SundhedMedicin

Resurfacing af ansigtet og dens varianter

Til dato er resurfacing af ansigtet for at være ganske populært kosmetiske procedure. Efter alt, kan det hjælpe at ikke kun ren tilstoppede porer og fjerner døde lag af epitelceller, men også at fjerne fine linjer og alderspletter, slippe af med acne og ar. Der er adskillige variationer af denne procedure, som hver har visse egenskaber.

Diamant slibning ansigt

Dette er en forholdsvis ny procedure, der hjælper med at fjerne tegn på ældning og ældning af huden, og giver dig også mulighed for at slippe af med en række mangler. Denne mekaniske metode til udrensning, som dog giver mulighed for at arbejde blidt på huden og endda håndtere sarte dele af vævet omkring øjnene. Til rengøring bruge specielle dyser med fine diamant belægning. Samtidig anvendelse af vakuum, som suger alle fjerntliggende partiklerne. Som regel er proceduren helt smertefri. Nogle gange også bruges under rensning og særlige kosmetik.

microdermabrasion

Denne teknik optrådte inden formaling diamant ansigt, men det grundlæggende princip forbliver den samme. Som slibemiddel anvendte aluminium oxid krystaller, der er udformet stjerner eller snefnug. Denne procedure er relativt skånsom mod huden, slipper af dødt væv og akne. Som en generel regel, for at opnå maksimal effekt, du har brug for mindst 5 - 7 gentagne procedurer. Efter at rense huden har brug for særlig omsorg og brug af fed creme.

Laserbehandling af ansigtet

Dette er en forholdsvis ny metode til hud udrensning, der bruger en laser. Typisk er en sådan procedure udført under generel anæstesi - som kan være både generel og lokal anæstesi. Fremgangsmåden er ganske enkel - påvirket af laseren ødelagde de døde lag af huden, såvel som de defekte celler. Denne metode giver ret hurtigt selv ud hudens struktur, fjerne de store og små rynker, ar, ar og acne mærker. Desuden laserstrålen starter aktive regenerative processer, den stimulerede produktion af naturlige kollagen. Som regel efter at rense ansigtet er rødme og hævelse, hvilket er ganske hurtig taper.

Mange kvinder er interesserede i, hvor meget er laserbehandling af ansigtet. Faktisk er det umuligt at give et konkret svar på dette spørgsmål. Efter alt, det hele afhænger af dybden og område af indflydelse, en slags udstyr, samt af skønhedssalonen politik.

Fractional resurfacing af ansigtet

Dette er en særlig form for laser-metoden. Vi taler ikke om kunstig rensning af hudoverfladen, og på den dybe konsekvenser. Til huden er rettet laserstråle, som danner et lille hul, usynlig for det blotte øje. Disse huller er centrene for den naturlige hud regenerering. Efter Lasereksponeringsgrænser forårsager regenerative processer, forbedre blodgennemstrømningen og aktivere metabolisme.

Plasma-resurfacing af ansigtet

Dette er en helt ny metode, der er først lige begyndt at dukke op på markedet for kosmetiske ydelser. Plasma - Dette er stoftilstand, hvor en del af elektronerne er adskilt fra det atom til dannelse af en såkaldt ioniseret gas. Det er den form for energi og påvirker huden. Denne teknik gør det muligt at accelerere regenereringsprocesserne muliggøre syntesen af kollagen og elastiske fibre, at tilpasse hudfarve og struktur.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.