TravelingHoteller

Hotel i Sheremetyevo Lufthavn. Fotos, priser og anmeldelser

I dag er det ikke et problem at finde nogen service med beskrivelser af forskellige lufthavne: arbejdstid, catering punkter, tilgængelighed af Wi-Fi og mange andre kriterier. Men de mest nyttige oplysninger findes i rejsendes kommentarer.

Som du ved, opleves det meste af ulejligheden af passagerer, der er nødt til at bruge tid i forventning om lange dockinger.

Hvis du ankommer i Sheremetyevo, vil hoteller i nærheden af lufthavnen være den bedste mulighed for en lille ferie mellem flyvninger.

Vælg et transit hotel

Moskva - en stor transport hub, så beboere i små russiske byer oftest rejser gennem hovedstaden. I afventning af den næste flyvning kan passageren bruge 2-3 timer til en dag. Selvfølgelig er gåture i toldfri butikker sjove, men det er meget mere behageligt at tage et brusebad og slappe af lidt på en behagelig seng.

Hvis før minimumskravene blev pålagt transithoteller, har situationen i dag ændret sig. Det trådløse internet og dets gode hastighed er næppe det vigtigste, fordi nogle passagerer er vant til at arbejde bogstaveligt "på farten". Derudover spilles en stor rolle for gæsterne ved at få adgang til et fitnesscenter med swimmingpool og sauna.

Om de fem mest populære hoteller i nærheden af lufthavnen Sheremetyevo (tjenester, priser og anmeldelser) læses i vores anmeldelse.

Sheraton

En af de bedste er hotellet "Sheraton" (Sheremetyevo lufthavn). Hotellet ligger 800 m fra luft havnen, men støj fra flyet, takket være de lydisolerede vinduer, generer ikke gæsterne overhovedet.

Hotelkomplekset er omgivet af skov, på det tilstødende område er der en malerisk dam og græsplæne, gågader og gazebos.

Der er gratis shuttlebus mellem hotellet og lufthavnen.

Sheraton tilbyder sine gæster værelser af kategorien klassisk (fra 5.000 rubler), klub (fra 6.000 rubler), Junior Junior (fra 8.000 rubler), Hjørnesuite (fra 11.000 rubler) og Studio Suite (fra 11.000 rubler).

Derudover indførte hotellet på Sheremetyevo Airport tjenesten "daglig brug af nummeret" (fra kl. 8.00 til 20.00), hvis pris er 4.700 rubler.

Til gæsternes rådighed: En eksklusiv Sheraton Sweet Sleeper seng, en marmor bordplade på badeværelset og et regnbruser, mærkevarer kosmetik, badekåber og tøfler, strygejern og strygebræt, hårtørrer, pengeskab, minibar, mineralvand, te sæt og kaffemaskine.

Omkostningerne ved reservationen inkluderer også et besøg på sundhedscentret, hvor der er et motionscenter, jacuzzi, opvarmet pool, tyrkisk badminton og sauna.

Fordele og ulemper

Rejsende betragter Sheraton et godt sted at slappe af mellem flyrejser. Renlighed, komfort, behageligt design af værelser, mulighed for fitness, en shuttle fra lufthavnen, førsteklasses service og storslåede senge.

Af minuserne kalder gæsterne ofte kvalitet og smag af retter samt priser i restauranterne i Voyager og øst 37. Ikke på højeste niveau ifølge gæsterne, arbejdet hos piger, der glemmer det andet sæt toiletartikler eller slet ikke rent i rummet .

Novotel

I forhold til Novotel banegården - det nærmeste hotel i Sheremetyevo lufthavn.

Det firestjernede hotel er ideelt for turister og koncerner, såvel som individuelle rejsende og familier med børn.

Der er tre kategorier af værelser til rådighed for booking:

- standard (fra 5530 rubler)

- Forbedret (fra 7200 rubler);

- Lux (fra 10 000 rubler).

Derudover tilbyder Novotel hotel børn (op til 16 år), der deler et værelse med deres forældre (bedsteforældre) uden ekstra omkostninger.

