Mad og drikkeOpskrifter

Belevsky marmelade. En godbid med århundreder af tradition

Sikkert mange af de søde tand flerlagede kager med fløde roser vil foretrække en lækker aromatisk marmelade. I lang tid var byen Belev, der i Tula-provinsen, berømt for sine godbidder: marmelade og pastille. I øjeblikket er produktionen ikke så udviklet. Belevskie slik kan kun købes i nogle enkelte butikker, og så produceres de hovedsagelig til souvenirs. Og hvad skal man gøre for dem, der gerne vil glæde sig over sådan delikatesse, som den beleviske marmelade hver dag?

Vi foreslår en udgang. I dag vil vi overveje en simpel opskrift på at gøre marmelade hjemme. Vi skal bruge enkle og forståelige ingredienser, der findes i ethvert hjem. Ingen snedig manipulation eller en stor mængde tid til madlavning vil heller ikke være nødvendig. Så lad os komme i gang og forsøge at mestre den gamle opskrift på Belevs marmelade i dit køkken.

Marmalade er en fantastisk måde at nyde sommerfrugter om vinteren

Selv i det antikke Grækenland blev dampjuice fordampet, og der blev produceret gelé - sukkermasse. Råmaterialerne til den gamle marmelade var æbler, pærer, kvede og mange af bærene. I øjeblikket er der måske blandt de søde tand til dem, der ikke kan lide marmelade.

Belevsky marmelade, som vi taler om, blev altid kendetegnet ved den naturlighed, der anvendes til fremstilling af ingredienser. Nogle moderne producenter bruger gelékomponenter, smagsstoffer, dårlig kvalitet eller fortyndet frugtsaft, billig stivelse osv.

Belevsky marmelade har altid været, som de siger, i højden hvad angår naturlighed og ingredienser af høj kvalitet. Men for at finde det, som vi allerede har sagt, er det ret problematisk. Derfor vil vi forberede hjemmet marmelade os selv.

ingredienser

For at lave en velsmagende marmelade af æbler hjemme, har vi kun brug for to komponenter. Det vil være æbler, der skal tage omkring et kilo og granuleret sukker. Sukker vil have brug for ca. 500 gram. De, der elsker messenger, tilføjer vi lidt mere. For dem, der ønsker at gøre marmelade mere kostvaner, kan du tage 250-300 gram granuleret sukker.

Tilberedning af æbler

Det første skridt er at forberede hovedbestanddelen - æbler. Til at begynde med skal de skylles grundigt under rindende vand. Så tager vi bagebakken ud og spredes bagepapiret på den. Vi lægger de vaskede æbler på et bageplade. Hvis blandt æblerne støder på meget store frugter, så kan du skære dem i flere lobula.

Vi sender æblerne til ovnen. For at forberede marmelade har vi brug for bløde æbler . Vi lader dem bløde i ovnen i ca. en halv time. Når en halv time er gået, tager vi æbler og gnider dem gennem en fin sigte. Dette gøres meget nemt og hurtigt, da æblesmælken efter at være i ovnen er blød og smidig.

Nu har vi brug for en stor gryde. Selvfølgelig er Belevian marmelade en produktionsskala, og hjemmelavet er en lille gryde. Men hvis æblerne blev født, og du vil holde høsten i lang tid, kan hver husmor nemt starte produktionsprocessen i eget køkken.

Processen

Når æblemassen overføres til en gryde med en tyk bund, kan du tilføje sukker til den. Bland grundigt alt og send gryden til ilden. Kog massen skal være på en ret stærk ild, så langt fra pladen ikke gå væk, skal du periodisk røre massen.

Sådan kontrolleres, at marmelade allerede er klar? For det første vil du se konsistensen, som vil begynde at erhverve æblemassen. For det andet kan du nemt kontrollere beredskabet af marmelade på samme måde som vi kontrollerer den gode kvalitet af hjemmelavet creme creme. Skeden skal stå! Sluk for ilden.

Nu er det værd at overveje, hvad du gør ved gelé. Hvis du kun vil lave mad til gæster, der er ved at komme ud på døren, så tager vi en flad form og hæld ud marmelademassen. Vi sender formularen med sødt indhold til ovnen i endnu en time. Så marmeladen vil hurtigt gribe og tørre.

Hvis du beslutter dig for at lagre en sød godbid til vinteren, skal der bruges steriliserede glasburer. Vi lægger æblemassen på dåserne, vi dækker med plastikdæksler (det kan rulles op af en maskine under jernbetræk). Når marmeladens krukker er afkølet, kan de opbevares til opbevaring på et køligt og mørkt sted. Det kan være et ventileret pantry i lejligheden eller en kælder i landet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.