TravelingRejsetips

Hvor er Stonehenge? Den historie og mystik af gamle sten

Stonehenge - gåden om en stor sten i hjertet af Europa. Hvor er Stonehenge? Dette spørgsmål nogen kan svare på, fordi jeg ved, om det næsten alle mennesker.

Eksisterende oplysninger om megalit (om oprindelsen af og formålet med det) stadig ikke besvare spørgsmålet om, hvordan folk fire tusinde år siden kunne designe og bygge en sådan struktur. Gamle Observatorium, landing pad for fremmede væsener, en portal til en anden verden, eller en hedensk grav - alt dette Stonehenge (England). I mange århundreder de bedste hjerner i verden kæmper over hans optrævling. Og alligevel stadig meget ukendt ....

Stonehenge kaldes stendysser - er den ældste bygning af lodrette sten, klædt i en cirkel. De kan danne en eller flere cirkler.

Hvor er Stonehenge

Denne struktur på området, som ligger 13 kilometer fra den lille landsby Salisbury. "Sten hegn" - som oversat Stonehenge. London ligger i 130 kilometer mod sydvest. Det område hører til det administrative distrikt Wiltshire. Den består af en cirkel 56 omkring hvilken er arrangeret en lille begravelse "Aubrey huller" (opkaldt forsker 17. århundrede). Den mest berømte udgave, at det kunne regne med måneformørkelse. Senere begyndte de at begrave kremeret resterne af mennesker. I Europa har træ altid været forbundet med livet, og sten - med døden.

Strukturen af Stonehenge

I midten er den såkaldte alter (seks-ton monolit af grøn sandsten). I den nordøstlige del - de syv-Heel Stone. Der er sten-blok, så opkaldt efter farven på højttalerne på det jernoxider. De næste to ringe består af store faste blokke af blå (kiselholdig sandsten). Fuldender konstruktionen af den cirkulære søjlegangen med overliggende vandrette plader.

Hele bygningen består af:

- 82 kæmpehøje vejer 5 tons;

- 30 blokke på hver 25 tons;

- 5 trilitov 50 tons hver.

De danner en bue med en præcis angivelse af den del af verden. Gamle briter er ikke forgæves kaldte det "Round Dance of Giants."

Stenene af Stonehenge

Kampesten, der blev brugt i megalith, har forskellige oprindelser. Stone strukturer (eller trilitov megalits) og den enkelte sten ru bearbejdning (bautasten) består af kalkholdige sandsten og kalksten grå. Der er lava, tuf og dolerite. En del af blokkene kunne få fra et areal på 210 km. De kan levere både på land (på valser), og på vandet. I vor tid, blev et eksperiment udført, som viste, at en gruppe på 24 personer vil være i stand til at flytte stenen vejer et ton med en hastighed på en kilometer om dagen. Vægt af de største blokke på op til 50 tons. Sådan en blok af gamle bygherrer kunne bære flere år.

Stones behandlet i flere etaper. Mekanisk eller ved virkningen af ild og vand den ønskede enhed er klar til at blive transporteret. Og på stedet foretaget over finslibning og forarbejdning.

Stonehenge - historie og legender af antikken

Ifølge legenden megalit viste det sig takket være den legendariske tryllekunstner Merlin, mentor om Kong Arthur. Han led nogle kampesten med South Wales, hvor overbelastning længe har været hellige kilder. Faktisk vejen til et sted, hvor der er Stonehenge, var meget vanskelig. Omkringliggende stenbrud og sten er på stor afstand, og man kan forestille sig, hvordan titanisk bestræbelser blev kompliceret transport. Det tætteste de er blevet leveret af havet, og derefter 80 km overland portage.

Kæmpe Heelstone opfostrede en anden historie - om djævelen gemmer sig i kampesten munk. At han ikke havde tid til at flygte, Djævelen kastede en sten på ham og trykkede på hælen.

Alle disse legender i oldtidens Storbritannien, hvor Stonehenge er tilbøjelige til at have lidt at gøre med virkeligheden. I dag, mere detaljerede undersøgelser viser, at byggeriet blev gennemført i tre etaper fra 2300 til 1900 f.Kr.. Det fungerede somewhere 2,5 tusinde år og blev opgivet omkring 1100 f.Kr.. En britisk historie karakterer levede meget senere.

Hvem byggede Stonehenge

Nationer, der hævder at bygge denne megalithic, mange, fra de gamle romere til den schweiziske eller tyskerne. Indtil nu troede man, at det blev bygget i det andet årtusinde f.Kr. som en gammel observatorium. Kendt astronom Hoyle opdagede, at en nøjagtig omløbstid på Månen og længden af de sol årige skabere vidste allerede.