Moderne design, hårtørrer, pengeskab, arbejdsstue, aircondition, Wi-Fi, kosmetiske produkter og manuel temperaturjustering - alle betingelser for frugtbart arbejde og behagelig hvile efter flyvningen er skabt her.

På hotellets område er der to restauranter, en swimmingpool og et hammam, et fitnesscenter og seks konferencelokaler.

For de yngste gæster er der legepladser, specielle gaver, børns menuer og sen check-out, hvis der er ledige værelser (indtil 17:00).

Udtalelse fra rejsende

En ideel transitmulighed, ifølge mange rejsende. Næsten alle kan lide dette hotel. Sheremetyevo Lufthavn (Moskva) er på en af de travleste retninger, så det er bedst at rejse med aeroexpress. Stationen ligger inden for gåafstand fra Novotel, og vejen til byens centrum tager 35 minutter.

Den utvivlsomme fordel er tilgængeligheden af en gratis overførsel til terminalerne. Værelsesfaciliteterne svarer til hotellets "fire stjerner". I lobbyen i stueetagen er der en kiosk til selvindcheckning til fly samt store skærme med information om lufthavnens tidsplan.

En lille ulejlighed for indbyggerne i de første etager gør støj fra restauranten og baren.

Park Inn

Park Inn Hotel har 297 komfortable værelser, en døgnåben bar og restaurant, moderne konferencelokaler og mødelokaler, sikker parkering og gratis transport til Sheremetyevos lufthavn.

Værelseskategorier:

- standard (fra 4.700 rubler)

- Superior (fra 5000 rubler);

- Suite (fra 8000 rubler).

Til din tjeneste: aircondition, telefon, satellit- tv, hårtørrer, trådløst internet, skrivebord og mineralvand. Der er strygebræt og strygejern på anmodning.

Derudover har hotellet værelser til handicappede, der er udstyret med specielle håndlister i badeværelset, mobilbruser og et særligt alarmsystem.

Gæstebedømmelser

At bo i "Park Inn" efterlader et godt indtryk for rejsende. En god tilstand af hotellet lager, lækker mad og diskret service - alt dette fuldt ud opfylder kravene til transitpassagerer.

Der blev imidlertid fundet flere bemærkninger. For det første har værelserne på vinteren ikke en meget behagelig temperatur. For det andet glemmer skyttelbusserne undertiden natflyvninger, og gæsterne skal vente længe.

Capsule hotel

Det mest usædvanlige hotel i Sheremetyevo lufthavn er "Air Express". Det er placeret i terminalen E.

Konceptet et kapselhotel er ikke en almindelig løsning. Det nye format giver dig dog mulighed for at kombinere tilgængeligheden af hotellets tjenester og komfort i et begrænset rum.

Minimumsrenten er tre timer for en enkelt bolig (2.250 rubler) og fire timer for en dobbelt indkvartering (2.890 eller 3.060 rubler). Denne gang er nok til at rydde dig op før et vigtigt møde eller slappe af lidt efter en lang flyvning.

Fra kapsel hotellet forventer niveauet af et fem-stjernet hotel er absolut ikke det værd. Her er alt så enkelt og funktionelt som muligt. Rejsende bemærker den dårlige lydisolering og små rumstørrelser, men selv sådanne forhold er meget bedre end lufthavnsventerummet. Hovedfordelen ved hotellet er beliggenheden i terminalen, der er ikke behov for at forlade lufthavnsområdet.

SkyPoint

SkyPoint er ikke mindre populært hotel i Sheremetyevo Lufthavn, som forresten betragtes som en af de mest budgetmæssige i nærheden.

Det moderne hotel tilbyder 225 værelser på tre kategorier til booking:

- Økonomi (værelse uden vindue, fra 2700 rubler);

- standard (fra 3510 rubler)

- forretninger (fra 5310 rubler)

Der er et wellnesscenter for gæster, der omfatter et motionscenter, en sauna og en swimmingpool med et afslapningsområde.

På syvende sal er der en restaurant kaldet Sky, hvor du kan smage europæisk køkken. Morgenmaden serveres morgenbuffet fra kl. 05.00 til 10.30.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.