TravelingHoteller

Azalea Apart Hotel 4 *. Tyrkiet, Alanya Hoteller "4 stjerner"

Alan finder den varmeste tyrkiske by. Måske er denne funktion og gjort udvej så populære. Hertil kommer, at byen er så veludbygget infrastruktur, der kommer her for at hvile, selv de mest inkarnerede sybarites.

På en travl motorvej kan du nemt og hurtigt komme til den anden store tyrkisk feriested - hovedstaden i turistområde - Antalya.

hvor man kan bo

Tyrkiet har længe været anset for russerne nære udland. Folk kommer her for at slappe af i de vigtigste dem, der er tiltrukket af en badeferie og lave priser. Jeg må sige, at dømme ud fra anmeldelser af turister stjerne i denne region er faktisk ligegyldigt. Efter alt, Alania - en af de mest billige tyrkiske feriesteder. Og dens luksuslejligheder er ikke meget forskellig fra hotellerne med mindre komfort niveau.

Top Hoteller i Alanya med en fire- eller fem-stjernede kategori, som ligger primært på den første linje fra havet. De er ikke kun højt serviceniveau, men også overkommelige priser og en fremragende kombination af lav pris og kvalitet. Blandt dem er det sidste sted i rækkefølgen af popularitet er Azalea Apart Hotel 4 *.

generelle oplysninger

Hotellet ligger lige i centrum af Alanya, kun fem minutters gang fra den berømte strand på feriestedet "Cleopatra". Det blev bygget relativt nylig, dog to år siden blev det gennemført større reparationer til ændringen af sanitetsprodukter, møbler og indretning i værelser. Da dette hotel anses byen, det har et relativt lille område. Men det er fuldt anlagt og konstrueret således, at beboerne føler sig trygge og hyggelige.

Lufthavn fjernt et hundrede og tyve kilometer. I nærheden af hotellet er der mange lokale attraktioner, der er cafeer, restauranter og butikker, som du kan gå til fods, gå langs de vigtigste promenade af udvej.

infrastruktur

Niveauet af Azalea Apart Hotel (Tyrkiet, Alanya) - 4 stjerner hotel og retfærdiggør en bred vifte af tjenester, der tilbydes. Hotellet har en betalt medicinsk kontor, pengeautomater, vaskeri. Modtagelse opererer døgnet rundt. I reolen, kan du bruge faxmaskinen, arrangere transport, samt leje en bil, cykel eller taxa. Den er udstyret med en frisør, er der betalt parkering for biler, som skal bestilles på forhånd. Hele området er beskyttet, og mellem gulve i moderne elevatorer arbejder tilfældet.

Værelser

Apart Hotel Azalea Hotel 4 kan ikke kaldes stor. I sin single fem-etagers bygning kun halvfems værelser, som samtidigt kan rumme to voksne og et barn, for hvilket er til rådighed på anmodning ekstra seng - en barneseng.

Værelserne har alt, hvad du behøver for at hvile uden problemer brugt deres ferie - nye møbler, klædeskab, TV, natborde, komfortable enkelt- eller dobbeltsenge med komfortable madrasser, der er også en stor makeup spejl. Azalea Apart Hotel 4 er placeret som en lejlighed hotel, så i hans familie lejlighed har et køkken med køleskab, komfur, vask og spisebord. Derudover er der sofaer og et sofabord.

Badeværelser - kombineret med et bad og en fleksibel bruser. Alt, hvad der er nødvendigt for personlig hygiejne, herunder håndklæder, opdateres dagligt. Rengøring udføres i god tro og diskret - når der ikke er levende.

mad

Siden Azalea Apart Hotel 4 anses for at være en apart-hotel, er begreberne magt findes udvalgt på baggrund af personlige præferencer. Nogle mennesker foretrækker ikke at tænke på madlavning, så købte begrebet "helpension." Men der er turister, men det er først og fremmest dem, der er på ferie med små børn, der køber kun "kontinental morgenmad", men frokost og middag selv på værelset eller spise i restauranten efter forudgående reservation. Tabeller kan reserveres i receptionen.

