Hjem og familieKæledyr

Små fisk guppyer - vedligeholdelse og pleje

Hvis din drøm er at købe fisk, men ved ikke, hvilken slags bosætte sig i nye akvarium guppy fisk der passer dig bedst. Indholdet af disse farverige barn kræver ikke speciel viden inden for akvariet, fordi denne type fisk gør selv ekstreme forhold. Små væsner med farverige fantail effektivt dekorere dit akvarium. Denne mandlige guppies. Hunnerne også mindre intens farve, og deres hale er ikke så smuk som for mænd, ofte gennemsigtige og farveløse. Der er forskellige farve guppy arter , som kan findes på sælgers egen eller fra andre informationskilder.

I naturen, de bebor damme og øerne Sydamerika, Vestafrika. Guppies er ganske populære i kampen mod myg - myg, der bærer malaria, en farlig infektion. For et par årtier siden, naturforskere bemærket, at i nærheden af vandet, hvor fiskene lever guppyer, ingen myg, fordi, som det viste sig, guppies spiser myggelarver, ødelægger dermed befolkningen i insekter. Senere guppies spredt næsten overalt i verden, og selv i Moskva-floden. Så købe disse indbyggerne i reservoirer nemt på markedet for fjerkræ til overkommelige priser.

Indholdet af guppies i tanken

Guppies vil ikke levere meget af en besvær at passe dem. De er meget kræsne. Lev og formere sig ved en vandtemperatur på 20 + ... + 25 grader, selvom fremragende føler selv på 18. Hvis du er nybegynder akvaristen de guppyer - præcis den slags, hvor du kan lære at dyrke fisk at få erfaring, hæve ungerne.

Hvis du vil have hannerne ikke mister deres brogede farve, er det nødvendigt at sætte akvariet, så om morgenen og aftenen for direkte sollys faldt på ham. Guppy fisk er også følsomme over for ændringer i deres sædvanlige, det vil sige, de ikke kan lide alt for forurenet vand og foretrækker det til dem jeg ofte topping netto og forsvare en bestemt pH-værdi.

Guppies - ganske harmløs og fredelig etablering. De får sammen godt med andre fisk, selvfølgelig, her taler vi ikke om rovdyr. Foretrækker Forsidearket vandigt rum. De svømmer i stimer ene efter den anden.

Guppy - en fed og adræt. De snuppe mad fra fisk, der er dobbelt selv. de behøver ikke et særligt foder, egnet tør dafnier.

avl guppies

Fortynd denne fisk racen er ganske enkel. De kræver ikke særlige betingelser for gydning. Selv ved lav temperatur kan aktivt svømme og reproducere. Guppy fisk - viviparous. Hunnen kan have fra 5 til 100 fisk pr graviditet. Det sker, at en kvindelig har unge yngel først, men så afkommet vises med hver befrugtning.

Hvis din kvindelige er allerede gravid, der er klart synlig oppustet mave, og de karakteristiske pletter nær anus flere mørke, er det tid til at genbosætte guppyer i en anden beholder med vand. Det kan endda være tre-liters krukke. Ved deponering gøre for sent, kan en kvinde fra ændringen af miljøet ikke føde eller død.

Guppy yngel vokser langsomt. For at accelerere deres vækst og udvikling har brug for sollys regelmæssig tilførsel og et stort rum. Det vil sige, til avl yngel er brug for den anden tank. Der fiskene vil føle dig frisk, aktiv, vil vokse hurtigere og få farven på sin krop farve.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.