Mad og drikkeOpskrifter

Pies med marmelade dej: en opskrift med et billede

Hvad kunne være bedre end gærdejer tærter med te til husholdningsindkomster med familie eller venner? Sådan bagning er god til enhver tid på året. Og uanset hvad der er udenfor: regn, sne eller varme. Der er trods alt en lejlighed til at samle igen et varmt firma.

Kage med æblejuice

Lad os tale om, hvordan man laver tærter med syltetøj fra en gærdej. Vores første opskrift indebærer brugen af hjemmelavet syltetøj. Det kan selvfølgelig købes i butikken, men det er ikke kun smagere, men også mere nyttigt. Så du kan tage en chance og lave det selv. Til dette kan du vride de bløde æbler i en kødkværn, tilsæt sukker og kog flere gange i tredive minutter.

ingredienser:

 1. Gær (altid frisk) - 2 spsk. l.
 2. Smør (fløde) - 2 spsk. l.
 3. Vegetabilsk olie - 3 spsk. l.
 4. Et æg.
 5. Mælk er ¼ liter.
 6. Sukker - 100 g.
 7. Salt er en knivspids.
 8. To glas mel.
 9. Perle fra æbler - 0,5 kg.
 10. Én æggeblomme.

Hvordan laver man en kage?

Frisk gær skal knuses og gennemblødes i mælk i 30 minutter. I en separat skål blandes sukkeret med æg, smør, salt. Indtast gæren. Bland alle ingredienserne godt, og tilføj lidt mel i en sådan mængde, at dejen ikke holder fast i hænderne. Derefter skal det stå på bordet for at nærme sig, dækket af et håndklæde.

Efter en time kan du deje lidt dejen og sætte den op igen. Så deler vi det i to dele. Fra den større adskiller vi den fjerde del. Og resten bliver rullet ud og sat i form og danner siderne.

Spredt ud fra syltetøj, og fra de resterende dej vil vi lave strimler, der dækker toppen af tæren, alt vi smeder med æggeblomme. Bages derefter kagen i ovnen i ca. 45 minutter.

Det er bare en åben tærte med marmelade dej.

Åben kage med syltetøj

ingredienser:

 1. Margarine - 2 spsk. l.
 2. Tre glas mel.
 3. Sukker - 2 spsk. l.
 4. Gær er en pakke.
 5. Salt.
 6. To æg.
 7. Frugt gelé - 0,4 kg.
 8. Mælk - 210 g.

Hvordan laver man en kage med syltetøj fra en gærdej (fotos hjælper med at forstå)? I varm mælk fortyndes gæren, tilsæt æg, salt, sukker, den resterende mælk. Vi blander alt grundigt og introducerer sigtet mel. Forbered margarinen, forsmeltet den. Og så ænder vi dejen. Margarine vil blive tilføjet til det i slutningen. Som følge heraf får vi en dej med en homogen struktur, der ikke holder fast i tallerkener og hænder.

Derefter skal det strøges med mel og dækkes med et håndklæde, og der sættes et varmt sted til yderligere gæring i tre timer. For den tid, da dejen er egnet, bliver den nødt til at blive knust flere gange.

Efter et stykke tid vil vi adskille et kvart fra hovedparten af testen. Fra det ruller vi kagen og sætter den på smurt form. Sørg for at danne nederdelene. Sæt derefter syltetøj, det kan være noget. Vi bøjer siderne. Fra rester af dejen skærer vi tynde strimler ud, fra dem danner vi toppen af tæren i form af en fletning. Fedt derefter toppen med et æg og lad kagen stå i en halv time. I mellemtiden vil vi opvarme ovnen til to hundrede grader. Bage vil være omkring en halv time.

Som du kan se, er opskriften på en tærte med marmelade fra en gærdej ganske enkel. Selv en nybegynder elskerinde vil klare det.

Gær sød kage

I princippet fremstilles alle gær tærter med syltetøj ifølge lignende opskrifter, som kun er forskellige i nogle komponenter. Nedenfor er en kage, der adskiller sig fra den klassiske, idet den ikke bruger æg, når den tilberedes. Det forfalder ikke lang tid og holder friskhed selv efter et par dage.

