Kunst og underholdningFilm

Sergey Komarov: skuespiller store og små roller

Denne skuespiller er højt nok og seriøst erklæret sig efter afslutningen af optagelserne i tre tv-serier: "Marina Grove", "junior" og "Angelica". På nuværende tidspunkt er han i stor efterspørgsel, med mere end 60 roller i hendes skuespil bagage. Det er imponerende, når man tænker på, at han begyndte at handle i en moden alder i film. Så komme i nærkontakt: Sergey Komarov, skuespilleren.

biografiske oplysninger

8 Februar 1971 blev født den kommende russiske skuespiller. Men mens hverken han eller hans forældre om det og havde ingen idé.

Hans barndom og ungdom Sergei Komarov, en skuespiller af store og små roller, der blev afholdt i den smukke by på Neva. Det var der, at han har modtaget et certifikat for afslutning af gymnasiet. Og først efter endt uddannelse ung mand begyndte at tænke over, hvordan det opbygge sin fremtid. Det er en ganske alvorlig sag. Han plukket ud et par interessante muligheder, men stoppede ved Leningrad State Institute of Teater, Musik og filmvidenskab.

Han er uddannet fra gymnasiet teater Komarov vanskelige halvfemserne. Netop i denne periode, er den nationale biograf i en alvorlig krise; og derefter fulgt af en grand tilbagegang. Måske er det på grund af denne situation, som har udviklet sig så nevovremya for ham så sent begyndte sin karriere Sergey Komarov. Skuespiller for første gang satte foden på de fastsatte kun i 32 år.

Den magiske verden af biograf ...

Det blev først set på det store lærred kun i episoden thriller "Antikiller 2: Antiterror". Men det tog kun et par år, og det var bag en masse interessante roller - i kriminalromaner og psykologiske dramaer i kærlighedshistorier og melodramaer. Og de, der ønskede at se den elskede skuespiller ofte begynder at se bedømt serie med sin deltagelse: "Fader Datter", "Univer", "Mødre og døtre" og andre.

Vellykket vendepunkt i den skæbne, skuespilleren kom efter han spillede en stor rolle i melodrama af ukrainsk oprindelse, "Dette er mig." Nu fik han flere og flere interessante forslag. Hans skuespil sparegris tilføjede komedie "Golden Scissors" melodrama "Min mor gift" og "My Love" ...

Ikke sparet ved hans side og komedie projekter: sitcom "Angelica", og den historiske detektiv "Marina Grove".

Coach med tyggegummi i munden

Alligevel sport TV "junior" han anser den mest berømte projekt i sit arbejde Sergey Komarov (skuespiller). biografi Dette er ved at vinde momentum i de film man interesserede mange seere, der har set hans arbejde i filmen.

Sætninger anden træner Yura Romanenko (Komarova karakter) "varmt vand gået" og "lige nu ikke realiseret" gået ind i folk. Ifølge scenariet ikke var de, men under optagelserne, blev de sagt af skuespilleren spontant og ud af sted. Direktørerne har besluttet at lade tingene som de er. Og ingen fejl.

Og i dygtighed konstant tygge tyggegummi Sergey Komarov, kan skuespilleren "unge" konkurrere med de NHL trænere.

I et interview, han ærligt indrømmede, at før skyderiet i dette projekt overhovedet vidste ikke, hvordan at skate, eller selv stå dem på isen. Og ved første han bekymret over det ikke sikker på, at den anden coach til at gå på isen og behøver ikke. Men det var der ikke. Så han var nødt til at lære "fra bunden". Men nu skuespilleren er engageret i en amatør hockey hold to gange om ugen.

Komarov lavet en virkelig berømte serie er "junior". Sæson 1 blev udgivet 5 år siden, i 2011. Men indtil nu fans af historierne ikke bliver træt at revidere din favorit serie.

Det samme Romanenko

Under det tegn Sergey Komarov tog karakterer lige så berømte unge skuespillere - Vlad Kanopki, Aleksandra Sokolovskogo, Makar Zaporizhzhya, Ili Korobko og andre. Romanenko, i henhold til handlingen i serien "junior" (1 sæson), en anden træner. Han virkelig ønsker at træde i stedet for den cheftræner, men efter afgang Zharsky sponsor af "Bjørne" hold er udpeget til den eftertragtede stilling som tidligere spiller Sergey Makeev NHL. Jury ser situationen meget smertefuldt, men ikke gør noget. Han begyndte at tage alle handlinger og innovationer Makeyev fjendtlighed, især da på grund af princippet sidste jury skal lukke virksomheden, der tager sigte på salg af dæk. Romanenko, én ting er stadig: at vente, indtil holdet taber, vil sponsor fjerne Makeyev og Yuri vil komme til dette sted.

Er det muligt at løse mysteriet?

Altid med stor sympati han taler om sine kolleger, med hvem han tilfældigvis til at dele en film indstillet i begyndelsen af sin karriere, og nu Sergey Komarov - skuespiller. Hans personlige liv, samt et romantisk forhold - alvorlig eller ej - er strengt forbudt. Derfor ganske ofte interviewet til ophør, så snart de nysgerrige journalister begynder at røre ved dette emne.

Men af hans malerier, som han anvender til sine efterkommere, Komarov konstant klar til at tale. Skuespilleren aldrig sige, at et bestemt billede af en favorit, og den karakter, selv lejlighedsvis, mindre eller ringe betydning for ham.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.