I 1998 var det for at hjælpe astronomer til computermodeller. Med det, kom vi til den konklusion, at det ikke kun er månens og sol kalender, men også en model af solsystemet i tværsnit. Og planeten skal være 9, da det nu er kendt, og 12. Måske i fremtiden vi skal forvente flere opdagelser om strukturen af solsystemet.

Engelsk historiker Brooks, der studerede Stonehenge i mange år, har bevist, at han er en del af den gigantiske af navigationssystemet.

Udover den astronomiske funktion blev Stonehenge også brugt som et ritual struktur. Dette fremgår af en lang række gravpladser og andre ceremonielle steder i nærheden. Nogle forskere har teoretiseret om den hedenske grav dronning Boudicca. Denne frygtløs kvinde ønskede ikke at overgive sig til romerne og ville foretrække at tage giften. Selvom gravene af mennesker var aldrig på Stonehenge. For hele tiden blev fundet rester af kun én bueskytte i voldgraven, der går tilbage til det 7. århundrede f.Kr..

Dette land har altid været betragtet som helligt, fordi der på alle tidspunkter turister og de indfødte forsøgte at splitte ud og tage med dem en del som en amulet. Et hundrede år siden, de lokale beboere der var endda en form for forretning - at leje en hammer til at kæmpe off et stykke som en souvenir eller til at banke sit navn på stenen. Nu turister kan ikke engang røre ved hans hånd, før de megalithic, asfalt stier specielt lagt i en bestemt afstand fra kampesten.

sanctuary Druids

Der er en hypotese, at dette er et sted for magt Druids (i skæringspunktet mellem energi linjer), der giver dem mulighed for at gennemføre en seriøs ritual af fællesskab med naturens kræfter. Orienteringen af monumentet til solhverv - endnu et argument for dette. Da dette ikke er en særskilt stamme efterladt nogen skriftlig dokumentation, formålet med Stonehenge og er stadig et stort mysterium.

Nye Druids anser det som deres valfartssted, og repræsentanter for andre hedenske strømninger elsker at besøge dette sted. I de dage i vinter og sommer solhverv enorme skarer af fans druider møder deres vigtigste guddom. De stråler fra solen nåede sit højdepunkt, falder nøjagtigt mellem lodrette sten største trilitis, og med solens stråler på de mennesker finder inspiration. Og det sker ofte, at omkring overskyet vejr, og inde solen skinner.

Den storhed Stonehenge

En anden funktion i Stonehenge - høj seismisk modstand. Under opførelsen af brugte særlige plader, slukning og formildende stød. I dette tilfælde er der næsten ingen terrænsænkning, uundgåelig i moderne byggeri.

En ting er sikkert: uanset hvem der var de mystiske bygherrer, de besad enorme viden i matematik, geologi, astronomi og arkitektur. Og i betragtning af, at disse strukturer blev bygget så rundt om i verden (pyramiderne i Egypten og Maya kultur), så vi kan roligt sige, at de moderne mennesker en masse ting bare ikke kender til hans fortid. Ifølge beregninger, hvis i dag Stonehenge bygge igen med de værktøjer af tid, vil det tage 2 millioner mandetimer. Og om manuel behandling af sten det skulle 20 millioner. Det er grunden til, at folk har arbejdet på det i så lang tid, har virkelig brug for at være meget store.

Hvordan kommer man dertil? Stonehenge på kortet

Med bil turister får på vejen A303 og M3, som fører ind Amesbury. I Waterloo Station for at køre komfortable tog til Salisbury og Andover, og derfra kan du nå med bus.

I London kan du købe en en-dags gruppe tour, som allerede omfatter indgangen gebyr. Fra Salisbury går den samme bus, der tager væk turisterne fra togstationen. Billetten kan bruges i løbet af dagen, og busser hver time.

Hvordan kommer man til centrum af Stonehenge, uden om de begrænsninger?

Ifølge reglerne for at komme tæt på og gå inde Stonehenge forbudt (turister kan ikke nærme nærmere end 15 meter), men nogle rejsearrangører gør nødhjælp og tillod en gåtur, men kun tidligt om morgenen eller sent om aftenen. Sådanne grupper er som regel et begrænset antal deltagere, så det er tilrådeligt at reservere en plads på forhånd. I dette tilfælde bør vejret være god. Historisk monument omhyggeligt beskyttet for at undgå skade på jorden, så at komme ind Stonehenge i tilfælde af regn, vil du ikke lykkes.

Denne facilitet er ikke for ingenting er opført som en UNESCO World Heritage Site. Nogen sagde, at det var dårligt bevaret bunke sten, og nogen bare ønsker at røre ved det, og alt liv aspirerer til det. Ikke desto mindre har de mystiske hemmeligheder af Stonehenge altid eksisteret, og at dette tilføjes tilbedelsen af kraften i det menneskelige sind og vedholdenhed, lov til at bygge dette mirakel.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.