Til påfyldningen kan du tage syltetøj, købt i butikken, det er ret tæt, selv skåret med en kniv. Det er bekvemt, at det ved denne konsistens aldrig strømmer ud under bagning. Men selvfølgelig kan du bruge enhver hjemmelavet marmelade, der bliver smagere og mere nyttig end butikken en.

ingredienser:

 1. Mælk - 240 g.
 2. Mel - 460 g.
 3. Gær (kan tørres) - 15 g.
 4. Smør - 1/4 pakning.
 5. Solsikkeolie - 60 g.
 6. Sukker - 5 spsk. l.
 7. Vanilla.
 8. Jam er 150 g.
 9. Et æg.
 10. Salt.

Madlavningskager

Mælk varme lidt op og falde i søvngær. Omkring ti minutter skal de skumme. I blandingen tilsættes salt, vanilje, smeltet smør og grøntsag. Alle mix.

Vi siver melet, beriger det med ilt og gør det homogent uden klumper. Gradvis hæld mel i blandinger i små portioner. Vi blander meget blød og ret elastisk dej. Dernæst sættes det i en ren gryde, dæk med et håndklæde, læg det på et varmt sted. Det bør øges i volumen med halvdelen. Det tager cirka en time. Derefter deler vi dejen i to dele. En del rulles ind i kagen, vi sætter den i smurt form, vi sætter påfyldningen på bunden. Jeg må sige, at mængden afhænger af din smag og konsistens. Hvis syltetøj ikke er meget tykt, skal du ikke lægge for meget af det for at undgå lækage.

Resten af dejen rulles også ind i en stor kage og skæres i striber med formet dejhjul. Dernæst lægger vi pigtailsne på hinanden med et kryds. Det viser sig smukt, som en kurvkurv, som også er formet af diameteren af figurstriberne. På toppen smør dejen med æggeblomme og sæt kagen i infusionen i en halv time. I mellemtiden vil vi opvarme ovnen til hundrede og halvfems grader. Sød tærte med gærdej med syltetøj vil blive bagt i ca. 45 minutter. Efter at være kommet ud af ovnen, skal det færdige produkt efterlades for at afkøle og derefter fjernes fra formen.

Kage med æblejuice

Selvfølgelig er alle gærpærer velsmagende, men de smukkeste af dem er æbletårtspa. Her er det i påfyldningen. Intet i verden kan matche den søde, duftende æble syltetøj, især hvis den er tilberedt med hånden fra dacha æbler.

Så hvordan kan du lave en kage med æblejuice fra en gærdej med piskede hvide? En sådan delikatesse er ikke vanskeligt at forberede. Du skal bare ændre lidt og færdiggøre den klassiske opskrift, og du får en uforglemmelig dessert.

Den sædvanlige tærte skal være dekoreret med en kasket af fantastiske piskede proteiner. Smagen af bagning vil vise sig at være meget blid.

Efter at have æltet dejen med den sædvanlige opskrift, laver vi en kage fra den og sætter den i en form, der danner siderne. Yderligere på et lag spredte vi syltetøj. Og på toppen af det - hakkede plader af æbler. Kagen skulle stå i en halv time. Så sender vi det sikkert til ovnen. Bagning skal få en rødlig farve. Så tager vi kagen fra tallerkenen og pryder den med en proteinmasse fra pulveriseret sukker og protein. Bagning skal returneres til ovnen i et par minutter for at gøre egernene rødme. Derefter tages kagen ud og serveres på bordet.

Her på en så enkel måde kan du sprede tærter med syltetøj fra en gærdej.

I stedet for et efterord

Ønsker at lære at bage tærter, start med de enkleste opskrifter til tærter med syltetøj. Som du kan se, er de meget enkle at udføre. Derudover siger i deres favør en beskeden mængde ingredienser, hvorigennem du ikke kun får en lækker dessert, men også økonomisk. Du vil ikke købe noget som det for de samme penge i supermarkedet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.