Restauranten Azalea Apart Hotel 4 tilbyder en menu med et udvidet sortiment af retter, som kan nydes inde i en hyggelig atmosfære, og på terrassen - udendørs. En poolbar, at dømme efter de anmeldelser, er det perfekte sted, hvor du kan drikke alkoholholdige drikkevarer og is behandle børn.

strand

At "Cleopatra" beach vacationers beløbe sig til højst fem minutter. Alt du behøver er du nødt til at blive købt for et ekstra gebyr. Men stranden er meget veludviklet infrastruktur, der er toiletter, omklædningsrum, brusere. Belægning - sand med småsten. Indgang til vandet er nemt, selv for børn. Særlig fodtøj er påkrævet.

Hotelregler

Check ind på Azalea Apart Hotel (Alanya 4) udføres omgående. At dømme efter de anmeldelser, det varer for højst femten minutter. Living hver turist får en udskrift af oplysninger om de tjenester, der tilbydes af hotellet. På alle områder, selv ved poolen, er der en mulighed for en gratis forbindelse til internettet.

Ved afgang fra turister har brug for at forlade deres værelse før middag. Vender tilbage nøglerne kræves til at opholde sig permanent betaler ikke kun for overnatning (hvis ikke gjort tidligere), men også for de tjenester, de brugte, men som ikke er inkluderet i prisen.

For nemheds skyld kan du lukke kontoen i likvide plastickort fra mange systemer. I dette tilfælde dem, der foretrækker bankoverførsel, er det bedre at undgå forvirring, en indledende drøftelse med hotellet mulighed for denne form for betaling.

til børn

Azalea Apart Hotel 4 anmeldelser der antyder, at det er - et godt sted for en afslappende ferie, normalt overfyldt. Her kommer resten af de nordiske lande, tysk, fransk. Russerne kan findes her sjældent. Men sådan international sammensætning af turister er ikke en barriere for børnene føler sig komfortable og perfekt kommunikeret med hinanden på legepladsen, som er specielt for dem uudviklet.

For de yngste gæster er der også en børneafdeling i poolen, høje stole i restauranten og on-demand - en speciel menu i restauranten.

underholdning

De, der ikke jager at gå til havet, kan med ikke mindre komfort og en fornøjelse at tilbringe tid solbadning og svømning direkte på sit område ved poolen. Der er også en bar, hvor du kan opdatere dig selv godt.

Bortset fra svømning i poolen eller på en strand ferie, hotellet giver mulighed for at slappe af i saunaen eller det tyrkiske bad - tyrkisk bad. Besøgende kan også nyde en massage eller skønhedsbehandling. Hertil kommer, at hotellet driver en stor skønhedssalon: du kan få en manicure eller en ny frisure.

anmeldelser

Generelt Apart Azalea Hotel 4 (Tyrkiet) opfyldt de forventninger, de få russiske turister, der hvilede i den.

Stranden er meget ren og store, har komfortable liggestole, parasoller, cover - sand. Nogle rejsende, dog kunne ikke lide det faktum, at den komfort, du har brug for et gebyr, men dette kan forklares ved det faktum, at området svømning "Cleopatra" - kommunale, og ikke et hotel egenskab.

Hvad angår antallet af værelser, så, ifølge nogle anmeldelser, det sammenlignes selv med de fem-stjernede hoteller i Alanya. De fleste turister foretrækker det Azalea Apart Hotel 4, finde, at betingelserne for et ophold i dette komfortable hotel er meget behageligt for små børn.

Mange gode ord at sige om personalet. Power, ifølge rejsende, meget lækker. I restauranten kan du altid bestille retter at smage. Nogle, selvfølgelig, kan ikke lide den manglende animation, men det er - det afhjælpes. For en mere aktiv fritid, kan du altid gå til byens centrum.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.