Mad og drikkevarerHovedret

Sådan opbevarer urter i køleskabet: et par enkle måder

Hver af os må, især i løbet af foråret vitaminmangel om vinteren, ville det være ønskeligt at anvende som mad noget frisk, befæstet. Her greens - den bedste løsning. Persille, dild, løg, koriander, basilikum - og det er ikke alle tilgængelige på markedet, og i størrelsesordenen supermarkeder. Men at hun ikke var væk, skal du tydeligt vide, hvordan man opbevarer greens i køleskabet ordentligt, hvilket forhindrer visnen eller tørring. En fugtighed fra produktet, omvendt kan raskisnut eller rådne. For at undgå dette, kan du bruge nogle tips om, hvordan man opbevarer greens i køleskabet - og folkemusik, og mere moderne, teknologisk overleve. Og hvis nogle af husmødre i køkkenet er der nye modeller af køleskabe (som er et specielt kamera Specialized nul, hvor den grønne butik er ikke svært), nyder størstedelen af nationen endnu bedstemor bevist metoder. Om disse metoder, og meget mere, ikke mindre interessant, vil vi forsøge at beskrive i denne artikel.

beholder vakuumet

Sådan opbevarer urter i køleskabet ved hjælp af et vakuum beholder? Tja, i begyndelsen er det nødvendigt at købe. Og vælge bedre og bedre til retter kendte virksomheder, der har vist sig på markedet. Årsagen er, at den vage fabrikant kan bruge ringere kvalitet, ikke for plastprodukter. Hertil kommer, at mange virksomheder ganske populære, har udviklet en hel serie af disse produkter - og ikke behøver at opfinde enhver cykel. Containere der er forskellige i størrelse, form, farve. Her er det - ikke det vigtigste. Og det er vigtigt, at service overholdt princippet vakuum og var lavet af "spiseligt" materiale. Før om greens nødt til at gå, vask i rindende vand og tør. Ja, og det sidste,: er disse tilbehør er ret dyrt, men det er bedre at bruge penge, end at smide ud fordærvet mad derefter.

glaskrukke

Sådan opbevarer urter i køleskabet ved hjælp af en almindelig glas? Dette er en gennemprøvet metode i de mennesker opfundet, sandsynligvis mere med købet af de første sovjetiske køleskabe.

  1. Klaser af grønne tråd og fritaget for mulige stablet elementer. Skær rødderne.
  2. Brede og dybe skål, hæld koldt vand og vaskes grundigt planten.
  3. På et bord eller en hvilken som helst plan prostilaem håndklæde (tilgængelig papir) og blottet fra grøn væske. Reserve noget tid at få det tørre ud så meget som muligt.
  4. I tør quart (hvis en masse greens - selv i en tre-liters kan) banken tilføje op planten og luk plastlåg af krukken.
  5. Vi sætter det på bunden af køleskabet, hvor temperaturen altid er over nul, men lav.

På denne måde grønne planter kan opbevares i frisk tilstand, to eller endda tre uger (refererer til de arter som dild, selleri, persille). Mere sarte arter - en salat, for eksempel, eller koriander - kan leve der lidt mindre tid: op til en uge.

Pakken af polyethylen fødevarer

Sådan opbevarer urter i køleskabet i pakken? Det er nemt! Det er også en god gammel bevist måde. Det er således muligt at bevare grønne selv uden køling, i en kælder eller havepavillon i vinteren. Men i bunden af køleskabet, føler hun perfekt: gemt mere end en uge.

  1. Gentage indkøbte planter, fjerne rådne. I intet tilfælde ikke vaske?
  2. Opbevar dem i en temmelig stram pakke af fødevaregodkendt plast.
  3. Vi gør så pakken med det grønne surmulede som en bold, inde luft. Så stramt binde, holde en afrundet form (det er praktisk at gøre det papirvarer tape).
  4. Spicy bjælker i Kulka sat ned med køleskab plus indikatorer termometer.

Våd indpakningspapir

Sådan opbevarer urter i køleskabet Brug af papir? Egnede papirserviet eller indpakning mad - ingen forskel. Brug ikke papir - de udskriver blæk, der kan bevæge sig på produkter. Overlegen kvalitet udvalgt materiale - at det ikke trævle under påvirkning af fugt. Mine greens og iterate. Så pak i papir og sprøjte vand fra sprinkleranlægget. Vindinger fastsat i køleskabet åben pakke lavet af polyethylen. Således urter kan gemmes op til en uge, og muligvis længere.

Frysning og nul kamera

De fleste teknologiske metode, hvordan man opbevarer friske urter i køleskabet. Du er nødt til at forberede sig til udlægning af græs, sortering gennem dem og efter vask. Så - knust og sat i en plastikbeholder. Sat i en fryser (eller nul kammer, specielt designet til frysning frugter og urter). Under sådanne omstændigheder, hvis du ved, hvordan man korrekt gemme greens i køleskabet, du kan næsten hele året rundt for at bruge det til at dekorere skålene ved indsendelse til bordet anvendes til fremstilling af salater og andre velsmagende og nyttige ting!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.