RelationerBryllup

Møde af unge bryllup (manuskript)

Dette scenario - en idé om, hvordan mødet skal finde sted ved brylluppet af den unge. Det er ideelt, hvis parret kommer til brylluppet (eller efter registrator) til restaurant (cafe hus). Du kan tilpasse det til din smag.

Hvad der er behov? Set enkel: musikinstrumenter (til lyd forstærkning), flere lange håndklæder til gæster, med en nøgleboks, bånd, briller, tre kort (indlejret i kuverter), en blanding af konfetti, humle, slik og mønter til at kaste ung stopgarn med rangler. Prøv at gøre alt, hvad smuk, sjov, med begejstring. For et par af de vigtigste begivenhed i livet for deres bryllup vil være. Møde af unge forældre og gæster er meget symbolsk, fordi det er i virkeligheden, er indgangen til et nyt liv sammen allerede.

Hvordan Toastmasters smukt præsenteret til gæsterne?

Hvis mødet af unge bryllup tillid førende, så han må sige et par ord om dig selv, dvs. at mødes med gæsterne. Dette er vigtigt. Til din opmærksomhed - en af de følgende: "Mine damer og herrer! God aften til dig, kære venner! I dag er du inviteret til en vigtig begivenhed. Det er din bryllupsdag (navn på bruden) og (gommens navn). Jeg er beæret over at hjælpe navigere dagens fest. Jeg vil gerne introducere kære gæster (toastmaster kalder navnet). Jeg beder jer alle om ikke at glemme alt om vigtigheden og betydningen af dagen. Lad mænd glemmer fodbold, fiskeri og arbejde. Lad kvinderne pomolchat krisen, familieproblemer, og priserne i butikker. I dag giver vi opmærksomhed kun til de unge, fordi det er deres eneste dag! Lad dem føle højtidelighed og betydningen af datoen! "

Og nu - selv bryllup scenarie (ungdomsmøde).

optakt

Mens parret er i registreringsdatabasen kontor eller kronet, værten forbereder gæsterne. På tidspunktet for ankomsten af unger bør allerede kender deres handlinger og tage de relevante steder. Så snart bilen stopper, for besøgende at bygge korridorer anstrengte håndklæder fra bilen til døren af restauranten. Når bruden sat foden på jorden, tænde for musikken - Chime klokker. Kan anvendes, og andre baggrundsmusik. For eksempel, hvis den nette - en sømand passer lyden af bølger med måger (bølger af kærlighed, lykke, oprigtig lykke). Bells er designet til at skræmme onde ånder. Mens de unge er under håndklæder, gæsterne råbe: "Tilly-kogt, kogt-dej, her er de - de brud og brudgom!".

Møde af unge bryllup. Den rolle, som forældre

Far og mor (og den del af gommen og bruden) bør være i slutningen af hallen, som blev bygget ved hjælp af bryllupsgæster håndklæder. Svekrov skal holde brød ( "brød-salt"), mor-in-law - to glas bundet med lyse bånd.
Så snart de unge er egnet til forældre, værten siger: "Kære venner! Tag et kig lige nu på uret! Lad dette øjeblik blive husket for evigt! Tag godt imod elskere torden af bifald, da de slog en time - gik nedtælling liv sammen! Lad forældre velsigne deres børn ...".

Ung pause fra et stykke af brødet og dyppes i en salt, give hinanden (behandlet). Efter at have afsonet relaterede glas fyldt med champagne. Så kan du følge nogen af de tegn. Nogle mennesker foretrækker at smadre briller, så snart de bliver tom (for held og lykke), mens andre mener, at det er en talisman, som du ønsker at gemme (hvis du pludselig bryde, så desværre eller separation). Det er bedre at konsultere på forhånd med de unge.

Igen ind Tamada: "Og nu er det tid til at strejke op et håndklæde på hånden af brud og brudgom. Lad os se, hvor mange knuder vil matchmakers! Nå, gæster, vi tælle, hvor mange forældre børnebørn bestilt?".

Så de unge tættere på indgangen (de kan udføre, tager håndklæde). Siger igen Tamada: "Kære nygifte! Indtil den dag, hver havde deres egen, separate vej. I dag har du endelig sluttede deres kærlige hjerter. Din vej fra nu af skal deles. Lad fodspor vil altid selvsikre skridt - synkrone, og lyser den måde lysende stjerne af kærlighed. I dag bør være den eneste forhindring på din vej!".

Møde af unge på et bryllup foregår. Før nygifte første pull bånd (gøre eller vidner, eller gæster). "Zelena tape - skillelinjen mellem enkelt liv og gift. Ja, du efterlader venner og veninder, fri og ubekymret liv. Før du træde over denne grænse, tror - hvis du ønsker at sige farvel med den ubekymrede og skødesløs liv og indvarsle en ny, fuld ansvar? Så din eneste løsning ...". Unge opfanger bruden og trin over båndet (eller de træde simpelthen over det sammen). I løbet af denne tid, gæster eksplodere fyrværkeri, torden rangler, dudyat i rør (toastmaster skal distribuere dem på forhånd).

"Nå, du sikker på denne linje krydses. Så må det være. Må ikke blive afskrækket af støjen - vi blev destilleret af fra dig de onde ånder med den onde ånd, lad dem ikke forhindre dig. Nu er det tid til at finde ud af, hvad slags fremtid venter for din familie. Dette bælte med forudsigelserne, skal du vælge din konvolut!". Profetier er også forberedt på forhånd og investeres i de smukt indrettede konvolutter.

Hvilke forudsigelser kan være? For eksempel følgende: "fuld kop", "forståelse og harmoni", "kærlighed og harmoni". Pofantaziruet. Konvolutten, som vil vælge den unge sammen, bliver forudsigelsen for parret. Profeti er læst op. Under unge Bid Åbning overøst mønter, humle, konfetti, slik.

Den tredje forhindring er angivet med et andet bånd. Hendes hold vidner. Forældre på det tidspunkt afholdes i hallen.

Moderator: "Og dette er ikke en barriere, det er det første skridt på stigen af dit liv. Transcend hende og stige op sammen, gå hånd i hånd. Lad hvert trin, med hvert år, der går din kærlighed vokse sig stærkere, og trivsel øges. Held og lykke !!!".

Bruden og gommen skridt i løbet af det sidste tape og holdt i hallen, hvor forældrene venter. Mens de unge er førende fortsatte: "Og du vil bevare mest indfødte folk - forældrene. Nu i deres øjne - tårer. Men denne glæde, lykke, stolthed for dig! Tilbed ham med taknemmelighed for den lykke, der nu brænder i øjnene, for at være i stand til at opdrage og uddanne dig, og i dag velsignede en familie et lykkeligt liv!". Unge forældre bukkende tre gange. Toastmasters byder gæsterne velkommen ved bordet: "Kære gæster! Unge byder dig velkommen i dette rum og invitere til brylluppet bordet!".

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.