SkønhedHudpleje

Facial Tanner - tan hjemme

Når præcis garvet ansigt var et tegn på seksualitet og rigdom, inaktiv livsstil? Efter tidligere, hvis pigens ansigt var mørkt, blev det betragtet som en Inozemka eller ej "ædle" - en borgerlig, tvunget til at bruge meget tid i solen i haven eller på markedet. Kun bleg hud blev værdsat blandt aristokratiet.

Efterhånden bliver på stranden det meste af deres ferie, de nye bohemer og aristokratiet værdsat glatte bronze skygge og besluttede, at de kan lide det. Det var i en tid med seksuelle revolution begyndte at dukke første bronzers og krop solarium, og blev opfundet i 80 første moderne ansigtsbruner. Siden da, en smuk glat karamel farve (og mokka - hvem har råd til det) ikke nedstammer fra personer velplejede fashionistas og topmodeller, dog kan hver smuk indbygger af planeten råd til denne enhed. Tan hele året rundt - hvad kunne være mere fristende end i tempererede og subarktiske klima?

Hvad er det ansigtsbruner?

Denne enhed består af indsamlede udledere - neon lamper er lille, lukket i en sikker ramme. Eksternt facial solarium ligner en radiator eller en kopi af en stor solterrasse, kun i forbindelse. Stråling fra garvning repræsenterer vis ultraviolet bølgelængde - kun A og B, den længste og repræsenterer ingen særlig risiko for menneskers hud. Omvendt ansigts solarium genererer antiseptisk handling podzhivlyaya mindre sår og hud affedtning generelt.

Her er der faldgruber - hvis den ikke bruger den normale vandforbrug, og intensiv UV-stråler er det 2-2,5l en dag, huden på hans ansigt var tørret op, hvilket fører til for tidlig aldring. Lad os overveje fordele og ulemper ved garvning til ansigtet.

Gavnlige og skadelige virkninger, der kan forårsage ansigtsbruner

Lad os starte med de behagelige aspekter: som nævnt ovenfor, vil hjem ansigtsbruner blive en personlig kosmetolog og hudlæge, healing alvorlige problemer indtil eksem eller psoriasis. Hvad kan jeg sige om antallet af små bumser, der går tabt i en ukendt retning efter den første session.

Delvist erstatter solarium kosmetik, skjuler rande under øjnene, små fartøjer, ujævn teint og rødme. Takket være den korrekte justering af lamperne i instrumentet, får vi en perfekt tan, uden udhulingen af visse dele af ansigtet - det evige problem med den røde næse kan blive advaret i tide.

Også, facial solarium genererer kun den normale vitamin D, som absorberes af kroppen, reducere skadelige stråling virkninger til et minimum. Plus endorfiner, der produceres i løbet af sessionen, øger kroppens modstandskraft over for stress og styrke immunforsvaret i den kolde årstid - det var dengang, at vi ty til hjælp fra garvning oftere. Endelig tilstedeværelsen af kunstig garvning forhindrer "dopolucheniyu" del af solstrålingen fra atmosfæren.

Utvivlsomt, ikke altid indsamler ansigtsbruner anmeldelser på en positiv måde - har sine ulemper. Ud over den hurtige ødelæggelse af kollagen og elastin i epidermis, langvarig og hyppige garvning sessioner bryde hår, provokere udseendet af melanomer og onkoobrazovany, og vigtigst af alt - gøre huden ru og modtagelige for tilstoppede porer. Så alt er godt i moderate mængder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.