TravelingHoteller

Grand Hotel Primorsko (Bulgarien / Primorsko): beskrivelse af hotellet, anmeldelser. Ferie i Primorsko

Grand Hotel Primorsko - det firestjernede kompleks af værelser og lejligheder, der er bygget i den modernistiske stil af glas og beton i form af en hestesko. Det er beliggende i feriebyen Primorsko (Syd Bulgarien), i nærheden af nationalparken Strandzha, hvor flyder den berømte flod Ropotamo. Selvom henhold til den europæiske klassificering af dette hotel har fire stjerner på skiltet selv bulgarerne placere det rangerer højere. Så ofte kan du finde det under navnet Grand Hotel Primorsko 5 *. Og vi vil se, hvad de siger om dette hotel turister, der hvilede på området for Bulgarien.

Den udvej af Primorsko

Dette er en af de mest fantastiske steder i den sydlige del. Det ligger på et forbjerg, der ragede ud i havet, og alt er dækket med klitter. Her den unikke natur - ren luft, masser af eksotiske planter, uberørt af mand steder. Spektakulære klipper, mystiske ruiner af civilisationer og samtidig komfort og bekvemmelighed - det er, hvad der vil få folk, der vil beslutte at bo i Primorsko.

For turister, blev dette område åbnet for nylig. Efter alt, der var foretrukne steder for ferie senior bulgarske part chefer i den kommunistiske æra. Men nu er der mange unge og børns lejre, private hoteller og sådanne "monstre" som vores "Grand". I byen mange parker, beplantet med eg, bøg, avnbøg, og selv citrusfrugter dyrkes her.

hoteller Primorsko

Nu det område af udvej er en masse forskellige hoteller i forskellige prisklasser. Deres klassificering - fra tre til fem stjerner. Byen Primorsko er også berømt pensionat med behandling og sanatorier. Det niveau af service om det samme overalt. Mange af dem har et moderne interiør og en frisk reparation. Typisk i sådanne hoteller - kvalitetsmøbler, interessant design, store pools, god animation og rummelige værelser, høflige og uddannet personale. Blandt de mest populære hoteller - "Imperial", "Stanopolyu Suite", "Golden Dyunes" og andre.

Sådan får, hvor han var, territorium

På grund af Primorsko ligger temmelig langt fra de største lufthavne i landet, vil en overførsel være her længe nok. Fra Varna gå omkring fire timer fra Bourgas (nærmeste hub) - omkring to. Det område, hvor der er bygget hotellet Hotel Grand Primorsko, meget stille. Det er temmelig langt fra centrum, så du ikke vågner om natten lystige unge og støjen fra diskoteker. Ikke desto mindre er en række masser af billige cafeer.

Hotellet består af de vigtigste syv-etagers differentieret bygning og fire yderligere seks-etagers bygninger. Hotellet har en meget flot hal, overalt hængende plys tæpper, der producerer indtryk af slottet. I nærheden af hotellet er det en stor vandland, så børn vil være glade. Hotellet har en swimmingpool, to restauranter, tre barer (på stranden, ved poolen og i lobbyen), gratis parkering, butikker. Nærliggende - golfbane, et stort supermarked. En af de barer, som ikke er langt fra hotellet - "Tequila" - stærkt anbefales til tæt selskab. Det er placeret i kælderen, hvor sjov og god musik.

Værelser og suiter

Hotel Grand Hotel Primorsko er meget stor. Det tilbyder de besøgende to hundrede og firs værelser. Disse er standard værelser og lejligheder med køkken og mikrobølgeovn, samt et stort spisebord. Alle værelser har tv med kabel eller satellit-kanaler, et brusebad (med et stort badekar, bruser og spejle), balkon (takket være en vellykket placering af hotellet mange værelser kan se havet). Værelser og suiter har aircondition og er udstyret med køleskab og mini-barer, pengeskab. moderne TV, plasma, flade. I lejligheden er der et opholdsområde med en sofa. Værelserne, i udtalelsen fra turister, pæn og rummelige. Altanerne har ikke kun borde og stole, men også til tørring ting. Varmt vand - døgnet rundt. VVS fungerer korrekt.

mad

Hvis du har slået sig ned i lejlighederne på Grand Hotel Primorsko 5 *, kan du fodrer dig selv. Køkken her, i udtalelsen fra turister, komfortable, har alt hvad du behøver, og priserne i de bulgarske butikker er lave, og der er altid friske produkter, især frugt og grøntsager. Hvis du bor i rummet, til tjeneste - systemet "all inclusive". Måltider finde sted i den vigtigste hotel restaurant. Ud over morgenmad, frokost og middag, du forventer alle mulige snacks, pizza, sandwich mellem ti om morgenen og en time på dagen, kager og slik i eftermiddag, og før klokken ti te, kaffe, vin, cognac, cocktails, øl og andre drikkevarer. Du kan spise på stranden - hvor du forberede måltider i stil grill. Gæsterne på skålene nævnte pizza, is, desserter og frugter. I restauranten børnestole.

