SkønhedNegle

Hvordan til at fremskynde væksten af negle

Præparerede negle negle plader er af samme længde dækket med en base lak eller anden form for smukt design. Men hvis et uheld brudt mindst et søm, så bliver du nødt til at underbyde alle andre. Det er meget bittert mange. Det er derfor, at spørgsmålet er så vigtigt, hvordan man kan fremskynde væksten af negle?

Der er mange måder. Nogle gør negle extensions, men denne fremgangsmåde har en negativ indvirkning på sundheden hos neglepladen, så du bør give fortrinsret til en mere skånsom metode. Du kan bruge almindelige procedurer for oprydning, beskyttende belægninger og masker. Paraffin terapi er en af de mest effektive metoder. Proceduren udføres ved at coate det kosmetiske paraffin hånd, som hurtigt fryser i luften, stimulerer blodcirkulationen, nærer neglepladen og fugter det.

Sådan fremskynde væksten af negle: de grundlæggende principper

Den første er at omhyggeligt overvåge deres kost, omfatter mere frisk frugt og grøntsager. Typisk er den langsomme vækst af negle forbundet med vitaminmangel, så når de første tegn på neglepladerne sprødhed korrekt at søge lægehjælp, som foreskriver passende behandling. Vitamin E anses for at være det vigtigste element i accelererende vækst, så det er værd at tage det ind i dagligt og eksternt simpelthen gnides ind i pladen.

For søm vækst kan gøre det bad, som lagde grunden til olivenolie. Det er nødvendigt at blande citronsaft, havsalt med en lille ske varm olie. Hænderne for et par minutter til at sænke i karret. Præparatet fjernes fra huden ved en serviet. Blandingen behøver ikke at vaske bruger almindeligt vand.

Sådan fremskynde søm vækst: alternative metoder

Ikke kun hjemmelavede løsninger kan hjælpe i denne sag. Apoteker præsenterede præparater, der er beregnet til at beskytte neglepladen fra de eksterne faktorer, de også fremskynde vækst. Sådanne sammensætninger bør anvendes i stedet for basissubstratet. Bonevoks lignende i deres virkning på lægemidler, der stimulerer vækst.

Der er relativt simple metoder.

Vækst god effekt gelatine, det også styrker dem. Det er nødvendigt at opløse en pose som anført i de instruktioner, så hold femten minutter i denne opløsning fingerspidserne. En gang om ugen bør gentage denne procedure.

Det kan anvendes til neglepladen en gang om ugen i form af havsalt gylle. Dette værktøj er også meget effektivt styrker og stimulerer væksten.

Hvis du ikke ønsker at vente et par uger, indtil den ønskede længde vil være, så kan du begynde at gnide olie hvedekim ind i bunden af neglepladen. Dette stof er tilgængelige i apoteker. Den bør anvendes dagligt, før sengetid.

Sådan fremskynde væksten af negle: nuancerne i pleje

For processer som vækst, er det meget vigtigt at ordentlig pleje. På tidspunktet bør otraschivaniya glemme alt om alle typer af skadelige procedurer oprustning, belægning farvet lak og brugen af neglelakfjerner på grundlag af acetone, da stoffet er ødelæggende. Den bør foretage regelmæssige massage fingre. Dette vil øge blodcirkulationen, hvilket vil øge indstrømningen af de nødvendige elementer til søm matrix. Metaboliske lidelser er ofte forårsager væksthæmning, også påvirke indre organer sygdomme. Kun med hjælp fra en kvalificeret professionel kan installere den virkelige årsag til problemet med langsomt voksende negle.

Det viser sig, at accelerere søm vækst er kun mulig i tilfældet, hvis du anvender en samlet tilgang til dette spørgsmål, og han er i en harmonisk kombination af procedurer beskyttelse, styrke og forbedring.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.