ModeTøj

Kjole-suit: en gennemgang af de bedste modeller (foto)

Garderobe kvinde - en hel kongerige! Her kan du finde en lang række ting til alle lejligheder. Et af elementerne i garderoben er fremragende kjole trop. Hvad betyder det repræsenterer? Lad os overveje i detaljer.

Lidt historie

Vi starter med en definition. Kjolesæt er en model, som består af to dele (jakke og skirt) eller den samme kombination sundress og jakke. Dette element af garderoben kombinerer tøjet afhentes kraftigt i form, stil og længde. Den væsentligste forskel fra den sædvanlige kostume - er ingen foring.

De bruges til at sy disse kjoler, i henhold til klassisk Canons materialer pastel. Det ser perfekt, for eksempel, perlegrå, grøn, beige, lys rosa farve. Men efterhånden farvepaletten udvider betydeligt.

Der var en dress-suit selv under første verdenskrig. Indkomst af mennesker på dette tidspunkt var ikke den bedste. Men for kvinder, naturligvis, stadig ønsker at se godt ud. Jeg var nødt til at ændrer lidt på stil af tøj - især kjoler og forkortet at fratage dem den samme fordringsfuldhed. Kvinder eksperimentere. Som følge heraf blev det skabt en kjole-suit - udvidet nederdel og voluminøs jakke med patch lommer og turn-down krave.

modelvarianter

Således er denne del af garderoben - en af de vigtigste former for kvinders tøj i øjeblikket. Den kan bestå af en bluse eller jakke og skørt. Kjoler, dragter til kvinder adskiller sig fra hinanden en bred vifte af stilarter. Jakken kan støde op til taljen eller løs, med podkroynymi, slidsede eller lommer med forskellige kraver eller ingen porte, med lange eller korte ærmer, med ektopisk eller central spænde på knapper, sløjfer eller lynnedslag. Nederdele er også kendetegnet ved sin mangfoldighed. De kan være ligekædede eller rynket, flere kiler, og så videre. D. silhuetter er lige, semiadherent, med accentueret talje og smal eller bred skørt, og så videre. D.

Outfit, der ikke kræver tilføjelser

Som for smykker - de er dress-suit er ikke nødvendig. Stillet over for sådanne tøj kvinder gør ikke alt for ofte, men fordelene ved disse tøj meget. Fra tid til anden kjole-dragter af syne fashionistas forsvinde. Men efter en lille mængde tid, de "genvinde laurbær af vinderen." Dette sker normalt efter de "stale" sædvanlige nederdel og buksedragter messen køn.

Til alle lejligheder

Kjoler, dragter, afhængigt af de modeller, der anvendes i forskellige omstændigheder. For eksempel de elegante og udsøgte jakker, kombineret med feminine nederdele er meget god kig på ceremonier. Disse modeller kan helt erstatte standard aften kjoler og dragter.

Selvfølgelig, undtagelsen er ikke, og business stil. Nederdel til knæene (eller lidt kortere, afhængigt af den særlige figur af en kvinde og hendes vækst) og stilfulde jakker (beskåret bolero eller cardigan, der dækker sømmen) og ser strengt på samme tid meget smuk. Der er en business stil er kun én vigtig forudsætning. Skørtet skal være lige, og kappen - en genvej.

Den findes i den moderne verden af mode og også sommer lys dress kostumer. De flyver mere end deres forretningsmæssige kolleger, som i dette tilfælde er det om en bestemt dresscode er ikke. Sådanne modeller kan være i gulvet længde og kan være meget kort. Og det er vigtigt for slanke unge kvinder, der søger at vise smukke figur, især ben. Til gengæld sommer kjoler, dragter er opdelt i daglige, aften eller beregnet til en romantisk stævnemøde. De er lavet af lys, der flyder stoffer såsom chiffon eller silke.

kombinationer

Den mest anderledes forskellige former givet tøj. Suit-klæde sig efter den stil (virksomhed, romantisk og t. D.) Og kræver forskellige kombinationer af de grundlæggende tilbehør. Tag for eksempel, sko. Med business kjole ser godt er domstol sko eller sandaler lukket (i den varme årstid). Ved de lette romantiske modeller egnede udendørs sko, fremhæver skønheden i dit outfit. Af den måde, sommer kjoler, dragter er undtagelsen fra reglen. De kan suppleres med tynde bælter, hvilket understreger taljen. Kvinder med curvaceous ekstra tilbehør kan ikke anbefales. Sko i øjet i dette tilfælde bør ikke haste. Stop stående i hånd.

Moderne tendenser mode

Hvilke elementer er særligt populære i dag? Hvad vender deres opmærksomhed på den moderne fashionista? De mest almindelige modeller blandt det store udvalg af formbetingede jakker er kortere og lidt smallere skørt. Disse kits ser meget feminin.

Ikke mindre mode model er en lige jakke med en kjole a-line. Især hjælper trapezformet snit vil give den type tal "Apple" - dem, der har ekstra vægt ophobes i maven og i den øverste del af kroppen. Det ser på de store fashionistas som velsiddende nederdel og aflang jakke.

Alle moderne mode kits varierer harmoni. Ting "overlappe" hinanden. Det vil sige, eller de er lavet af det samme materiale, der opfylder fuldt ud til hinanden i dekoration, eller anvendes i dem en vis såkaldt "nøgle". Dette kan ligne bezel, og så den samme indsats. D.

Meget oprindelige udseende modeller, hvor overdelen sundress fremstillet af det samme materiale som kappen, og skørtet er forsynet med en lodret mønster. I dag trådte ind i mode mere og trekantede udskæring. Alle de stadig mere populære afbrænding ærmer og krave.

Af den måde, under jakken er meget omhyggelig med at vælge den øverste. Det kan være en yndefuld bluse, top eller skjorte i mænds stil. Under alle omstændigheder, at et sådant sæt af perfekt egnede sko med hæle. Billedet passer perfekt lommetørklæde i brystlommen og en lille håndtaske.

Således dataene er egnede garderobe elementer for kvinder i alle aldre og kropstype. Der er endda på salg dress kostumer til piger. Denne elegante model, der let blive grundlaget for at skabe forskellige billeder. Vær ikke bange for at eksperimentere - og du vil være tilfreds!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.