Hjem og familieKæledyr

Når killingerne åbne øjne og andre stadier af deres udvikling fra fødslen til en måned

Så i dit hjem nu i stedet for en fluffy mirakel - en masse. To? Tre? Seks? Din kat læmning og være en glad mor, tilbringer sine dage i en kasse sammen med sin familie. Og ejeren af den ekstra besvær og, selvfølgelig, spørgsmål. De, der aldrig havde haft noget at gøre med en nyfødte killinger, selvfølgelig, den mindste tænkt over, hvordan man kan se ud og hvad der kan nyfødte "børn", når de åbner øjnene, i hvilken alder begynder at høre, og så videre. D. Lad os aftale i virkeligheden, optræder hvilke ændringer med børnene i perioden fra fødsel til uafhængighed.

En nyfødt: de første syv dage

Lige født killing ser ikke, ikke høre, ikke kan gå. Selv kravle det er yderst vanskeligt, og det gør det meget langsomt. Men hvad han kan gøre meget godt - det er at spise. Ja, det er meget vigtigt, fordi for at vokse, udvikle og få styrke, er det nødvendigt først og fremmest. Nyfødt killing løbet af de første dage pr måltid drikkevarer omkring 5-10 ml mælk, kan mængden af fodring nå 10-12 gange om dagen.

Af den måde, følelser såsom berøring og lugt i udviklingen af barnet ved fødslen. Krop temperatur i killinger mindre end hos voksne dyr, og termoregulering er ikke perfekt, det er derfor de har behov for varme-cat mors krop.

Den anden uge af livet

Dette er en skelsættende øjeblik i livet af barnet. Dette - den periode, hvor killingerne åbne øjne, men ikke kun. I denne uge børnene begynder at høre dem åbne og øre passager. Dette sker oftest i 9-10-th dag. Når killingerne åbne øjne præcist? Det sker normalt på 7-12 th dag. Det bemærkes, at de katte øjenlågene begynder at afvige lidt tidligere end sælerne. eksperter hævder også, at de korthårede dyr er begyndt at se hurtigere end deres kolleger med langt hår. Der er et interessant punkt: at når killinger åbne øjne afhænger af racen af børn, så for eksempel katte ragdoll avle dette kan kun ske ved den 14. dag. Og repræsentanter for racen Devon Rex Øjne måtte oplades allerede på 5. dagen.

Selvfølgelig, i de tidlige timer og endda dage, hvor killingerne åbne øjne, har de svært ved at se. De skelner kun lys og skygge. Øjenlågene sprede det samme, men gradvist. Det sker ofte, at en glazik allerede er fuldt åbnet, og den anden - men kun halvdelen eller helt dækket. Muddy de forbliver i flere dage, og lyseblå kan være op til en og en halv eller to måneder.

Stand små kæledyr endnu ikke kan, men ret hurtigt krybe på kassen.

I denne periode killingerne første tænder er skåret (ca. 12. dag), hele sættet af mejeri Zubikov de zaimeyut til en og en halv eller to måneder.

Den tredje og fjerde uge

Når killinger åbne øjne, de var overraskede over at opdage, at verden er meget mere interessant, mere og mere farverig end den, de vidste før. Nysgerrighed - betydningen af en kvalitet, der gør det muligt for barnet at kende miljøet. Lige ved slutningen af den tredje - i begyndelsen af den fjerde uge af killingen bliver muligt at gennemføre den. Han allerede ved, hvordan man stå, vaklende på usikre ben og bløde kløer kan dog hjælpe børn opretholde balancen. Feline babyer begynder at kravle og forsøger hårdt at kravle ud af sin boks.

De har allerede justeret uafhængig afføring og vandladning. Forud for dette, hver barn mama kat slikkede flere gange om dagen, masserer maven, bare så han kunne defecate.

Med denne alder killinger kan fodres ost med æg, mælk, små kugler af fyldet. Men hvis en kat har nok mælk, kan børn nægter at spise.

I en alder på en måned en sund killing - munter, aktiv, frygtelig nysgerrige væsen, overalt popping hans lille næse. Han har en blød, ren pels. Og selv killing blålig øjne bør ikke overhovedet markeringer. Den knægt tog en stor interesse i mad, regelmæssigt afføring. Han er ikke genert, er ikke bange for mennesker, der søger at lege med andre børn, genstande, "pesters" kat klatring på det.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.