om ernæringsmæssige hund sagt og skrevet en masse. Stort set alle tematiske sites og fora, kan du finde oplysninger om ernæring af hvalpe og voksne dyr. Vores opgave - at fortælle nyankomne om ejerne er hvad at fodre hunden efter fødslen. Kun med ordentlig ernæring diegivende tæve får du sunde og velnærede hvalpe, selvfølgelig, vil ikke føre til nedbrydning af meget mor. Lad os se på de spørgsmål, som ejerne af de mest almindelige.

Hvilken bedre mad til at brødføde hunden før fødslen?

Det afhænger af, hvilken type foder. Hvis hunden bliver brugt til at tørre foder (det er kun om den "præmie" og "super-premium", mens andre ikke engang overvejet, fordi de har tvivlsom kvalitet), bør du ikke ændre det før levering. Doseringen er normalt angivet på pakken. Som regel mængden af tørfoder før fødslen er steget med en tredjedel. Nogle ejere af hunden på tidspunktet for graviditet og "mælk" periode overføres til hundene såkaldte "schenyachku" - fodre samme mærke, men for hvalpe (det har mere calcium og protein).

Hvis hunden modtager naturlige fødevarer (hjemmelavede), bør først og fremmest, øge mængden af mejeriprodukter (især ost og yoghurt) og kød (rå kødprodukter: maven, luftrøret, lever, lunger, yver).
Lige før fødslen (ca. en uge), er hele mængden af mad opdelt i mindre doser. Dette skyldes det faktum, at hvalpe lægge pres på de indre organer, herunder maven og tarmene. Blid fodring vil reducere denne byrde.

Hvad at fodre en hund, der føder ind i leveringen dag?

De fleste dyrlæger rådgive i de første dage af opholdet i vandet. Det menes, at de næringsstoffer, at hunden får, efterfulgt af at spise, er nok. Vand er nødvendigt for at genoprette den mængde væske tabt under fødslen. For store kuld pr dag fødsel tæve giver mælk afkøles (stuetemperatur, men ikke kold) med glucose (5 terninger pr kop).

Hvad at fodre en hund, der fodrer i de første uger efter fødsel?

På den anden dag kan gives til fedtfattig flydende korn bouillon (eller oksekød, eller kylling). Blandt de obligatoriske produkter skal være mælk og kød (lean kun). I de første tre dage af appetit hos hunde født muligvis ikke tilgængelige, så maden skal være let og nærende på samme tid: mælk grød (ris, boghvede, Hercules). At forhindre eklampsi giver en ekstra kalktilskud. Den første uge og et halvt i kulhydrater og proteiner bør være mættet. Sørg for at købe en god, fuld af vitamin-mineral kompleks. produkter af dårlig kvalitet, selv i små mængder, bør udelukkes. Selv små forgiftning diegivende hunner kan forårsage alvorlige problemer i hvalpe.

Fodring skal være hyppige (mindst fire gange om dagen). Bemærk: engangs- fodring hunden i denne periode er ikke tilladt. For det første ville maven på en tæve forblive slappe. For det andet bør mælken være nærende og tilstrækkelig for normal vækst hos hvalpe og hans tidevand opstår efter et måltid. tørfoder forbindinger administration er ikke påkrævet ved fodring, men doseringen af calcium stadig stiger. Mælk øger amning.

Det foder hund feeds fravænning hvalpe?

Så snart babyer begynder at bevæge sig uafhængigt (startende fra den 25. dag), tæven begynder at "give op" på hvalpe mindre og mindre kommer til dem for fodring. Det er naturligt. På den ene side, hvalpene havde allerede kan gradvist blive overført til voksen mad (baseret lokkemad, startet siden to uger gamle), på den anden side - at fodre tæve sårede børn, der bidt brystvorter brød ud skarpe tænder. Gør ikke din skat, hvis det er smertefuldt. Her er spørgsmålet: "Hvad at fodre en diegivende hund?" Er ikke længere relevant, da der efter den fjerde uge af dyret overføres til sin tidligere magt. Men kalciumtilskud fortsætte med at give yderligere for en anden måned.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.