tjenester

Hotellet Grand Hotel Primorsko er en kæmpe konferencesal. Der er også et stort indkøbscenter, så gæsterne ikke behøver at komme ud i byen for shopping. Hotellet har en tøjvask, strygning. God service for gæster med køretøjer (ejer eller forpagter) er fri parkering. Det er under jorden. I lobbyen internet værker. Hotellet åbnede et spa med jacuzzi, dampbad og sauna. Der er en god gym. Om aftenen kan du se koncerter og animation shows. Og fans har det sjovt, indtil om morgenen er inviteret til en natklub. Børn kan lege på banen, og hvis ingen med hvem til at forlade deres forældre normalt er inviteret til at sidde med baby sitter. Der er en glimrende børns animation til rebyatni - det underholdt hele dagen og om aftenen arrangere en mini-disco. Cykler kan lejes.

Hvor solbadning og svømning

Stranden i nærheden af hotellet "Grand Hotel" (Maritimes) sand. Det hedder nord. Gå til ham i ti minutter gennem de smukke klitter. Dybden starter jævnt, således at kysten er egnet til børn. Vandet er rent. Efter alt, blev hele kysten Primorsko tildelt det Blå Flag. To kilometer strand, sandet er fint, nice.

Kyst kommune, men bemærk, at i dette område er der betalt websteder. For de penge, liggestole og parasoller. Men på samme tid en masse forskellige caféer og barer, afslappende musik. Mange mennesker i sæsonen, men du kan altid finde et sted. Men der er ofte bekymre sig, fordi Nordstranden ligesom surfere.

Hvis du går lidt længere, vil du finde dig selv i en anden badeområde. Dette South Beach. Det strækker sig en kilometer. Havet er roligt og vandet er varmere. Det er adskilt fra kysten af Lake Devil, og du skal gå på en hængebro. Sandet er finere, men oftere er der vandmænd. Desuden har en udendørs og indendørs swimmingpools samt en dam for børn. Solbadning og svømning her er også meget komfortabel. Udendørs pool var store og rene.

Ferie i Primorsko: Udflugter

Meget tæt på denne udvej er den berømte reserve "Ropotamo". Det er en rigtig jungle, som ofte selv kaldt "bulgarsk Amazonas." disse skove med rig og sjælden vegetation, usædvanligt for Østeuropa, er beliggende langs en biflod til floden Ropotamo havet. Placer det fik status af reserven er stadig i førkrigstidens Bulgarien. Siden tidernes morgen, her både bære turister særlige jungle og maleriske klipper. Du kan bestille en tur på en båd. Og i virkeligheden, i begge tilfælde vil du ikke lade det indtryk, at du er et sted i Afrika og er ved at høre tigeren brøl og lyde af tom-tom. Skibe gøre stop til turister kunne blive fotograferet på baggrund af bizarre klippeformationer, såsom løvehoved.

Alligevel er der mange huler og klitter, ligesom i Sahara. Turen normalt slutter ved Cape Maslen Nos, hvor ofte er der ikke kun delfiner, sæler og endda Sortehavet. Her kan du også se ruinerne af en thrakisk forlig og fristed. Byen Primorsko ligger i nærheden af en anden stor naturattraktioner - Botanisk Have "Arkutino". Ved længere ture, er rejsende rådes til at rejse med offentlig transport til en nærliggende antikke by Sozopol.

Grand Hotel Primorsko (Primorsko, Bulgarien): anmeldelser

Gæster på ferie på hotellet, værdsat sin placering, rengøringen på værelset, underholdning for børn. Turister skriver, at dejlig strand i nærheden af hotellet. Lejlighederne har alle betingelser. Fra alle rum tilbyder fremragende udsigt. Interessant arkitektur af hotellet bygningen. Masser af sjov, god mad, at varm holdning af personalet hvile. Personalet er dejlige og hjælpsomme, vil tilfredsstille alle dine anmodninger som muligt. Børn behøver ikke kede sig. Pool er fremragende, en masse steder til solbadning, gode liggestole og liggestole. Selve hotellet - en af de bedste i Primorsko, som er en udvej af lokal betydning. Resting her er også hovedsageligt bulgarere. Det er ofte anbefales til både unge og familier med børn eller par. Ferie i Primorsko vil huske dig for evigt, hvis du kommer til dette hotel.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.